Ve Kral futbolu bıraktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:47:39

« önceki - sonraki »

kadir55ist

olmadı kral sende sessiz sedasız mı pes edicen mücadele etmeden bırakamassın
samsunlu samsunsporlusun bu takımı ruhsuzlara bırakma hiç olmasa ağabeylik yap olmadı hocamız ol bu sezondan daha da kötü günler görmeyiz herhalde üzülürsekte seninle üzülelim.
unutma senin samsunspora vereceğin daha çok hizmetlerin ve yılların olacak inşallah.

Ollivanders

Bence yonetimin krala yapmadıgını biz site olarak kucucukte olsa birseyler yapabiliriz mesela giris sayfasında serkan aykutun kralımızın resmi bir muddet durabilir... Samsunspor a yaptıgı hizmetlerinden oturu :-\

Clint_Eastwood

55.hakan

güle güle kral diyesim gelmiyor üzüntüden bu kadar vefasızlık olmaz gerçekten

SamsunluReis

yolun açık olsun kral  :( inş bi gün samsunsporun başında senii görürüz

kuzey55

yolun açık olsun KRAL...ilerde yolun bu takımla mutlaka kesişecek...

Cagdas Ünver

Olamazzz yaaa olamazzzz...Kral birakma bizi

FK_SAMSUN

Yönetime yazıklar olsun.Oynadığı yıllarda döktüğü terlerin hatrına bir jübile yapılabilinirdi.Bu kadar kolay olmamalı kullanıpta bir kenara atmak.

**KaR6**

adam nerdeyse 1 sezondur top oynamıyo anca mı geldi aklınıza da kral oldu, oynica zaman sahip çıksaydık ya?

iş işten geçtikten sonra bizi bırakma, tabi, olmustur zaten 100 kilo, bırakmaz daha bizi..

MeL_55

jean

zaten kitap tanitiminda da soylemisti birakacagini bu tur topcuyu daha zor buluruz

Kaya

ALLAH senden razı olsun be SERKAN AYKUT sen bizim kralımızsın ve hep öyle kalacaksın ....

KotuCocuk55

Ne güle gülesi abi,
ben bir tane futbolcu tanırım dünyada ne pele ne maradona ne romario ronalda ronaldinho nede beckham benim için en iyisi Serkan Aykut tur.Tarif edilmesi zor bir his ama adam gol attıkça kendim atmış kadar seviniyorum.

En büyük hayalim düştüğümüzden beri süper lige dönüp kralın kalan 12 golüde atması ve 200ler kulübüne girmesiydi.Ulan taraftar olarak şampiyonlukları çok gördünüz bize şu hayallerimizi gerçekleştirseydiniz bee.

Ben güle güle diyemem sana,Kabullenem bu durumu.
Adam gibi yönetim olsa,bir hedef olsa kral çıkar topunu oynar
Geçen gün kasım abiyle karşılaştım demiştim,kendisi bizzat şu cümleleri kurdu;

Bak serkanı yap bu takımın kaptanı bu çocukların abisi sensin de sadece de her maçta 10-20 dakka oynamasını bekle ama takım abisi sorumluluğunu ver ona geçen seneki takım rahat ilk altıya girer di.Bu çocukların başı boş..

Kral inanıyorum seni izlemeye devam edicez...

Oflu

Sari saclarini deli gönlüme, baglamisim cözülmüyor Serkanim...

Cocuklugumda bir sen, birde Celil vardi. Aranizdaki fark, Celil saga sola kacarken, sen Samsunsporluluga yakisir durusundan taviz vermedin. Gol krali oldun ve gittiginde bile bize iyi para kazandirdin, Samsunsporu düsündün. 10 numarali forman ile Samsunsporun 1. Ligdeki 1000. gölüne imza attin.

Anilarin okadar cokki, saymakla bitmez. Hoscakal kralim, allaha emanet ol. Seni unutmayacagiz.

berusa55

30 May 2009, 02:47:47 #44 Son düzenlenme: 30 May 2009, 02:51:33 berusa55
Seni, gollerini izlemeye doyamadık. Eğer bu kararın kesinse Kral, bütün emeklerin için teşekkürler. Seni hep sevdik; sevmeye de devam edeceğiz.