2008/09 Sezonunda En Başarılı Futbolcumuz Murat Yıldırım Seçilmiştir

Başlatan mehmet yılmaz, 11 May 2009, 14:27:31

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

veis

yok abi ben onu yazdım ama tabiki digerlerine göre o daha iyi oynadı.ayrıca çok gizli tutuyoruz bu topçumuzu niyeyse :Paslında gözle görülür bir gerçek

yunusefa

Yönetim inş. biraz kafaya çalıştırır da yok pahasına oktay - murat gibi  2 güzel futbolcumuzu satmaz...

AntZ

Alıntı yapılan: yunusefa - 16 May 2009, 20:57:10
Yönetim inş. biraz kafaya çalıştırır da yok pahasına oktay - murat gibi  2 güzel futbolcumuzu satmaz...

Katılmakla birlikte isabetli transferin nasıl yapılacağının da örneğidir. Son senelerde yapılan en iyi transferler Oktay ve Murat... İkisinin toplam maliyetleri 250, 300 bin Lira yı bile bulmuyor. Her ne kadar pek faydalı olamamış olsa da Hayrettin Hoca nın bu takıma en büyük katkısıdır... Yiğidi öldür hakkını yeme, sadece ikisi için de olsa teşekkürler Hayrettin Hocam.

mehmet yılmaz

Murat için yaptırdığımız plaketimiz.

Murat şu an Hollanda'da. Haziran'ın 6'sında düğünü varmış. Biz de plaketini buradan düğüne gidecek olan bir yöneticiye vereceğiz. Sitemizin yöneticilerinden olan Amsterdamlı zaten orada, o da düğüne katılacak ve sitemizi temsilen plaketini Murat'a verecek.

Oyların %50'sini alan Murat Yıldırım'ı -ki bu zaten iki oy kullanıldığına göre neredeyse hemen herkesin iki oyundan birini Murat'a verdiğini gösterir- tebrik ediyoruz.

beşnumara

ben tek oy kullandım o da murat yıldırıma abi.niye söylediysem bunu :D

55erhan55

yaman55

beşnumara

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 16 May 2009, 22:24:25

Murat için yaptırdığımız plaketimiz.

Murat şu an Hollanda'da. Haziran'ın 6'sında düğünü varmış. Biz de plaketini buradan düğüne gidecek olan bir yöneticiye vereceğiz. Sitemizin yöneticilerinden olan Amsterdamlı zaten orada, o da düğüne katılacak ve sitemizi temsilen plaketini Murat'a verecek.

Oyların %50'sini alan Murat Yıldırım'ı -ki bu zaten iki oy kullanıldığına göre neredeyse hemen herkesin iki oyundan birini Murat'a verdiğini gösterir- tebrik ediyoruz.

Düğün için Plaket ile vereceğimiz bir düğün hediyesi yapsak çok güzel olur

yönetici

Alıntı

Ömürlük imzaya hazırlanıyor
Samsunspor'un gurbetçi futbolcusu Murat Yıldırım, Patricia Kan ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Genç yıldız murat, 7 Haziran'da Hollanda'nın Amsterdam kentinde yapacakları düğünle evliler kervanına katılacak.Kırmızı-Beyazlıların Ajax Kulübü'nün ikinci takımından transfer ettiği gurbetçi futbolcu Murat Yıldırım'ı evlilik telaşı sardı. Çok başarılı bir sezon geçiren ve Samsunspor'un en istikrarlı oyuncuları arasına giren Murat, 7 Haziran'da Hollanda'nın Amsterdam kentinde düzenlenecek olan düğün töreninde Patricia Kan ile hayatını birleştirecek. Evleneceği için çok mutlu olduğunu söyleyen genç futbolcu Murat, "Yapacağımız düğünle birlikteliğimizi ölümsüzleştireceğiz. Bu mutluluk veren bir heyecan" dedi.

habergazetesi

Murat ve eşine mutluluklar dileriz!

berusa55

YaşarDoğu

beşnumara

murata ömür boyu mutluluklar dilerim ama demedi demeyin murat kendini tekrar hollandaya attırmak için uğraşacaktır. tabii bizde iyice yıldızlaştıktan sonra