Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Yatıp kalkıp ona dua ediyorum, kalan zamanlarda da burda yazıyorum işte  ;D

Sony

haydi herkese hayırlı akşamlar...kendinize popüler davranın pazar akşamı daha mutlu olmak ümidiyle...

Ollivanders

Heyt bea barcelona :) samsunspor atmıs gibi sevindim bea :)

Futbolun adaleti iste 90 dakika defans yapar mı bır tAKIM :)

berusa55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 May 2009, 23:42:29

Aynen... Futbolun adleti bu sefer işledi.

Sadece Samsunspor

2 gol oldu 2side çok güzeldi. Messi maça ağırlığını koysaydı daha rahat alırdı barça. Ama chelsea'ninde bi penaltısı verilmedi o başka mesele

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico55 - 06 May 2009, 23:42:29

O malum renkleri giymediğinde seviyorum Barca'yı. Ben de gol diye ayağa kalktım valla, iyi oldu iyi... İngilizleri hiç sevmem zaten, ManU'ya da aynı şekilde inşallah.

Şımarık Ronaldo'ya karşı forza sevimli Messi!

Akyol

puyol'suz barca yine iyi dayandı ve sonunda coşturan golü attı helal olsun inşallah kupayıda alacaklar ukala ronaldo nun elinden iniesta da aynı sefa gibi vurdu hee  :P

Akyol

sefa deyince bir sessizlik oldu  :P

YaşarDoğu

akyol senin iddaa nı kupona çevirenlerin evi aabası gitti , nolcek şimdi? ;D

Akyol

abi ben hafta sonu ev yerine şatoyu araba yerine jeep i koyarım arkadaşlarım üzülmesinler 3 günlük dünya hem dünya malı dünyada kalır di mi ama  :P 

YaşarDoğu

e bu kadarına pes yani akyol evi arabyı gectik şato jeepe geldi  ;D

AntZ

07 May 2009, 00:23:48 #1361 Son düzenlenme: 07 May 2009, 00:25:40 Ant55
Alıntı yapılan: AKYOL55 - 07 May 2009, 00:11:39
abi ben hafta sonu ev yerine şatoyu araba yerine jeep i koyarım arkadaşlarım üzülmesinler 3 günlük dünya hem dünya malı dünyada kalır di mi ama  :P 

Kumar batağında insanların donlarına kadar neyi var neyi yok nasıl kaybettiği daha iyi anlaşılıyor  ;D Ev giderse şato kazanırsın, 10 kaybedersen yüz alırsın devam devam  ;D Kurpiyer gibisin Akyol kardeşim  ;D ;D ;D

Akyol

abiler işin şakası bi tarafa fanatik bir barcalı olduğumuzdan duygusal yaklaştık biraz Allahtan oynamamışım oynasam üst oynardım iddaa kötü bişeydir kimseye önermem  :D

AntZ

07 May 2009, 00:28:35 #1363 Son düzenlenme: 07 May 2009, 00:30:13 Ant55
Alıntı yapılan: AKYOL55 - 07 May 2009, 00:25:55
abiler işin şakası bi tarafa fanatik bir barcalı olduğumuzdan duygusal yaklaştık biraz Allahtan oynamamışım oynasam üst oynardım iddaa kötü bişeydir kimseye önermem  :D

Barça ya duygusal yaklaşmakla fazla zarar etmezsinde duygusal davranıp Samsunspor'a özellikle deplasmanlarda oynadıysan Allah tez zamanda halini vaktini düzeltsin  ;)

Akyol

Onu yapmam Samsunspor'a garanti dünyaları verecek deseler yine oynamam onun sevgisi yeri apayrı iddaa ya alet etmem ama barcelona tamamen duygusal :D tercihtir zaten pek anlamam iddaa dan gırgırına yazdım öyle arkadaşlar ciddiye almış  :P Yapmayın arkadaşlar böyle zararlı alışkanlıklara girmeyin diyor barca ya finalde başarılar diliyorum  ;)