Ve Kral futbolu bıraktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:47:39

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

30 May 2009, 10:16:24 #45 Son düzenlenme: 30 May 2009, 10:19:51 SADECE SAMSUNSPOR
Serkan seni teknik direktör olarak bu takımın başında görmek istiyoruz, sen bu takımdan kopamazsın, biz senin sayende ne sevinçler yaşadık o stadda, rövaşata gollerin, plase vuruşların, bjk kalecisi cordobanın üstünden aşırtmaların, özlüyoduk, özlüyoruz, özleyeceğiz seni KRAL

İmparator Celil ve Kral Serkan

Her maç öncesi tribüne çağırmak ne hoştu

Serkan'ın tarihi golleri ve arşivi:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3821.0

Ollivanders

Ahmet Dursun SERKAN Koysun !!! >:(

Sadece Samsunspor

kaptan 55

kral'a böyle futbolu bırakmak yakışmadı kaldıki taner gülleri bu zamanda bu kadar popülerken kral'ın çok daha iyi yerlerde olması lazımdı diye düşünüyorum

kuzey55

bu görüntüleri izleyince kahroluyor insan.pasın güzelliği kralın klas vuruşu ve spikerin anlatımı ah ulan ah.bir de şimdiki halimize bak.ne zaman geri döneceğiz.ne zaman serkan aykutlar celiller çıkaracağız.

cany

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 May 2009, 11:41:22
ne zaman geri döneceğiz.

ligden düştükten sonraki ilk üç sene hep aklımızda çıkmak vardı, bu sene çıkmayı bırak 1.ligden de düşer mi diye korkuyoruz!...off :(

Sercan

selahattin55

serkan aykuta samsunspora verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.onun gibi bir golcü daha kolay kolay yetiştiremeyiz.serkana bundan sonraki hayatında başarılar.

Ollivanders

Ne zayıfmıs bea serkan orda :S

CeLiL_55

Kral seni çok seviyoruz sana yapılan vefasızlıkların haddi hesabı yok böyle bırakman yakışmadı
birdaha senin gibisi gelmez Kral seni tekrar Samsunspor'da görmek dileğiyle, Unutulmayacaksın

KotuCocuk55

Abi iç transferde anlaşılan futbolcular arasında serkan diye bir isim geçiyor,bu kral mı acaba?
Bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın da doğruysa rahatlayalım...

kuzey55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 30 May 2009, 19:16:13
Abi iç transferde anlaşılan futbolcular arasında serkan diye bir isim geçiyor,bu kral mı acaba?
Bilgisi olan varsa lütfen paylaşşın da doğruysa rahatlayalım...

değil...serkan eyüpoğlu

CurvaSudSamsunspor

Serkan Eyüpoğlu demişken bu oyuncuya benim hiç içim ısınmadı kendisini geliştirdiğini düşünmüyorum ...

kuzey55

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 30 May 2009, 19:18:44
Serkan Eyüpoğlu demişken bu oyuncuya benim hiç içim ısınmadı kendisini geliştirdiğini düşünmüyorum ...

ben de kuru kalabalık olarak bakıyorum.şans verilirse ne yapar bilmem ama hiç umudum yok.