Eurovision 2009

Başlatan Yalnızca BİZ, 14 May 2009, 21:26:24

« önceki - sonraki »

beşnumara

yaaa norveç ne alaka yaaa izlanda, azerbaycan olsa neyse.bunlar komşu komşuya vermeye alışmışlar :D :D nasıl olsa hep aynı ülkelerden aynı puanları alıyoz.seneye yılmaz morgülü gönderelim derim ben ;)

Clint_Eastwood

Nette bir yorum okudum ''Ajdar katılsın seneye''

Evet madem siyaset var işin içinde... Organizasyonla dalga geçer gibi gönderelim Ajdar'ı...!

bezgınbekır

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 17 May 2009, 01:45:23
Bu ülkelerden gurbetçilerin sms desteği ile alındı o puanlar... Yoksa günahlarını vermezler.. Makedonlar hariç...
hocam iyide oy kullananlar demek ki sadece gurbetçiler Almanyanin yarısı TÜrk ama ordan 12 gelmedi  :D  bu konuda ne diyorsun

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 17 May 2009, 01:48:13

Evet madem siyaset var işin içinde... Organizasyonla dalga geçer gibi gönderelim Ajdar'ı...!

ajdar'ı düşünmek bile istemiyorum :P

Akyol

valla ajdar katılsın veya recep bülbülses katılsın öylede dördüncüyüz böylede  :P

yaman55

bencede ciguli katılsın

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 17 May 2009, 01:49:23
valla ajdar katılsın veya recep bülbülses katılsın öylede dördüncüyüz böylede  :P

;D ;D

bezgınbekır

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 17 May 2009, 01:48:13

yapmayın hocam ya süresiz men ediliriz yarışmadan  ;D  ;D

berusa55

Bu yarışmadan sıkıldım vallahi. Artık her sene aynı filmi izlemekten bıktık.  >:(

bezgınbekır

adam bi röportajında ben salak degilim makina mühendisiyim diyodu hala ajdarda ısrarlı olanlar parmak kaldırsın adamın süper bi zekasi var sanatına diyecek yok bence cimilli ibo gitsin  ;D

beşnumara

nane naneyi söylesin bence hem de ingilizce söylesin ki avrupa bizim ne çektiğimizi anlasın :D :D

Clint_Eastwood

Evet adaylarınızı görelim :)

1) Ajdar
2) Recep Bülbülses
3) Giguli

:)

Akyol

ajdar oraya çıkıp çikata muzu söylesin varya soğuk,ruhsuz demir perde ülkelerinin perdeleri tutuşur ajdarın ateşinden  :P hatta şeyi söylesin isveç,norveç,danimarka,belçika belçika hollanda 60 puan garanti  :P

yaman55

bence bizde finlandiyanın tepkisini yapmalıyız rock bir parçayla katılmalıyız pentagram olabilir

bezgınbekır

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 17 May 2009, 01:52:04
Evet adaylarınızı görelim :)

1) Ajdar
2) Recep Bülbülses
3) Giguli

:)

ısrar ediyorum 4. cimilli ibo yada yayla usakları  ;D  ;D  ;D