TSO otobüs alımına sıcak bakmıyor...

Başlatan Mert, 30 April 2009, 02:08:48

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

önce söz verdiler şimdi almamak için maana arıyorlar
yani kendilerini gözümüzde bitiriyolar

herşey yalan üzerine kurulmuş gelinen nokta bu

kaptan 55

bunlar anca işadamıyız edalarıyla gezsinler,mevzu SAMSUNSPOR olunca kimse piyasada yok ulan bu memleket size ünvan verdi,para verdi kimsenin parasında pulunda gözümüz yok istediğimiz bi el atın şu takıma artık birazcık lan birazcık bi faydanız dokunsun şu takıma ne adamlarsınız bee hiç mi içinize dokunmuyo SAMSUN'lu işadamı olupta SAMSUNSPOR'un içinde bulunduğu bu durum.

Sadece Samsunspor

Alıntıİş adamlarına kriz için çare çağrısı

27 Mayıs 2009 / 18:09

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun'da "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasının başladığını söyledi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Demirci Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde "Üreten Türkiye Platformu" adı altında 9 oda ve kuruluşun katılımıyla başlatılan "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyası hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de iç pazarı canlandırmaya yönelik, tüketici ile sanayiciyi buluşturan, ülke ekonomisini birlikte hareketle kalkındırmayı amaçlayan kampanyanın herkes tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Murzioğlu, 5 ana temayı içeren afişlerin basıldığını, afişlerin iş yerlerine ve panolara asılarak tüm kesimin iştirakinin sağlanacağını kaydetti. Krizin etkilerinin özellikle gıda sektöründe ciddi sorunların olduğunu ifade eden Murzioğlu, "Gıda sektöründe üretim, toptan ve perakende satış yapan üyelerimizin büyük süper marketlerle yaşanan sıkıntıları ciddi boyuttadır. Süpermarketlerin tüketiciyi aldatıcı ve haksız rekabete yol açıcı uygulamaları vardır. Yerelde üretilen gıdaların büyük marketlerde satışı için önüne konan maddi bir takım talepler vardır. Raf bedeli veya hizmet bedeli gibi çeşitli adlar altında çok yüksek miktarlarda para talep edilmektedir. Sattığı üründen kar eden market zincirlerinin, ayrıca bu ürünleri satmak için maddi talep de bulunmaları etik değildir" dedi.

SAMSUNSPOR'A OTOBÜS TAHSİSİ

Meclis üyesi Cevat Öncü ise nisan ayında gündeme getirilen otobüs alınıp Samsunspor'un kullanımına tahsis edilmesi için yürütülen çalışma hakkında bilgi verdi ve destek istedi. Meclis Başkanı Sedat Demirci, "Anket çalışmasına 118 üyemizden 58 kişi katıldı. Bunlardan 28'i otobüs alımı için destek vereceğini belirtti. Diğer üyelerimizin de anket çalışmasına katılmalarını bekliyoruz. 28 kişinin verdiği parayla otobüsün lastiklerini ancak alabiliriz. Fakat bu olmayacak bir şey değil. Ben şunun müjdesini vermek istiyorum: Odamıza bir otobüs alacağız ve bu otobüsü Samsunspor'a tahsis edeceğiz" diye konuştu.

Meclis Üyesi Ali İhsan Aka ise Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Hafif Raylı Sistem güzergahında değişiklik yapıldığını, özellikle Gençlik Parkı bölümünde yapılacak viyadüklerle çirkin bir görüntü oluşacağını iddia etti.(iha)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=12229

kuzey55

Ollivanders

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 May 2009, 18:59:43
inş yalan olmaz...

yalan olmaya alıstık bea ustad .... ben hic umutla bakamıyorum bu haberlere.

AntZ

Yalan oldu bile, alsalar bile Samsunspor a alacağız demiyor, odamıza alıp Samsunspor un kullanımıza tahsis edeceğiz diyor... Sonra eski yöneticilerimiz gibi başlarlar otobüsümüzü geri istiyoruz demeye... Yok demeyeceklerse tahsis etmesinler, bağışlasınlar...

celebi

Tribün_ali

sadece55

ulan en kötü otobüs bizde yazıklar olsun 2.lig b takımları bile daha kaliteli otobüslerle.Mesela urfaspor ve urfa belediyespor diye iki takımı var urfanın ikisindede 2006 travego var süslenmiş püslenmiş yazıklar olsun bize ne diyim bu şehir demekki hiç bişeyi haketmiyor

Baskent_Samsunspor

oldu olacak onuda satın eski çarşamba belediyelerinden tahsis edelim ayıp vallahi çok ayıp

ugrass

harbisamsunsporlu5517

28 May 2009, 14:39:36 #26 Son düzenlenme: 28 May 2009, 14:41:13 harbisamsunsporlu5517
ataturkcu dusunce dernegi sen barı uyuma chp ye miting için akıttıklarının yarısını samsunsporumuza destek olarak versen nolurdu yani amblemimiz için deger bu halbuki

Ertuğrul Sağlam

Son birkaçgündür trabzonspor'un otobüsü şehirde geziyor üzerinde trabzonspor amatör branşlar yazıyor o otobüs bile bizim A Takım otobüsünden iyi.....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 28 May 2009, 14:58:26
Son birkaçgündür trabzonspor'un otobüsü şehirde geziyor üzerinde trabzonspor amatör branşlar yazıyor o otobüs bile bizim A Takım otobüsünden iyi.....

evet dün gördüm o otobüsü amatör branşlar yazıyor koskoca trabzonspor yazıyor, bizim otobüsten 1000 kat daha iyi malesef

AntZ

28 May 2009, 16:40:38 #29 Son düzenlenme: 28 May 2009, 18:21:43 Ant55
13.08.2008
AlıntıMetro Turizm'in sahibi Sayın Galip ÖZTÜRK büyük bir jest yaparak altyapı takımımız için kulübümüze bir adet otobüs hediye etmiştir. Kendisine sonsuz teşekkür ederiz.

Kayserispor Kulübü

http://www.kayserispor.org.tr/devami.asp?id=331

Galip Öztürk kadar Samsunspor'a sahip çıkan az insan vardır. Ama buna ne yorum yapılır bilmiyorum...
Tabiki şirketinin reklamını yapacak, Kayserispor a otobüs bağışlaması doğaldır ama bizde istiyoruz başkanım...