Genç Murat'ın yıldızı parladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 May 2009, 10:43:30

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

şöyle iş güç sahibi olunca iyi bir işim ve param olursa gelcem yönetime sil baştan altyapı ilk işim olacak inşallah

55.hakan

Murat alacağını istiyor
Samsunspor'un bu sezonki en başarılı isimlerinden olan Murat Yıldırım, alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Kırmızı-Beyazlı yöneticilerin, gurbetçi futbolcunun alacaklarını ödeyeceği ve bu futbolcuyu önümüzdeki sezonda da takımda tutacağı öğrenildi.

kaynak:http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=26252

tanju55

bu haberi demin okudum...
ne diyecegimi bilemiyorum kesin birisi murata akil veriyor...
ama o da sonucta yuva kuruyor paraya ihtiyaci vardir...
insallah kötü bir amac icin basvurmamistir tff ye...

kuzey55

sen yönetim olarak tff ye başvuran oyunculara paralarını verip diğerlerine ödeme yapmazsan haklı olarak onlar da tff ye başvurur.zorda kalınca demekki ödeniyormuş düşüncesiyle futbolcular da bu yolla paralarını almak ister.ben bunda art niyet görmüyorum.herkes sezon sonunda hakettiği parayı almalı.hasan,kenan,can,murat,oktay fazlasıyla haketti . haketmeyen adam gibi top oynamayan oyuncu müsveddeleri parasını alırken onlar alamadı hala.yine söylüyorum bu yönetim devam ederse biz bu sene kesin düşerizzzzz...

tanju55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 May 2009, 15:10:35
sen yönetim olarak tff ye başvuran oyunculara paralarını verip diğerlerine ödeme yapmazsan haklı olarak onlar da tff ye başvurur.zorda kalınca demekki ödeniyormuş düşüncesiyle futbolcular da bu yolla paralarını almak ister.ben bunda art niyet görmüyorum.herkes sezon sonunda hakettiği parayı almalı.hasan,kenan,can,murat,oktay fazlasıyla haketti . haketmeyen adam gibi top oynamayan oyuncu müsveddeleri parasını alırken onlar alamadı hala.yine söylüyorum bu yönetim devam ederse biz bu sene kesin düşerizzzzz...

futbolcu isimlerini yazmasak iyi olur bence sonucta unuttugun bir isim olabilir...
nede olsa futbolcularimiz da bu siteyi takip ediyor...

Sadece Samsunspor

ister tabi ne varki bundan sercan,sefa,turgut istiyorsa o da isteyecek sessiz kalırsan paranı alamıyorsun bunu can ulun örneğinde de gördük, kulüp öyle hale gelmişki tffye başvuranın parası veriliyor, ama samsunsporlu olup tffye başvurmayanlar parasını alamıyor, muratın arkasındayım verin çocuğun parasını geri çeksin şikayeti

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 23 May 2009, 21:50:09
şöyle iş güç sahibi olunca iyi bir işim ve param olursa gelcem yönetime sil baştan altyapı ilk işim olacak inşallah
aynen

sevdamsınsamsunspor

murati kaçirmamamız lazım gelecek bu futbolcu ajax alt yapisinda yilin futbolcusu seçilmiş bir oyuncu geleceğin yıldız adaylarından samsunspora uzun yıllar yarari olurr

Baskent_Samsunspor

bu haberleri neden hep haber gazetesi yapıyor işi gücü ortalığı bulandırmak

tanju55

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 25 May 2009, 17:03:31
bu haberleri neden hep haber gazetesi yapıyor işi gücü ortalığı bulandırmak

bunlarin hepsi trabzonluda ondan...