Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Öyle öyle... Hiç farkımız yok bu sevdada. Bu arada şu Pazar'a daha ne kadar var. Gözümde büyüdü şu günler. Gel Pazar günü gel artık. Sıyırdık; aklımızdan çıkmıyor bu haftasonu :-\

Nuri Asan

Eskiden 4 gun giden sarzim,sayenizde 4 saat gitmiyor,sikayetcim butun Samsunsporlulardan arkadas bu ne ya.avukatimi carin bana

berusa55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 May 2009, 01:08:05
Eskiden 4 gun giden sarzim,sayenizde 4 saat gitmiyor,sikayetcim butun Samsunsporlulardan arkadas bu ne ya.avukatimi carin bana

Prize sabitlen Nuri Asan  ;D Uzatma kablo da olur. Samsunspor.biz aşkına bataryalar mı dayanır  ;D

AntZ

Bugün aklımdan geçiyordu, sıyırdık ki ne sıyırdık  ;D

Kurduğum hayale bak, bir uyanıcam, Samsunspor maçı sonucuna bakıcam kazanmışız  ;D

Bizi de kendilerine benzettiler hedefimize ulaşacağız diyenler  >:( Kurduğumuz hayal bile şampiyonluk, final falan değil maçın bitmiş olması ve kazanmamız  >:(

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 May 2009, 01:08:05

Mustafa yetiş  ;D Hoşgeldin bu arada kardeşim  ;)

**KaR6**

ben hayatımda bu son 2 haftadır gordugum kadar ruya görmedim.. o kadar işlemişki içimize.. bu gece de deprem oluyodum Samsun da topcuları kurtarıyodum ben de..

gecen gece yedek kulubesindeydim..

ondan önce sercan ın kulagını cekiyodum..

cok az kaldı sıyırmaya cok az..

AntZ

**KaR6**

koçarslanla sefayı hatırlıyorum.. niyeyse hep Samsunlular giriyo ruyama..

AntZ

06 May 2009, 01:15:11 #1253 Son düzenlenme: 06 May 2009, 01:17:38 Ant55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 May 2009, 01:14:34
koçarslanla sefayı hatırlıyorum.. niyeyse hep Samsunlular giriyo ruyama..

Yok bence kabus görmüşsün, sercan la turgut yokmuydu ?  ;D

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 May 2009, 01:12:40
cok az kaldı sıyırmaya cok az..

Sıyırdık kardeşim sıyırdık. Az maz kalma yok; bitti  ;D

**KaR6**

şu pazar bi geçsin de, anca toparlarız ;D

Nuri Asan

Hosbulduk ant kardesim,bir gun elektrik carpacak berusa abi.yetis mustafa cabuk bitir okulu hepsinden davaciyim

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 May 2009, 01:17:34
şu pazar bi geçsin de, anca toparlarız ;D

Çok iyimsersin Mustafam   ;) İnşallah diyelim,  ben iflah olmam da sizi bilmem  ;)

berusa55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 May 2009, 01:18:10
Hosbulduk ant kardesim,bir gun elektrik carpacak berusa abi.yetis mustafa cabuk bitir okulu hepsinden davaciyim

Aman dikkat kardeşim elektrik işi şakaya gelmez... Bu arada sen yedek batarya temininine giriş bence. Bataryanın ömrü biter yakında. ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 06 May 2009, 01:18:10
Yetis mustafa cabuk bitir okulu hepsinden davaciyim

Avukat lazımsa yardımcı olalım, arkadaş henüz yanımızda staj yapıyo  ;D