Coşkundere ile Yollar Ayrıldı

Başlatan bengülü, 26 May 2009, 13:14:55

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsunspor'umuz için hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte takımımızı hedefe taşıyacak idari ve teknik kadro yapılanması çok önemli. İdari yapılanmadan şu an için anlaşılan pek söz etmek mümkün değil. Bu idari yapı, hedefleri olan bir teknik yapı oluşturabilecek mi? Açıkcası soru işaretleriyle dolu kafalarımız!

veis

besim durmuş ismi gerçekden süper olur ama bu mali tablodan sonra gelecegini sanmıyorum bize yine ercüment coşkundere ayarında klasik 3.lig teknikdirektörlerinden birisi gelecekdir diye düşünüyorum.

harbisamsunsporlu5517

bizi kümeye duserecek hocayı bulurlar

atakan

isimlere bak yaa.isa turan mehmet ali çınar.e bende samsunun çocuğuyum bende sapına kadar samsunsporluyum.ben çalıştırım takımı.

Tribün_ali

Samsunspor için hayırlısı olsun başarı gelsinde isim önemli değil

Ertuğrul Sağlam

Biz ne yazarsak yazalım ne söylersek söyleyelim bu Yönetimin başında olduğu takımın başına Jose Mourinho'da gelse çok birşey değişmez.
Samsunspor şuan hem sağlam bir yapıya kavuşmadan hangi hoca gelirse gelsin maalisef takımımızda çok birşey değişmez...
Hakkımızda hayırlı kimse  hoca o olsun diyorum....

YaşarDoğu

Gözümüz aydın diyelim,

Hemşehrilik yapıcaz diye Samsunsporumuza vakit kaybı yaşatmasınlar.Lütfen vasfıyla, yöneticliğiyle, layık bir hoca bulsunlar.

Samsunsporumuz staj yeri değil!!

özkan

ohhh nası rahat ettım bılemezsınız kurtulduk şu pro lisansmı ne bakkal lısansımız nedir ondan..

benım lise dıplomam senın pro lısansına bın basar bee ;D

pitbul055

Alıntı yapılan: veis - 26 May 2009, 16:07:51
besim durmuş ismi gerçekden süper olur ama bu mali tablodan sonra gelecegini sanmıyorum bize yine ercüment coşkundere ayarında klasik 3.lig teknikdirektörlerinden birisi gelecekdir diye düşünüyorum.

kumköylü ahmet

55erhan55

herşeyden önce ercüment hocanın gitmesi iyi oldu inşallah disiplinli bir hoca gelir

Tufan

olması gereken buydu vakit kaybetmeden bank asya deneyimli gençlerin hakkından gelecek bir hocayla anlasılmalı...

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar kimimiz Samsunspor'umuzun menfaatleri için kimimiz Takım güzel Futbol oynamadığı için kimimiz korkak futbol oynattığı için vs vs sebeplerden dolayı Ercüment Hocanın takımdan ayrılmasını istedik ve Hoca'da bu isteklere olumlu cevap verdi ve ayrıldı

Sizden ricam lütfen şu veya bu sebepleri bir kenara bırakıp Ercüment Hoca'nın sırf Samsunspor'luluğu hatrına yok pro lisansmış yok şuymuş buymuş diyerek hakaret ederek yolcu etmenin bir manası yok belki gün gelir Samsunspor'a Hoca olarak olmasa bile bir şekilde çok faydası olacak bir konuma gelir ozaman birşey isteyecek şeklimiz olsun Anadolunun ücra biryerinde geleceği parlak bir genci Samsunspor'a kazandırması bile Samsunspor için büyük bir hizmet olur Murat Yıldırım ve Oktay Delibalta gibi gençleri bize kazandıran herkimse onlar gibi ...

King Of The North

Disiplini sağlayacak bir hoca gelmeli,Bu sercanlar,sefalar disipline edilmeli kaldıkları sürece yoksa işimiz çok zaır.Tabi herşeyden önce yönetim olmalı lafta değil özde.

kaptan 55

tabiki hoca takım için çok önemli ama asl olan şu mevcut yönetim gerekli maddi desteği bulamaz veya yaratamaz ise işte gerçek sorunlar o zaman başlayacak topçu milletine parasını vermezsen onları disiplin altında tutman imkansız,heleki bizimkileri?yönetim ne yapıp yapıp kulübe maddi kaynak yaratmalıdır yoksa önümüzdeki sezon bizler için geçtiğimiz sezondan çok daha kötü geçecektir.