Başkan Hakkı Tomaç ve açıklamaları !

Başlatan KocumVolkan, 18 May 2009, 23:57:24

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

Bu akşam aks tv de canlı yayına çıkan başkanımız Hakkı Tomaç bir çok açıklama yaptı bunları bir başlıkta toplamak istiyorum önemli bence..
en önemli açıklaması bu yıl yeni sezonda transfer yapmayacak oluşumuz
evet malesef bu kadroyla seneye devam edicez (3 trilyon lazım transfer için )
ayrıca şimdiki kadroyu tutmak içinde 250 milyar lazım mış
transfer dedikodularına güldü geçti başkan
bir futbolcu takımdan ayrılırsa biz istemedigimiz için ayrılır dedi..
Belediye ye güvendiğini belirtti destek bekleniyor ciddi ciddi
Öncelikli hedefin mevcut futbolcuların maaşlarını rahatlıkla ödemek oldugunu .. sonrada futbolculardan gönül rahatlığıyla hesap sorulacagını belirtti (parasını veririz sonra kulagınıda istedigimiz kdar çekeriz dedi)
Saygısız seviyesiz futbolculara karşı çok katı davranacağını belirtti bakalım neler olacak
ayrıca yeni bir yardım kampanyası düşünülüyor ( samsun yaz 5555 e gönder 5 ytl yardımda bulun tarzı )
Altyapıya önem vereceğini söyledi başkan.. ve hatta en çok altyapı üzerinde duracağını belirtti tek kurtuluş olarak onu görüyor

aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

samsunmania

19 May 2009, 00:10:13 #1 Son düzenlenme: 19 May 2009, 00:13:56 samsunmania55
Benim inancım 3 trilyon da bulunacaktır. Ya da borçlar ötelenip transfer yapılacaktır. Malatya, D.Bakır nasıl özel izinle bunu başardıysa bizim de başarmamamız için bir neden yok.
Belediye işi olursa meydan otoparkı(verilirse), Çiftlik ve Cumhuriyet caddelerinden aylık ortalama en az 200 bin lira para gelir. (Aslan payı Meydan otoparkı) Personel giderleri de belediye tarafından karşlanırsa bu para bizi bayağı rahatlatır ki yıllık girdi 2,5 milyon lira gibi olur. Takviye edilmiş yönetim veya yeni bir yönetimin de katkılarıyla en azından sorunsuz sezon geçirilir, disiplin sağlanırsa da kafaya oynanır gibime geliyor.
Geçen sene başında olduğu gibi 500 bin lira veren 6 kişi bulunsa sorun bitecektir ve bunun için sayın bld. başkanı bir şeyler yapacaktır inancındayım. Bir sözü ile bu para 1 günde bulunur. 
Hakkı Tomaç çok temkinli konuşuyor ama anladığım kadrıyla umutsuz değil. Beklentileri büyük. Açıklamak istemiyor haklı olarak. Bekleyip göreceğiz. Umut fakirin ekmeği.Artık bizim de güleceğimiz günler gelsin artık.

berusa55

Hakkı Tomaç; adamı çileden çıkartma şimdi şu açıklamalarla! Sen orda oturduğun sürece kulübün önü nasıl açılacak?? >:(

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 May 2009, 00:13:45
Hakkı Tomaç; adamı çileden çıkartma şimdi şu açıklamalarla! Sen orda oturduğun sürece kulübün önü nasıl açılacak?? >:(

Sevgili Berussa55,

Belki YZY bunu şart koşmuş da olabilir. Güvenilir kişi olarak da onu görmüş olabilir. Köprüyü geçene kadar beklemek lazım. Eğer yine aynı senaryo sahnelenirse o zaman avazımız çıktığı kadar bağırırız. Vizyon olarak yeni ve güçlü bir yüze ihtiyacımız olduğu ise su götürmez bir gerçeklik....

berusa55

@samsunmania55 dostum adamın kulübe kazık çaktığını artık görmemek imkansız. Genel kurul kararı almadıkca yeni bir heyecan gelmedikce, Hakkı Tomaç doğru söylüyor transfer ve gelecek sene süper lig hayallerimiz yalan!

55.hakan

şu anki durumda başkansız kalmak daha kötü belediye başkanı'da adam seçip yardım yapacaktır ilk etapta şu yardımların sonucunu bekleyelim işleyen bir süreç var

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 May 2009, 00:18:17
@Samsunmania dostum adamın kulübe kazık çaktığını artık görmemek imkansız. Genel kurul kararı almadıkca yeni bir heyecan gelmedikce, Hakkı Tomaç doğru söylüyor transfer ve gelecek sene süper lig hayallerimiz yalan!

