Ve Kral futbolu bıraktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:47:39

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

29 May 2009, 12:47:39 Son düzenlenme: 30 May 2009, 10:20:08 SADECE SAMSUNSPOR
AlıntıVe Kral futbolu bıraktı

Samsunspor'un unutulmaz, efsane futbolcusu Serkan Aykut, futbolu bıraktığını açıkladı. Geçen sezon yaşadıklarından sonra bir daha yeşil sahalara dönmeme kararı alan yıldız futbolcunun bu kararı hayranlarını şok etti.

Kırmızı-Beyazlı ekibin 'Kral' lakaplı tek futbolcusu Serkan Aykut'un bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu. Kırmızı-Beyazlı ekibin eski yıldız futbolcusu Serkan Aykut'un yakın çevresine futboldan uzak bir hayat sürmeyi hedeflediğini söylediği öğrenildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24064

Koskoca KRAL futbolu bıraktı bi jübile yaptıramadık :-\ KRAL geçen sezon resmen yönetim tarafından harcanmıştır, Sefa'yı 3 hafta kadrodışı bırakıp Kral'ı süresiz kadrodışı bırakmada neyin nesi

Serkan'ın tarihi golleri ve arşivi:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3821.0

celebi

Allah yonunu açık etsin Kral

Ollivanders

KraLLLLLL  Ozleyecegiz seni!!!

özkan

serkan aykutu bıle tınlamayan samsunspor yonetımı..yazıklar olsun sıze..hepınıze yazıklar olsun sşu adama bıle bir jubile cokmuydu?

yaman55

55.hakan

yazık ya normal bir şekilde futbolu bıraksaydı üzülmezdim ama bu ne hal be >:(

ali ihsan

Yolu açık olsun.Teknik adamlığı düşünse keşke ...

GÜLE GÜLE KRAL  :-[

lucapicola

Yolu açık olsun.Büyük bir fulbolcumuzu yine kötü bir şekilde kaybettik.Futbolu bıraktığını okurken, Tugay' ın Blackburn 'lü taraftarlarca ayakta alkışlanarak uğurlanması aklıma geldi :(

eski55

eğer haber doğru ise ; bu sen olduğu gibi önümüzdeki sene de her gol kaçırdığımızda,hayrettin hoca ,ercüment hoca  ve birkaç yönetici müsvettesinin çoookkkkkk  kulakları çınlar o  stadda...fuat  köktaş en başta senin...

Tufan

Kralda küskün bir şekilde bıraktı futbolu helal olsun yönetime.
bizim nesilin şuana kadar gördüğü en büyük futbolculardan biriydi. Umarım bundan sonra başka şekilde Samsunsporda başarılı görevler üstlenir....

Sony

Timoftenin yanında kıvırcık saçlarınla tanımıştım seni çocukluğumun kral topçusu serkan aykut...Yerin dolamaz senin her zaman özlenensin...

atakan

kaç yıl daha beklicez acaba senin gibi birini seyretmek için

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: yaman55 - 29 May 2009, 13:25:35
elveda gerçek kral
yazıklar olsun bu sehrin ileri gelenlerine serefsızler ..... kına yakın şimdi

Ollivanders

Alıntı yapılan: atakan - 29 May 2009, 15:33:59
kaç yıl daha beklicez acaba senin gibi birini seyretmek için

en acı soru da bu olsa gerek !! :'(

Tribün_ali

Yolun açık olsun kral sen benim yaşıtım olanlar için samsunsporun efsanesi olarak hatırlanacaksın seningiler daha gelmez son efsanesin