Bakan'dan Süper Lig sözü!

Başlatan Sadece Samsunspor, 09 May 2009, 19:34:31

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ilk adanayi bir gecelimde insallah gerisini sonra dusunuruz

34_55

Helalbe sayın Bakanım arkadaşlar unutmayalımki artık bizimde  bir Bakanımız var ama bize laf değil icraat  lazım sayın Bakanım  artık belediyeye sözünüzü dinletirsiniz her halde sn.bakanım ANTALYASPORA ESKİ BAKAN MEHMET ALİ ŞAHİN sahip çıktı ama ne oldu ANTALYAYI (CHP) ALDI,MERSİN İDMAN YURDUNADA YİNE ESKİ BİR BAKAN KÜRŞAT TÜZMEN SAHİP ÇIKTI NE OLDU ORAYIDA (CHP)ALDI,ESKİŞEHİRSPORA ESKİ BAKAN KEMAL UNAKITAN SAHİP ÇIKTI ORAYIDA (DSP)ALDI,ORDUSPORADA ESKİ BAKAN HİLMİ GÜLER SAHİP ÇIKTI NE OLDU ORAYIDA (DSP) ALDI PEKİYA BİZE KİM SAHİP ÇIKTI HİÇ KİMSE BİZM VE BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARININ YANINDA SADECE ALLAH VE SEVENLERİN DUALARI VARDI AMA NE OLDU SAMSUNU (AKP) YZY ALDI YANİ SAMSUN SÖZÜNÜ TUTTU ŞİMDİ SIRA SİZDE SAYIN BAKANIM.....

Lazuri Bere

Trabzonlu dedigimiz Bakanin yaptigi jeste bak! Basbakanin eski dostlarindanmis bu adam. Bakan olarak iyi bir kariyer yapabilirse, Samsunsporumuzunda uzun seneler bundan yararlanabilecegini düsünüyorum. Insallah rüyalarimiz gercek olur bu cile biter, destek gelir. Destegin yani sira, yeni bir teknik heyet, yeni bir yönetim ve yeni futbolcular gelir. Yoksa Turgut gibi adamlarlan Süper Lig biraz zor olur.

berusa55

Haklısın kardeşim. Yeni bir yönetim yeni futbolcular tecrübeli adamlar ve yeni bir heyecanla bu iş olmayacak gibi değil. Bugünü bir atlatalım seneye güzel şeyler olacak umudumuz bu yönde.

kýrmýzýbeyaz55

Samsunspor için kalıcı gelirleri olan projelere hayat versin artık Mustafa DEMİR..
Aksi halde O koltuk Samsun için pek bir şey ifade etmeyecektir..
Samsundan çok Mustafa DEMİR için fırsattır bu!..Allah her Samsun sevdalısına nasip etmez bu fırsatı!..Tüm Samsun Sevdalıları olarak gelişmeleri merakla takip ediyoruz...

jean

simdilik laf bakalim sene sonunda ne olacak

Kaya

sy.DEMİR in SAMSUNSPOR tarihine adını altın harflerle  yazdırmak için büyük bir fırsat,onu inşallah seneler sonra SAMSUNSPOR umuza büyük hizmetler veren bir devlet görevlisi olarak hatırlarız...

europe_55

Insallah seneye daha güzel seyler olacak...
Ben inaniyorum, ama bunun icin önce bugün´ü atlatmamiz lazim...

King Of The North

CeLiL_55

böyle sözler duymak bizleri mutlu etti umarızki bu sözler lafta kalmaz yeter bu taraftarın bu takımın çektiği sahip çıkın..

harbisamsunsporlu5517

hadı bakalım ligde kaldık şimdi sıra sızde

berlinli55

Baskent_Samsunspor

Lazuri Bere

Isin ilginc tarafi su! Son senelerde bu takimin basina gelen veya adi anilan adamlar hep sunu söyledi: "Samsunspora gelir saglayacagiz, Samsunspor kendi ayaklarinin üstünde durabilecek, Samsunsporu layik oldugu yere götürecegiz!" Kimse Samsunsporun nereye layik oldugunu net bir bicimde aciklamadi. Bu vaatlerin bos cikmasida kacinilmaz oldu. Belli bir hedef olmadigi zaman, hedefe gidemezsiniz. Hedefi olmayan bir takimda Süper Ligden Bank Asyaya ordan Klasmanlara - Allah göstermesin - ordanda 3. Lige düser. Mustafa Demirin kendisine bir hedef secmesi bu hedef dogrultusunda is yapmasi beni cok umutlandirdi acikcasi. Sanki bir seyler olacakmis gibi bir his var icimde. Son secimlerden sonra Vali ve Belediye Baskanimizin yaptigi aciklamarida eklersek, seneye Süper Lige cikma olasiligimiz gercektende var. Hemde Playy Offtan degil, ilk 2den. Samsunda birseyxlerin olacagi artik kacinilmaz. Hükümetin partisinin Samsunu övmesi ve "Samsundaki coskuya bakin" gibi ifadelere yer vermesi, cok güzel. Arkadaslarin dedigi gibi, artik Hükümet Samsunspora yardim etmeli. Sehri seven ama sadece Samsunluluk degil Samsunsporluluk ruhunu tasiyan bürokratlara, politikacilara ve yöneticilere ihtiyacimiz var. Sehrin gelirlerini ve projelerini düsünürken, Samsunsporuda düsünen sahsiyetli ve karakterli insanlara ihtiyacimiz var. Temel Camadan, Tahsin Kosif, Hakki Tomac gibi isimlerden artik bizde biktik. Yeni, dinamik, heyecanli ve akilli bir yönetim gelmeli. Kaliteli bir menajerde sart bence. Sanki birseyler olacak ve devran dönecek gibi.

Pergani 55

Sn bakanımıza tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum.kabinede Samsunlu bir bakanın olması bile güzel. Ama arkadaşlarımızında belirtği gibi söz degil icraat istiyoruz bakanımız inşallah sözünde durur. kalıcı geliri olan kendi ayakları üstüne basan bir Samsunspor istiyoruz. stat projesi de fena olmaz hani. devlet birçok şehire stat yaptıracak Samsunu da alsa bu şehirlerin içine ne güzel olur