KALECİ ERCÜMENT 2 HAFTADIR TEK BAŞINA MAÇ ALIYOR

Başlatan edmontdante, 01 May 2009, 22:42:29

« önceki - sonraki »

edmontdante

Hcettepe'de oynayan bizim eski kalecimiz Ercüment 2 haftadır harikalar yaratıyor.2 haftadır tek başına maç alıyor desek yanlış olmaz.Küme düşmüş olmanın  verdiği rahatlıktan mıdır yoksa Ercü üzerine koyarak devam mı ediyor bilemem ama gerçekten süper 2 haftadır

celebi

bizim meteorun kanakası kendisi. tebrik ederim

beşnumara

geçen haftayı izlemedim ama bu akşam neler yaptı neler.belki üzerindeki rahatlıktan da kaynaklanabilir ama hakını yemeyelim mükemmeldi.sezon başında ilhan cavcav vermedi bize bana lazım diye ama bu sene 2 veya 3 maç oynattılar.

AntZ

Birde Serdar Özkan örneği var,

Bunları düşündükçe acaba biz pişirmesini bilip yemesinimi bilmiyoruz diyorum  :-[

şimşek_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 May 2009, 22:57:42
Birde Serdar Özkan örneği var,

Bunları düşündükçe acaba biz pişirmesini bilip yemesinimi bilmiyoruz diyorum  :-[

Es Ercumente  kazma dıyordu  Samsundakı futbol otorıtelerı, Serdar Ozkanada farklı yakıstırmalar  yapılıyordu.Samsunda  futbolu cok ıyı bılen arkadaslar  var emın olun. Turguta ,Sercana,Sefaya  laf atan adamlarda  var .

AntZ

Güzel bir noktaya değinmişsin ama bu adamların bize birşey verdiklerini görmedik, gittiklerinde yıldız oldular! Turgut, Sercan, Sefa seneye bu takımda olsa yine değişen birşey olmayacak. Bunda suçlu olarak behsettiğin futbol otoritelerini görmek haksızlık olur. Bizimde eleştirdiğimiz nokta bu. Bu adamların kumaşı sağlamsa, giydikleri formanın hakkınıda verecekler. Forma için değilde kendi için mücadele eden adamlardan gittikten sonra Messi olsa ne olur Ronaldo olsa ne olur..?

şimşek_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 May 2009, 23:34:06
Güzel bir noktaya değinmişsin ama bu adamların bize birşey verdiklerini görmedik, gittiklerinde yıldız oldular! Turgut, Sercan, Sefa seneye bu takımda olsa yine değişen birşey olmayacak. Bunda suçlu olarak behsettiğin futbol otoritelerini görmek haksızlık olur. Bizimde eleştirdiğimiz nokta bu. Bu adamların kumaşı sağlamsa, giydikleri formanın hakkınıda verecekler. Forma için değilde kendi için mücadele edip gittikten sonra bu adamlardan Messi olsa ne olur Ronaldo olsa ne olur..?

Serdar Ozkanı oynattındamı   verım alacaksın?  Ercument  gecen sene  bu takımı  kumede bırakan ısımlerdendı?   Bıraz bu acıdan  baksak  fayda olur kanaatındeyım. Oynatmadıgın oyuncuyu elestıremezsın

AntZ

Oynadığı maçlarda da kendisine oynadı, faydasını göremedim, sorunda bu değilmi? Burda zaten neden faydalanamadığımızdan bahsediyoruz. Ercüment konusuna da katılmıyorum. Sadece kurtardıklarına bakmamak lazım, yediği hatalı golleride düşün lütfen.

şimşek_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 May 2009, 23:42:41
Oynadığı maçlarda da kendisine oynadı, faydasını göremedim, sorunda bu değilmi? Burda zaten neden faydalanamadığımızdan bahsediyoruz. Ercüment konusuna da katılmıyorum. Sadece kurtardıklarına bakmamak lazım, yediği hatalı golleride düşün lütfen.

Sana bır neden  soyleyeyım ,serdarla ılgılı  kopegı neden varmıs,kopegını  tesıslerde  dolastırmıs,yuksek  tonda  muzık dınlıyormus dıye  oynatılmadı Serdar Ozkan  . Bu kadar yeterlı sanırım

CriminaL

AntZ

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 May 2009, 23:44:16
Sana bır neden  soyleyeyım ,serdarla ılgılı  kopegı neden varmıs,kopegını  tesıslerde  dolastırmıs,yuksek  tonda  muzık dınlıyormus dıye  oynatılmadı Serdar Ozkan  . Bu kadar yeterlı sanırım

O konuda bilgim yok, ben saha içinde gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum, ama bu nedenleyse de konunun o kadar basit olduğunu sanmıyorum. Sonuçta saha içinde ve dışında kurallara uymak zorunda, vardır bir nedeni. Ama bunun sonucu oynatılmama değil kadro dışı bırakma olmalı ayrı konu.

edmontdante

01 May 2009, 23:55:43 #11 Son düzenlenme: 02 May 2009, 01:04:20 edmontdante
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 May 2009, 23:24:43

Es Ercumente  kazma dıyordu  Samsundakı futbol otorıtelerı, Serdar Ozkanada farklı yakıstırmalar  yapılıyordu.Samsunda  futbolu cok ıyı bılen arkadaslar  var emın olun. Turguta ,Sercana,Sefaya  laf atan adamlarda  var .

Turgut'a Sercan'a Sefa'ya laf atan adamlar var.Hiç haketmediler  ya bunu

Shane_Falco

Yaaa ilhan cavcav tuttu ercümenti bize verdi adam pişti gitti serdar özkanda pişti gitti kimse bunlara yeteneksiz adamlar demiyor tamam ama milletin adamını biz aldık oynattık haftalarca sanki pilot takımız biz yani bana koyan bu evet serdar özkan şuan bizde kiralık olarak kadroda bulunsa mesela oynamasın kardeşim milletin serdar özkanını oynatacağımıza gelsin turgut oynasın gelsin hakan akman oynasın bizim topcumuz oynasın hem ayrıca buradada artık bu saatden sonra milletin topcusunu için burda tartışmak bile yersiz bence yani boşverinn gitsin

Kaya

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 01 May 2009, 23:24:43

tebrikler ercü  bu başlıkla ilgili düşüncemdi

şimdi başlıkla alakasız olan düşüncem turgut sercan sefa size laf atıyorum topçu felan değilsiniz siz ve futboluda biliyorum iddia ediyorum oldu mu oldu

kaptan 55

02 May 2009, 09:28:18 #14 Son düzenlenme: 02 May 2009, 09:44:50 kaptan 55
ercüment bizde o kadar güven veren bi kaleci olamadı bunu hepimiz biliyoruz oynadığı maçlarıda gördük kim demiş şans bulamadı diye son üç yıldır bizdeki en iyi kaleci hasan'dır.şimdi eray'da gider 3,5 hafta çok güzel maçlar çıkartır ama bize ne faydası oldu koskoca hiç.sercan,sefa,turgut'a gelince sercan'ı ayırmam gerekiyo futbol becerileri olan bi futbolcumuz çok şeyler bekledik ondan ama ne verdi bizlere?inşallah küme düşersiniz sen söyle şimşek_55 turgut,sefa,sercan ne verdi bu takıma acaba bu sene kaçırdığım maçlar mı olduda ben göremedim bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.