Var mısın? Yok musun?

Başlatan Lusage, 02 May 2009, 17:46:43

« önceki - sonraki »

tanju55

süper lige cikmak daha kolaysa desene yandik...
o zaman düsersek cekilelim lig den daha iyi

Lusage

Manisa ve Diyarbakır el ele süper lige çıktı.

play-off ta artık belli.

Adana iddaasız gelecek. bundan sonra her şey bize bakar. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz..

Güngören düştü. kurtulmaları çok zor. 3. takım ise ya sakarya ya erciyes.

Bizleri Altay ve Karşıyaka gollerine sevinecek duruma düşürenlerede yazıklar olsun....

55ertan

90ninci dakikada gelen iki gol haberiyle yeniden ümitlendim.
90dakikada altay esitligi sagladi ve karsiyaka 3-2 öne gecti.
böylece adanasporun idaasi kalmadi.
bizede beraberlik yetiyor
rakiplerimize puan esitliginde üstünüz

AntZ

Alıntı yapılan: 55ertan - 03 May 2009, 22:57:15
bizede beraberlik yetiyor
rakiplerimize puan esitliginde üstünüz

Beraberlik yetmese, galibiyet şart olsa daha mı iyi olurdu diye düşünmeden de alamıyorum kendimi !

berusa55

Sonunda diğer maçlardan yüzümüze güldü şans şaka gibi. Adana artık moralmen çöktü ve haftaya Samsun'umuza paf takımla turistik geziye gelirler. Çok büyük bir gerizekalılık yapmazsa bizim "kırılan" topçularımız ligde kaldık arkadaşlar... Düştüğümüz hallere bakın >:(

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 May 2009, 23:20:45
Sonunda diğer maçlardan yüzümüze güldü şans şaka gibi. Adana artık moralmen çöktü ve haftaya Samsun'umuza paf takımla turistik geziye gelirler. Çok büyük bir gerizekalılık yapmazsa bizim "kırılan" topçularımız ligde kaldık arkadaşlar... Düştüğümüz hallere bakın >:(

Hala rahat değilim, hala korkuyorum, Giresun dan, Bolu dan, Altay dan kendi evinde 4 yemeyi başaran zihniyet büyük bir başarıya daha imza atacak diye korkuyorum.  >:(

ali ihsan

Ercüment Coşkundere 1 puan için takımı oynatır.Bizde ha yedik ha yiyeceğiz diye diken üstünde maç izleriz

Tiryakiler55

celebi

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 May 2009, 23:33:23
Ercüment Coşkundere 1 puan için takımı oynatır.Bizde ha yedik ha yiyeceğiz diye diken üstünde maç izleriz

Sadece Samsunspor

Adana'nın iddiası kalmadı fazla kasmazlar bizden en az 1 puan alırız ligde kalırız, bu kadar

Sony

Bence beraberlik olayını takılıp korkarak kaldık mı çıktık mı hesabı yapacağımıza bari son maçı alarak rahat edemediğimiz şu lig te bari bitirirken rahat ederek kaldık diyebilelim...Ama malesef bu takım pazar günü beraberlik olarak sahaya çıkacaklar...İçimden bir ses inş Adana bir falso yapmaz bize...!!!!!!