Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 05 May 2009, 00:10:20
Cok sasirdim nerden cikardiniz casus oldugumu? Cok uzuldum istanbul grubunu hic sevmedim zaten anti veis

duydunuzmu veis dedi ve kendini ele verdi demekki bi bağ var şimdi kesinleşti ANT55 yakaladık

AntZ

05 May 2009, 00:14:27 #1081 Son düzenlenme: 05 May 2009, 00:17:34 Ant55
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 05 May 2009, 00:10:20
Cok sasirdim nerden cikardiniz casus oldugumu? Cok uzuldum istanbul grubunu hic sevmedim zaten anti veis

Hiç anti Veis falan deme şimdi, tamam bizde sevmiyoruz veis i ama bizimki gerçek  ;D Allah tan red_white uyardı, yoksa inanacaktık sana  ;D

Gerçek bir İstanbul Grupu düşmanı red_white... Helal olsun sana kardeş.

AntZ

Alıntı yapılan: red_white - 05 May 2009, 00:13:19
duydunuzmu veis dedi ve kendini ele verdi demekki bi bağ var şimdi kesinleşti ANT55 yakaladık

Zaten baştan anlamıştım çabuk söyle sen Veis misin yoksa?  ;D

berusa55

Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası > İstanbul Grubu  ;D ;D

Nuri Asan

Veis abim bana polar ve forma yollamisti :) kardeslerim abilerim calistigim yerde bilg.yok.1 senedir sizlerden ayri kalmak inanin cok zordu,iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum.

**KaR6**

meydanı boş bulunca at koşturan cok olur.. biz tek siz hepiniz ;D

red_white

Teşekkürler Ant55 gerçekleri tespit etmeni takdirle karşılıyorum turgut doğan slx 1.6 ie  yi sen yakaladın senden kaçış yok  ;D

berusa55

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 05 May 2009, 00:17:30
Veis abim bana polar ve forma yollamisti :) kardeslerim abilerim calistigim yerde bilg.yok.1 senedir sizlerden ayri kalmak inanin cok zordu,iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum.

Bu Veis denen Samsun düşmanını bırakıp Anti Veis, Anti İstanbul hareketine katılırsan bizde seni daha çok seveceğiz kardeşim  ;)

red_white

Kar6 da bizdendir tam bir grup istanbul düşmanı kardeşim hoşgeldin anti grup istanbul forumuna  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 May 2009, 00:17:39
meydanı boş bulunca at koşturan cok olur.. biz tek siz hepiniz ;D

Evet ya sorma Mustafa sabahtan beri bu İstanbul grubu düşmalarıyla uğraşıyorum iyiki geldin  ;D

Utanmadan birde Veis kardeşime laf atıyorlar  ;D

**KaR6**

eyyy ant55 sana sesleniyorum, aslını inkar edip düşman saflarına katıldıgın yetmediği gibi bir de istanbul grubunu karsına alarak pek mantıklı kararlar alamadıgını farkettim, git bi yuzunu yıka, kendine gel ;D

Nuri Asan

Anti istanbul ama veisi cok seviyorum sizde sevin.ah su cep alinti yapsa birde ne olurdu,pm bile atmiyor

berusa55

Sohbet odasına bir Kar6 mı geldi odanın ışığı azaldı da  ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 May 2009, 00:20:53
eyyy ant55 sana sesleniyorum, aslını inkar edip düşman saflarına katıldıgın yetmediği gibi bir de istanbul grubunu karsına alarak pek mantıklı kararlar alamadıgını farkettim, git bi yuzunu yıka, kendine gel ;D

Yok sen yanlış anladın bunlar tutturmuşar bir Anti Veis Anti İstanbul diye  ;D Hele birde Nuri Asan yokmu Veis in arkasından söylemediği kalmadı  ;D