Bakan'dan Süper Lig sözü!

Başlatan Sadece Samsunspor, 09 May 2009, 19:34:31

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

09 May 2009, 19:34:31 Son düzenlenme: 09 May 2009, 20:19:05 SADECE SAMSUNSPOR
AlıntıBakan'dan Süper Lig sözü!

Yarın oynanacak kritik Samsunspor maçı öncesinde Samsun'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir Samsunspor'u ziyaret etti.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Bakan Mustafa Demir "Samsunsporsuz bir marka Samsun hayal edemeyiz. Samsunspor çok kısa sürede süper lige çıkacak" dedi.

Samsun'a ilk kez bakan olarak gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir yarın oynanacak kritik Adanaspor-Samsunspor maçı öncesinde Samsunspor'a anlamlı bir ziyaret düzenledi.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Nuri Asan Spor Tesislerinde karşılanan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir tesislere Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ile birlikte geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Gaziantep'te olduğu için Turan Çakır, Yılmaz'ın vekaletini yaptı.

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç: Samsunspor'un yarın var olup, olmama durumunu belirleyecek bir maça çıkacak olmasından dolayı üzüntü duyuyoruz. Samsunsporumuzun yeri burası değil diyerek Bakan Demir'e Samsunspor'un durumunu anlattı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ise: Yarın ki maç Ligin son maçı ve oldukça önemli inşallah sahadan galip olarak çıkarız. Ben, Milletvekili arkadaşlarım, Valimiz, Belediye Başkanımız Samsunspor'un içinde bulunduğu zor durumları çok iyi biliyoruz. Samsun spor alanında büyük bir potansiyele sahip ve sporun her dalında hak ettiği yerde olmalıdır. Samsun'un kendi öz kaynakları her türlü zorluğun üstesinden gelmeye yeterli olacaktır. Önümüzde ki yıllarda Samsunspor'u süper ligde izleyeceğiz.Hemde hatırlarda uzun yıllar kalacak vaziyette oynayacak. Bu tarih çok uzak olmayacak. Yarın ki maçta inşallah bunun ilk adımı olur. Samsunspor için elimizde olupta yapmadığımız hiç bir şey yok" şeklinde konuştu.

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'e 55 numaralı ve üzerinde Mustafa Demir yazlı forma hediye etti.

Bakan Demir daha sonra futbolcular ile de bir araya gelerek onlarla uzun süre sohbet etti. Demir futbolculara süper ligde oynayacak kabiliyette olduklarını söyleyerek yanlızca daha fazla özgüvene ihtiyaç var dedi.

Demir futbolculara :" Spor Samsun için çok önemli. Samsunspor'un çok kısa sürede geleceği de çok iyi olacak.Çok kısa süre sonra süper ligde oynayacaksınız. Samsun marka olacaksa, gençliğimizin kendine güvenen, başı dik, paylaşan, birbirini seven hale gelmesini istiyorsa bu sporsuz olmaz" dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11623

Allah'ım inşallah bundan sonra güzel günler göreceğiz, lütfen bu taraftarı daha kandırmayın ve verin desteği çıkalım süperlige

yaman55

inşallah sevindirici bir haber

YaşarDoğu

Az önce kulupte olduğunu ve futbolcularla sohbet ettiğini

*Belli hatalar var dedi ama açmadı

*Sayın Vali daha çok sporla ilgiliymiş , belediye başkanı para aktarmak için çok gayretliymiş ,alakalıymış,

*Milletvekillleri duyarlıymış fatih bey meclis takımında, Binnur Hanım çok  duyarlıymış hakeza Suat Bey..

*Samsunspor un Türkiyede herkesin kalbinde yer edindiğini bunun çok önemli olduğunu  ve buna helal getirmemek için çaba sarfedilmesi gerektiğini...

*Ve son olarak Samsunspor umuzu önümüzdeki yıl Süper Lig te görmeyi temenni değil ümit ettiğini söyledi.

Not:   

-ümit etmek   :   ummak, beklemek

- temenni      :   1. Bir şeyin gerçekleşmesini dileme. 2. Dilek

Yorumsuz..

yaman55

Sadece Samsunspor

09 May 2009, 20:18:02 #4 Son düzenlenme: 09 May 2009, 20:24:33 samsuni

KocumVolkan

valla öyle yada böyle.. gaza geldim ben :) seneye açık ara şampiyonluk bekliyorum haberleri ola..

berusa55

Bu süper lig kelimesinin telafuzu bile güzel. İnşallah yarın şu maçı sağsağlim atlatalım da seneye güzel şeyler olacaktır diye umuyoruz bakalım.

tanju55

ben anlamam kardesim seneye sampiyon olarak süper ligdeyiz...
seneye play-off bile hayal kirikligi olur bizim icin... ;D

ama unutmayalim yarin önce 1 puan cikarmamiz lazim...

Sony

inş bakalım zaten hep sezon sonu ve başı böle haberler illaki çıkar...ben artık görmeden inanmıyorum çıksınlar süper lige ondan sonra helal olsun yaptılar diyecem....

kaan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 09 May 2009, 21:47:06
İnşallah ağza çalınan bir parmak bal değildir bu haber .. Bakan var , vali var , yerel idare vekilleri var , demekkı bırseyler olacak seneye , hadi bakalım ...
İnşallah kardeşim inşallah tek temennimiz :( :( :(

atakan

son zamanlarda aldığım en güzel haber.umut dünyası işte.akıllı dürüst bi başkanla bence kolay olacak.tabiki önce yarını atlatmamız gerekir.bundanda şüphem yok açıkçası

kayacan

Seçimin hemen sonrasında Samsunda seçimin kaybedilme sebepleriyle ilgili kendi hazırladığım ayrıntılı bir belgeyi AKP genel merkezine ilettim. Haberlere bakıyorum benim önerilerimin bir çoğu dikkate alınmış.

gozgoz yýlmaz

Olması gereken birşeydi, inşallah artık icraata da dönüşür.

Kemal Unakıtan Eses'e
M.Ali Şahin Antalyaya
Kürşad Tüzmen Mersin İY'e
Hilmil Güler Ordu'ya paraları akıttı ama o şehirdekiler bakanlara rağmen belediyede destek vermediler iktidar partisine. Samsun zaten 7 yıldır onca olumsuzluğa rağmen destek veriyordu, teşekkür etme sırası hükümette.
Bitsin bu çile!

berusa55

Sayın Demir'in bakan oluşunun hemen ertesinde Samsun'umuza gelmesi, Samsunspor'umuzu ziyaret etmesi, Süper Ligi telafuz etmesi ve yarınki maçta tribündeki yerini alması asla boşa değil arkadaşlar. Bunlar gelecek seneye dair bazı şeylerin olacağının ayak sesleri gibi. İnşallah yanılmayız.

Mert

Hadi hayırlısı olsun.İnşallah sözde kalmaz.Artık icraat istiyoruz.