Coşkundere ile Yollar Ayrıldı

Başlatan bengülü, 26 May 2009, 13:14:55

« önceki - sonraki »

**KaR6**

bi kaç isim dolanıyor, hele de bi tanesi beni heyecanlandırdı, eskilerdeen, çok eskilerden :)

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 May 2009, 22:35:41
bi kaç isim dolanıyor, hele de bi tanesi beni heyecanlandırdı, eskilerdeen, çok eskilerden :)

ip ucu alabilirmiyiz :D

**KaR6**

Sercan

**KaR6**

söylenti tabi şu anda, Türk statüsü de varmış doğal olarak, benden fazladır Türkiye de bulunma süresi :)

aradıgımız otorite ve taktisyen hoca o olabilir, son geldiğinde nasıldı hatırlamıyorum ama, ilk geldiğinde ki durum malum zaten.. bi ara baya gidip geldi ki Türkiye'ye nasıl ayrılmıştık hatırlamıyorum cidden :-\

radikal-fma

Alıntı yapılan: kayacan - 26 May 2009, 13:31:10
Bu İsa Turan 3. lig ekiplerinden Lüleburgazsporun teknikdirektörü olanmı? Hiç yakışıyormu Samsunspora?
isayı futbolculuğundan bilirim kaybedince sinirden ağlayan yüreğiyle ciğeriyle oynayan biri idi.. hırslı bir adam  üstelik samsunsporlu bence faydalanılabilir.................ön yargıları devirelim

grkn55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 May 2009, 17:09:33
Arkadaşlar kimimiz Samsunspor'umuzun menfaatleri için kimimiz Takım güzel Futbol oynamadığı için kimimiz korkak futbol oynattığı için vs vs sebeplerden dolayı Ercüment Hocanın takımdan ayrılmasını istedik ve Hoca'da bu isteklere olumlu cevap verdi ve ayrıldı

Sizden ricam lütfen şu veya bu sebepleri bir kenara bırakıp Ercüment Hoca'nın sırf Samsunspor'luluğu hatrına yok pro lisansmış yok şuymuş buymuş diyerek hakaret ederek yolcu etmenin bir manası yok belki gün gelir Samsunspor'a Hoca olarak olmasa bile bir şekilde çok faydası olacak bir konuma gelir ozaman birşey isteyecek şeklimiz olsun Anadolunun ücra biryerinde geleceği parlak bir genci Samsunspor'a kazandırması bile Samsunspor için büyük bir hizmet olur Murat Yıldırım ve Oktay Delibalta gibi gençleri bize kazandıran herkimse onlar gibi ...

.

mehmet yılmaz

İsa Turan'ın Mitroviç denetiminde takımın başına getirileceği söylentisi var. Miograd Mitroviç, Samsunspor tarihinin en başarılı teknik direktörüdür. 1986-87'deki efsanevi takımın hocasıdır, iyi bir taktisyendir. Türk vatandaşlığı da var mı bilmiyorum. Bir ara Çanakkale Dardanel'de altyapı koordinatörlüğü yapıyordu. 1990'da ve 1997'de yine gelmişti takımın başına.

Tabii bu şu aşamada söylenti...

ramcQ_55

bizim amatör hocalara baktımı mitroviç isminin gecmesi bile bence bomba

kuzey55

takıma ve taraftara hava getireceği kesin.inşallah söylenti olarak kalmaz.bizim için süper bir gelişme olur.

samsunmania

26 May 2009, 23:40:03 #55 Son düzenlenme: 26 May 2009, 23:44:55 samsunmania55
Disiplinsizlik durumunda babasını bile tanımaz Mitroviç. Ama disiplini sağlaabilmesi için maddi kaygıların olmaması şart. Menteşoğlu döneminde böyleydi. Bizim bazı  PROFESYONEL futbolcularımızı bezdirir vallaha bu adam. Ne kadar doğru bir seçim olur onu bilemem. Futbolcularla diyaloğu üst düzeyde değildir. Eski Doğu Bloku-Yugoslav ekolünün klasik temsilcilerindendir. Taktisyenliği iyidir. 
Mustafa, Emin Abi'den Mitro ile ilgili tüyoları alıp bizimle paylaşır burada.

**KaR6**

Abi, ben daha hayatta kimse hakkında yorum yapmam, tutar osu busu salça olur bana yugoslav bi de bunlar, valla uğraşamam daha ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 May 2009, 00:05:22
Abi, ben daha hayatta kimse hakkında yorum yapmam, tutar osu busu salça olur bana yugoslav bi de bunlar, valla uğraşamam daha ;D

;D ;D

**KaR6**