PROJELERLE SAMSUNSPOR "halk gazetesi" haberi

Başlatan CurvaSudSamsunspor, 14 May 2009, 17:10:55

« önceki - sonraki »

bengülü

bu haberleri duyunca seviniyorum inş. hayırlısayla samsunspor sahip çıkma zamanı hep birlikte bu sezonu unutum artık önümüzdeki sezona bakmak gerekiyor iyi bir kadro yaparsak süper ligi hayal değil gerçek olur

pitbul055

Ertuğrul Sağlam

15 May 2009, 10:03:12 #17 Son düzenlenme: 16 May 2009, 00:07:31 %100 samsunspor
herşey güzel ve olumlu ama Halk gazetesi'nin bazı haberleri resmen Savcılara veya belediyeleri denetleyen müfettişlere açık ihbar veya suç duyurusu tarzında bunun bazı örnekleri var ve daha önce buna benzer haberler yapıp samsunsporu zor durumda bırakmıştı halk gazetesi

Şimdi ne demek Samsusnspor personelinin maaşı belediyeden ödenecek bunu yarın birileri çıkıp Samsunspor ve belediye aleyhine kullanıp bir suç duyurusunda bulunsa gene YZ Yılmaz'ı kaybederiz içimizde düşman çoook

cembaba

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 May 2009, 18:49:32

paranın kokusunu duydu yine hakkı tomac baksanıza genel kurul yapmayabiliriz diyor
yine kacacak yusuf ziya bu seferde tomacın yüzünden

Kais

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 May 2009, 00:34:34
bu çiftlikteki park projesi çok can yakar görürsünüz.bu şehirde samsunspora 1 kuruş bile vermem diyen binlerce insan var ve bunlar rastgelirse park işine gelişmelere bakın siz.yusuf ziyayı mahkemeye veren mi dersin çiftliğin ortasında samsunspora söven mi dersin samsunsporlulara söven mi dersin neler olacak neler
1-2 tl vermektense Samsunspor'a sövecek adamı linç ederler linç.g.t ister.paşa paşa verecekler.şimdiye kadar beleşten koyuyorlardı güzelim caddeye.şimdiden sonrada seve seve vermeselerde s..e s..e vercekler.

Baskent_Samsunspor

sahilde samsunspor adına büyük bi kafe yapıp ortasınada düğün salonu oturtmalı para keser valla

SametYılmaz55

umarım hayırlı bir şekilde şu projeler ah birde Fuat Köktaş olsa şu destekler verildikten sonra çok güzel olurdu ama inşallah onun gibi bir aday daha  çıkar belediye desteği ile beraber kurtuluruz şu uyuz ligden gerçek ligimize döneriz

Ollivanders

Hala birseyler olacak diye bekliyoruz . Su lige bir kez de hazır girelim ya. Futybolcular tatilini yaparken bizde yonetim olarak calıssak da saglam yonetim olustursak. Kimin ne olacagi belli olsa sezon basından yanlıs mı dusunuyorum . Sessizlik adamı olduruyor. İyi haberler var iste yardım destek konusunda .Ne bekliyoruz?

Ollivanders

Biz ne yapsak birilerinin gozune batıyor zaten. Elalem her seyi okadar rahat o kadar acık yapıyorkı biz yapınca vay efendim soyle vay efendim boyle... Bakanlar kuluplere para akıttı ya Eskisehire ona buna ama bizim simdi  bakanımız olur butun gozler uzerimizde olur bir yardım baslar yolsuzluk cıkar bu samsun un gercegi iste insanı delirtiyor bu acı durum ... Kimseye etmeyiz sikayet , Aglarız biz halimize  :'(

Tiryakiler55

la in$allah bo$ laflar degildirde yapilir bu projeler... ozaman yzy'ye kar$iligida verilir in$allah... $öyle güzel tezahüratlarda bulunulurda dogru bir$ey yaptigini görür yzy

berusa55

Artık büyükşehir belediyesinin internet sayfasında da büyük taraftarımızın fotoğraflarını görmeye başlamak, bu işin ciddi ciddi olacağı ihitimalini kuvvetlendiriyor:

http://www.samsun.bel.tr

cembaba

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 May 2009, 13:10:48
Biz ne yapsak birilerinin gozune batıyor zaten. Elalem her seyi okadar rahat o kadar acık yapıyorkı biz yapınca vay efendim soyle vay efendim boyle... Bakanlar kuluplere para akıttı ya Eskisehire ona buna ama bizim simdi  bakanımız olur butun gozler uzerimizde olur bir yardım baslar yolsuzluk cıkar bu samsun un gercegi iste insanı delirtiyor bu acı durum ... Kimseye etmeyiz sikayet , Aglarız biz halimize  :'(

Eskişehirspor' la bizim ilimiz arasında dağlar kadar fark var. Eskişehir' de her dükkanda Eskişehirspor ablemi. Hemen Hemen her arabanın camında kucukde olsa eskişehirspor yazıyor. Şehirleri kenetlenmiş. Ve takımlarına çok bağlılar. Bizde de İstanbul takımı sempatizanları o kadar çok ki. FENERİUM açıyorlar.! Allah hepimizin yardımcısı olsun. Fakat göründüğünden daha zor işimiz. Yusuf Ziya Bey inş. böyle tepkilere kulağını tıkar.. Hakkı TOMAÇ olmasın da kim oturursa otursun o koltukta. Projelere de ayrıca çok sevindim herşeyin hayırlısı demek lazım.

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 May 2009, 14:06:44
Artık büyükşehir belediyesinin internet sayfasında da büyük taraftarımızın fotoğraflarını görmeye başlamak, bu işin ciddi ciddi olacağı ihitimalini kuvvetlendiriyor:

http://www.samsun.bel.tr

Çoookk Güzell :)

cem and naz55

ben samsunspor yönetiminin seçimlerde yuzuf ziyaya çalıştığını çok iyi biliyorum bunun nedeni gizli kapılar ardında y.ziya yılmaz ve yönetimin samsunspor için bişeyler yapılacağı ve projelerin olması.ve yavaş yavaşta oluyor y.ziya yılmaz hariç diğer iş adamlarınında sözü var ilerki günlerde görürüz...

FK_SAMSUN

Başlangıç iyi,devamı gelir inşallah...

ramcQ_55

yavaş yavaş sevmeye başladım sayın yusuf ziya yılmazı gercekten okudukca bişeyler yapılacağını duydukca tüylerim diken diken oluyor sevincten

hadi be yusuf ziya yılmaz ver gazı bütün şehire bütün kombineler satılsın