Haklısın. Ama belediye çok önemli bir ayak ve şu anki kordinasyonu sağlayan Tomaç. Bence biraz sabırlı olmamız lazım.Vaktimiz var şimdilik. Nelere sabretmedik ki öyle değil mi kardeşim.  :( :(

berusa55

Sabırtaşı olduk dostum sabretmekten resmen taş kesildik. Ama şu açıklamalar, yok transfer yapamıyoruz yok bunu yapamıyoruz tarzı açıklamaların artık bu kadar çile çeken biz büyük taraftara ne faydası var. Ümitsizlikten bıktık üstüne bu açıklama gelince insanın çileden çıkmaması mümkün mü? Neyse bekleyeğiz dediğin gibi biraz daha! Neleri beklemedik ki  :-X

beşnumara

19 May 2009, 00:23:50 #8 Son düzenlenme: 19 May 2009, 03:17:15 Amsterdamli
hakkı tomaç niye o koltukta oturuyomuş.kalk git o koltuktan.saçma sapan açıklama yapma.ne dediğinizi bilmyosunuz yaaa. bş diyosunuz seneye şampiyon olacağız bi diyosunuz transfer yapamayacağız.ne demek transfer yapamayacağız.malatya sakarya diyarbakır kocaeli... nasıl devre arasında transfer yapabildiyse siz de yapacaksınız.çıldırtmayın adamı yaa gidin şu kulüpten.ne kadar yüzsüzsünüz terbiyesizler

samsunmania

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 May 2009, 00:22:44
Sabırtaşı olduk dostum sabretmekten resmen taş kesildik. Ama şu açıklamalar, yok transfer yapamıyoruz yok bunu yapamıyoruz tarzı açıklamaların artık bu kadar çile çeken biz büyük taraftara ne faydası var. Ümitsizlikten bıktık üstüne bu açıklama gelince insanın çileden çıkmaması mümkün mü? Neyse bekleyeğiz dediğin gibi biraz daha! Neleri beklemedik ki  :-X

Belki gelmesi muhtemel bir yardımı engellememek için de böyle açıklamalar yapmış olabilir. Ama dediği çok önemli bir şey var. Otorite=para. En azından mevcut kadroyu veya takviyeli kadroyu besleyebilirsek yani takım olabilirsek bence bizden daha kötü bir takım olan KSK nın yaptığını neden yapamayalım?
O zaman görürüz Sercan'ı, Sefa'yı.
Dediğin çok doğru. Bekleyip göreceğiz. Hiç bu kadar umutlu olmamıştım. Hayırlısı.

55.hakan

ne olursa olsun hedef süper lig olmalı aynı kadroyla da devam edilse de hayal de olsa artık süper lig hedefi istiyoruz

yaman55

aynı kadroyla düşeriz demedi demeyin

kuzey55

işte bu adamla olmayacağı burdan belli işte...kesinlikle samsunsporlu olduguna inanmıyorum bu adamın.orda oturuyorsan 3 ay var önünde bul para aç transferi yoksa meşgul etme o koltuğu.sizin gibi geri kafalıların yüzünden bu durumdayız işte.defol git ulan gitt..zorla oturdun o koltuğa defoll...

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar daha önece Valimizin çakıl ocakları ile ilgili bir girişimi olmuştu ve bundan bir sonuç çıkmadı bu konu ile ilgili bilgisi olan bir arkadaşımız varsa bizi bilgilendirirse iyi olur bu işe birilerinin engel oldu yönünde birşey duymuştum engel olan kişi veya kurem kimler acaba ?

Lazuri Bere

@berusa55
Arkadasim söylediklerine katilmamak elde degil!

Hakki Tomacin yaptigi aciklamalari hayret icinde okudum. Transfer yapilmayacaksa, bizede seneye yine agiz burun bükmek düsecek, yine cile dolu bir 12 ay cekmek ve futbolculara, yönetime ve teknik heyete isyan etmek düsecek.
Insan biraz gercekci, biraz realist olur. Allah askina bu takim ilemi cikacak Samsunspor 1. Lige?
Yaramaz futbolcularin kulagini cekecekmis! Sayin Tomac gecen sene hangi futbolcularin takima köstek oldugunu biliyormuda, bu sene köstek olanlarin kulagini cekecekmis?

Tekrar ediyorum bu yönetim gitmeden bizim 1. Lig hayallerimiz suya düsmüstür!