Bank Asya 1. Lig 34.Hafta / SAMSUNSPORUMUZ- Adanaspor

Başlatan yaman55, 02 May 2009, 17:05:29

« önceki - sonraki »

Mert

Şuan istanbuldayım ama kendimi 19 mayısta gibi hissediyorum.Hadi Samsunum senin ruhun yeter

cem 55

10 bine yakın taraftarımız stadda yerini almış maraton doluya yakınmıs klasik kadromuz sahada turgut malının yerine volkan kadroda adana normale yakın kadroyla sahada kalede 3.kalecileri var mbilla emre aktaş gibi iki önemli forveti kadro da yok

GurbetciFanatik

iki gecedir rüyamda hep 0-2 gördüm , insallah tersine cikar.

Bitsin su 90 dakikada hepimiz 3 ay izine cikalim stress atalim artik.

King Of The North

MeL_55

Samsunspor: Hasan, Veysel, Turgay, Kenan, Gökhan, Sefa, Yücel, Murat, Volkan, Oktay, Burhan

Yedekler:
Cengiz, Sercan, Hakan Koçaslan, İsmail, Hakan Akman, Serkan, Tanju

Adanaspor: Tolgahan, Emre, Fuat, Murat, Kerem, Halit, Volkan, İlhan, Fevzi, Emreh, Cemre

Yedekler: Yaşar, Ersan, Ümit, Okan, Onur, Tibong, Embilla

europe_55

D-Smart izleyebilmek icin herhangi bir link var mi?

kıbrıslı_mete

Samsunspor - Adanaspor
10 Mayıs 2009 / 15:21
Samsunspor Bank Asya Birinci Lig'de Adanaspor karşısında kader maçına çıkıyor. Samsunspor'umuza başarılar diliyoruz....

Saat: 15.30

Yer: Samsun 19 Mayıs

Hakemler: Özgüç Türkalp, (Y) Ejder Yapıcı, (Y) Engin Erdem, (D) Hüseyin Altıntaş

Samsunspor: Hasan, Veysel, Turgay, Kenan, Gökhan, Sefa, Yücel, Murat, Volkan, Oktay, Burhan

Yedekler: Cengiz, Sercan, Hakan Koçaslan, İsmail, Hakan Akman, Serkan, Tanju

Adanaspor: Tolgahan, Emre, Fuat, Murat, Kerem, Halit, Volkan, İlhan, Fevzi, Emreh, Cemre

Yedekler: Yaşar, Ersan, Ümit, Okan, Onur, Tibong, Embilla

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11632

cem 55

adana da emrah diye bi çocuk var cok tehlikeli bi oyuncu uzun zamandır sakattı sezonu kapattı diyolardı ama bu maçta hocası sans vermiş korkuyorum bu cocuktan forvette oynuyo hem teknik hem hızlı allahım ne olur yardım et bize şans ta yanımızda olsun şu haftayı kapatalım sorunsuz

Baskent_Samsunspor

kıbrıslı_mete

KocumVolkan

bismillah...
Tv de Altay-Erciyes maçı var beyler

MeL_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 10 May 2009, 15:31:44
bismillah...
Tv de Altay-Erciyes maçı var beyler

15:30       (Bolu-Güngören) - (Altay - Erciyesspor) Dönüşümlü

europe_55

55__Gurbet__55