Ve Kral futbolu bıraktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:47:39

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ben dedim gec bile kaldi birakmakda bu durumlara gelmeden birakmaliydi...
ama gercek kral o seni unutmayacagiz serkan aykut
plase vurusss ve gooool kral atti kral attii    spikerler bile böyle derdi...

Yolun acik olsun samsunspora verdiklerin icin nekadar tesekkur etsek azdir hakkini helal et kral
saygilarla

deli 55

seni gerçekten özleyeceğiz kral :(

Turuncu

KRAL SERKAN GERİSİ YALAN ...... özleyeceğiz seni

Baskent_Samsunspor

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 May 2009, 13:53:31
Şaşalı bir törenle , gözyasları içinde uğurlanması gerekirken , sessiz sedasız veda etmesi ne kadar onur kırıcı değil mi ? Bu mudur Samsunsporlu duruşu ...

yolun açık olsun kral bu takıma senin gibi kaçtane futbolcu gelir?

Seni Uzaktan Sevmek

SAMSUNSPORLA YAŞADIĞIM EN GÜZEL ANLARIN KRAL FUTBOLCUSU SERKAN AYKUT'UN BU ŞEKİLDE SAMSUNSPORDAN AYRILMASI BENİ ÇOK ÜZÜYOR..SENİ UNUTMAYACAĞIZ KÜÇÜK TANJUVE HEP SLOGANLARLA HATIRLAYACAĞIM...AHMET DURSUN. SERKAN KOYSUN...ZATEN O SENE GOL KRALI OLMUŞTUU..GELMEZ BİR DAHA SENİN GİBİSİ

caneRisse

kral bu takıma senın gıbı bır adam daha gelmez senın gıbı adamın guzel bır macla futbolu bırakması lazım sana yakısır bır sekılde boyle sessız sedasız yakısmaz sana ama yınede sevıyoruz senı kıral  artık bu takıma hoca olursun..

bezgınbekır

tanju55

bu haberi gördügüm an cok kötü oldum...
biz KRALsiz ne yapariz ??

AntZ

7-5 biten Ordu maçındaki spikerin sözleri kulağımda çınlıyor; "Kral geri döndü..." Kral döndü dönmesine de birileri çoktan takım içinde cumhuriyetini ilan etmişti. Bu takımda krala yer yok dediler harcadılar göz göre göre. Ona yakışan Samsunspor da futbolu bırakmaktı. Bu kadar vefasızlığa rağmen öyle de yaptı, başka takıma gitmedi. Ama olmadı, koskoca Samsun şehrine ve Samsunspor camiasına kralını sessiz sedasız uğurlamak yakışmadı...

ramcQ_55

Alıntı yapılan: tanju55 - 29 May 2009, 20:27:37
bu haberi gördügüm an cok kötü oldum...
biz KRALsiz ne yapariz ??

ihşallah şakadır

AntZ

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 29 May 2009, 20:38:58
ihşallah şakadır

Bu takım bu zihniyetle yönetilirken şaka olsa ne olur!

Pergani 55

Samsunspor tarihinin en büyük futbolcusu, Türkiyenin en büyük golcülerinden biri...Yüce Allah yolunu bahtını açık etsin dünya ahiret mutluluklar nasip etsin. Samsunspor taraftarı en çok senin sayende gülmüştür Allah da seni güldürsün. seni çok arayacagız gerçek kral Serkan AYKUT. Hakkını helal et bu taraftara

kýrmýzýbeyaz55

Tufan

29 May 2009, 20:59:58 #29 Son düzenlenme: 29 May 2009, 22:23:16 TuFaN55
Alıntı yapılan: Ant55 - 29 May 2009, 20:37:47
7-5 biten Ordu maçındaki spikerin sözleri kulağımda çınlıyor; "Kral geri döndü..." Kral döndü dönmesine de birileri çoktan takım içinde cumhuriyetini ilan etmişti. Bu takımda krala yer yok dediler harcadılar göz göre göre. Ona yakışan Samsunspor da futbolu bırakmaktı. Bu kadar vefasızlığa rağmen öyle de yaptı, başka takıma gitmedi. Ama olmadı, koskoca Samsun şehrine ve Samsunspor camiasına kralını sessiz sedasız uğurlamak yakışmadı...

o maçı eskişehirde bir kahvede izlemiştim kral sanki ben ölmedim daha der gibi oynamıştı . en büyük üzüntüsü çok rahat başka takımda 200ler kulubüne girememek varken Samsunlu Serkan olarak devam etmesidir herhalde ve o vefasızlara rağmen Samsunsporlu Kral Serkan Aykut olarak bıraktı.

Samsunsporumuzun XX. dakikadaki golü 10 numaralı formasıyla Serkan Aykut! bu anonsları özleyeceğiz be kral.