Yazıklar Olsun Resmi Siteye

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 May 2009, 01:01:33

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Samsunspor'umuzun resmi sitesini buradan kınıyorum, Samsun 19 Mayıs 1919'un başlangıcı ve Samsunspor'da ambleminde Atatürk resmini barındıran tek kulüptür. Ama bugün resmi siteyi saat başı takip etmeme rağmen 19 Mayıs ile ilgili tek bir yazı bile göremedim. Yönetimden kimsenin aklına bile gelmedi mi. Hadi geçtim resmi sitenin admini veya kurucusu ne iş yapıyor ? Hadi diyelim işi vardı, be kardeşim 2dk.nı ayıramadın mı yazıklar olsun sana. Şimdi 2-3 gün sonra gelip burada bahaneler bulup cevaplamasınlar. Yapılan resmen saygısızlık ve acizliktir.

kýrmýzýbeyaz55

kesinlikle saygısızlık, ciddiyetsizlik..

kumköylü ahmet

Baskent_Samsunspor

kaptan 55

ya bi sorsana bunların kendilerinden haberi var mı diye?

pitbul055

harbisamsunsporlu5517

ölmüş site resmen hiçmi ilgilenen yok allah askına

kuzey55

bunları takip edecek yönetim mi var.koymuşlar oraya 4-5 tane asalak biri telefonlara bakar birisi kulübede oturur.diğerleri de güya bu işlerle ilgilenir.ama git bak hafta sonu gs fb maçlarını izlerler.

yaman55

Lazuri Bere

Alıntı yapılan: yaman55 - 20 May 2009, 12:35:00
Alın size resmi site yöneticilerine örnek site

http://www.bucaspor.org.tr/index.htm

Dogru dedin yaman55 arkadasim, site gercekten bizim siteden daha güzel!

kýrmýzýbeyaz55

Sitede;

SAMSUNSPOR TUTKUSUNDAN, SEVGİSİNDEN, AŞKINDAN, RUHUNDAN ESER YOK!

ZATEN HİÇ BİR ZAMAN OLMADI VE OLMAMIŞTI! BUNU SAMSUNSPORU SEVEN HERKES GÖRÜYOR VE HİSSEDİYORDU ..

BU SİTEYİ HAZIRLAYAN KİŞİ VEYA KİŞİLER HER KİMSE BEN SAMSUNSPORLU OLDUKLARINI SANMIYORUM..

SEVGİYLE HAZIRLANAN HER ŞEY KENDİNİ GÖSTERİR..

YA SAMSUNSPORA SEVGİNİZİ KATIN..
YA DA KENDİNİZİ KANDIRMAYIN, BIRAKIN BU İŞLERİ ..

Ertuğrul Sağlam

ayıp, rezalet, utanç verici bir durum

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Samsuns için en anlamlı gün olan 19 Mayıs için sitede en ufak bir bildiri ve yazı yok yazıklar olsun  >:(

Tribün_ali

Site zaten allaha emanet kimsenin grip baktıgıı yok işte o kadar vurgun duymazlar

kaan

Ya anlayamıyorum bunlardami kapattı futbolcular gibi sezonu.bu kaçıncı ciddiyetsiz hareket ve eminim devamıda gelecek.Acilen bu ise bi çare bulunmalı taraftara devretsinler ben eminim bunlardan yüz kat daha iyisini yapacak bir sürü samsunsporlu kardeşim olduğuna.

yasemin 5516

samsunsporumuza sahip çıkan yokki siteye sahip çıksınlar yazıklar olsun >:( >:(