Ercüment Hoca : "İpi bağladık ve çıktık"

Başlatan YaşarDoğu, 15 May 2009, 10:29:17

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 May 2009, 17:18:47
Supernatural le Supernatural_55 i karıstırmayalım :) supernatural_55 Allahına kadar SAMSUNSPORludur :D

ben de onu diyecektim, nick karmasasına kurban gidecek arkadas :)

bir de bi önerim var, artık sezon bittiğine teknik heyet gecici olarakta gittiğine göre kapatalım şu konuları, ne eleştiri olsun ne savunma yalandan yere canlar sıkılmasın daha fazla, tatil havasına girelim artık :)

YaşarDoğu

**KaR6**

genel futbol forumuna tam tatillik konu actım, oraya davet ediyorum sizleri :P :P

celebi

beşnumara

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 May 2009, 17:21:07
ben de onu diyecektim, nick karmasasına kurban gidecek arkadas :)

bir de bi önerim var, artık sezon bittiğine teknik heyet gecici olarakta gittiğine göre kapatalım şu konuları, ne eleştiri olsun ne savunma yalandan yere canlar sıkılmasın daha fazla, tatil havasına girelim artık :)
bırak şimdi mustafa.bize ayak yapma :D biliyosun hoca konularında polemiğe giriyosun.onun için hoca muhabbeti yapılmasın da beni de tahrik etmeyin desene ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 May 2009, 17:23:59
bırak şimdi mustafa.bize ayak yapma :D biliyosun hoca konularında polemiğe giriyosun.onun için hoca muhabbeti yapılmasın da beni de tahrik etmeyin desene ;)

ne alaka kardeşim yaa :) tutuyorum kendime işte ne zamandır, kimle polemiğe girdim :)

sadece hoca olarak değil, yalandan yere baskalarının da kalbi kırılmasın diye dedim, bitti işte sonucta..

YaşarDoğu

beşnumara

edmontdante

Alıntı yapılan: Serpico55 - 17 May 2009, 17:18:47
Supernatural le Supernatural_55 i karıstırmayalım :) supernatural_55 Allahına kadar SAMSUNSPORludur :D

Emre gümbürtüye gidecekti az daha