Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

;D ne güzel kurtulmuştum grevden sonra, nefes aldırmıyor bırakamıyosunda

Anlaşıldı yeniden başlayacağız artık sigaradan beter bırakılmıyor  ;D

Sony

hiç sorma yaa yeni bölüm çıksın hemen izliyorum izlerken görsen beni çocuklar gibiyim yaa...sigara neymiş eroin gibi  ;D

AntZ

3 sene kadar oluyor galiba ilk başladığımızda ilk sezonu 3 günde falan bitirmiştik  ;D Salonu sinemaya çevirip her bölümden önce kahveleri, çekirdekleri (maraton başkanın kulakları çınlasın  :P) yeniliyorduk. Elimizdeki bölümler bitinde büyük bir boşluğa düşmüştüm  ;D

Sony

aynen katılıyorum...helal olsun adamlara süper dizi yapmışlar...Bazen kurtlar vadisi bile sönük kalıyor  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sempatik Bengülü

bursadan herkeze merhaba iyi sohbetler ;)

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 06 May 2009, 22:06:34
aynen katılıyorum...helal olsun adamlara süper dizi yapmışlar...Bazen kurtlar vadisi bile sönük kalıyor  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ne bazeni  ;D Kurtlar Vadisi biraz taklit kalıyor  ;D Polat ın klozet i söküp kaçış sahnesini hatırlıyor musun  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 06 May 2009, 22:16:03

Bursa ya da bizden merhaba hoşgeldin

Sempatik Bengülü

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 06 May 2009, 22:16:40
Ne bazeni  ;D Kurtlar Vadisi biraz taklit kalıyor  ;D Polat ın klozet i söküp kaçış sahnesini hatırlıyor musun  ;D

hiç sorma yaa prison break beraber izlediğimiz eleman vardı hemen birbirmize baktım gülmeye başladık....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D çakma scorfield

Sony

berusa55

Alıntı yapılan: Sempatik Bengülü - 06 May 2009, 22:16:03

Hoşgeldin sempatik bengülü...

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 06 May 2009, 22:27:03
çakma scorfield

;D Ebru nun kafasını bir kutuda Polat a getirirlerse üzülme, ölmemiştir  ;D ;D ;D

Bu arada Chelsea çelmeyi taktı ilk yarı, inşallah böyle bitmez  :-[ İngiliz olmasında çamurdan oldun  >:(

YaşarDoğu

AntZ

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 06 May 2009, 22:38:00
hay maşAllah muhabbet gani

;D Kurtlar Vadisine çevirdik burayı  ;D Polatı Fox river a gönderip Scofield ı İskender in üstüne saldık  ;D

Sende hoşgeldin bu arada Süleyman kardeşim

Ollivanders

Chelsea gibi cag dısı futbol yok ya. Aynı yunanıstan milli takımı. Biraz Samsunspor u gormeleri lazım oyunun ıncelıklerı guzellıklerı vs ogrenmelerı gerek :)