Coşkundere ile Yollar Ayrıldı

Başlatan bengülü, 26 May 2009, 13:14:55

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 26 May 2009, 17:09:33
Arkadaşlar kimimiz Samsunspor'umuzun menfaatleri için kimimiz Takım güzel Futbol oynamadığı için kimimiz korkak futbol oynattığı için vs vs sebeplerden dolayı Ercüment Hocanın takımdan ayrılmasını istedik ve Hoca'da bu isteklere olumlu cevap verdi ve ayrıldı

Sizden ricam lütfen şu veya bu sebepleri bir kenara bırakıp Ercüment Hoca'nın sırf Samsunspor'luluğu hatrına yok pro lisansmış yok şuymuş buymuş diyerek hakaret ederek yolcu etmenin bir manası yok belki gün gelir Samsunspor'a Hoca olarak olmasa bile bir şekilde çok faydası olacak bir konuma gelir ozaman birşey isteyecek şeklimiz olsun Anadolunun ücra biryerinde geleceği parlak bir genci Samsunspor'a kazandırması bile Samsunspor için büyük bir hizmet olur Murat Yıldırım ve Oktay Delibalta gibi gençleri bize kazandıran herkimse onlar gibi ...

ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR

ugrass

iyi olmus  :D buyuk hocaydı..  ;D illa 88.dkkayı beklerdi..

Ollivanders

tanju55

biktim ya nedir bu m.ali cinar falan kim bunlar ya...getirecekseniz ya tanjuyu yada bu takimda calismis ve basarili birisini getirin...gercekten hic heyecan vermeyen adamlarla anlasiyorlar...

ardam55

Alıntı yapılan: tanju55 - 26 May 2009, 18:10:45
biktim ya nedir bu m.ali cinar falan kim bunlar ya...getirecekseniz ya tanjuyu yada bu takimda calismis ve basarili birisini getirin...gercekten hic heyecan vermeyen adamlarla anlasiyorlar...
katılıyorum sana,takıma hava getırecek bırısının gelmesı lazım

orhan

reha kapsal gerisi yalaaaaaaaaaaan keşke olsa harika oluuuuuuuuuuuuuuuuur.

cem and naz55

ben öncedede yazmıştım ercüyle yollar ayrılacak diye...bu karar liglerin bitmesinden 2 hafta önce alınmıştı zaten ama ercüment çoşkundere ayrılmadı samsunspor onunla çalışmak istemedi bence bu adı geçen hocalar olmayacak??

kuzey55

şu gereksiz kaleci antrenörü de gittimi acaba?

Recep

yönetiminde bir an ön önce kongre kararı alması lazım arttık seçilirse bunlar yada yeni gelen yönetim kadroyu kursun

sevdamsınsamsunspor

haber veren arkadasim haber sitelerinde öle bişe geçmiyo nerden duydugunu bizede sölermisin

jean

ercument hoca kalsa iyidi bence takimin buyuk cogunlugunu korucagimlizi duusnursek ayni hicayla daha dahada istikrar saglardik bence transfer yapmamiz lazim adam alamazssak zaten dusmeye oynicaz hoca benim icin su anda o kadar onemi degil lacaksada besim hoca olsun mehmet ali cinar zamaninda bize 0 cektirdi ilk 5 hafta 4 lu forvet oynatiyordu

sevdamsınsamsunspor

hoca mehmet ali cinar  olmasında kim olursa olsun adam marmaris belediyesporu bu sene küme düşürdü

samsunmania

ramcQ_55

önce hakkı tomac gitmeli  sonra adam gibi yönetimle beraber hocada gelmeli yoksa 2 sene daha burdayız

Sadece Samsunspor

hadi bakalım hoca gitti yeni gelecek hocayı çok merak ediyorum ?