Halk Gazetesi'nin Haberi: "Ve Sercan Sahada"

Başlatan edmontdante, 26 April 2009, 11:45:59

« önceki - sonraki »

edmontdante

26 April 2009, 11:45:59 Son düzenlenme: 26 April 2009, 13:50:33 samsuni
"Boluspor maçının ardından kadro dıiı bırakılan ancak daha sonra affedilen Sercan Temizyürek GBB maçında FORMASINA KAVUŞTU.Maçın 68.dakikasında  Veysel'in yerine oyuna giren Sercan  İYİ BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDU.ÇABUKLUĞUNU YİNE KONUŞTURAN SERCAN'INGETİRDİĞİ TOPLARDA  SAMSUNSPOR GOL ATMAYI BAŞARAMADI"

Şuraya bak ya adamı deli edecekler.İyi bir performans ortaya koymuş,her zaman yaptığı gibi bu maçtada o muhteşem çabukluğunu ortaya koymuş,top taşımış milleti pozisyona sokmuş ama takım arkadaşları gol yapamamış.

Lan bırakın bu işleri be.Dalga mı geçiyorsunuz.Bu kadar yaramaz olmayın.Şakşakcılıktan yalakalıktan başka birşey yapmıyorsunuz haysiyetsiz adamlar.Yeter be başımıza çıkarttınız adamları.Utanmıyor musunuz bu yalanları göz göre göre yazmaktan göz göre göre koskoca SAMSUN'un önüne sürmeye ne biçin karakteriniz var sizin

Sercan böyle oynarken OKTAY delirtmiş.Sahanın en kötülerindenmiş.Evet Oktay çok kötüydü ve Oktay'ın kötü oynamaya hakkı da  var bu arada.Biz biliyoruz Oktay'ın ne olduğunu.Ama Sercan var ya sahada muhteşem çabuk,top taşımış iyi performans ortaya koymuş.Oktay çok kötüydü ama buna rağmen yalakalığını yağtığınız Sercan'dan çok daha faydalıydı buna rağmen.

Sitede belli sayıda mesajım olmasa ve Moderatörlük durumu olmasa öyle şeyler yazacağım ki anında silecek üyeliğimi yönetim.

Yazıklar olsun.

Yalan haber yazana ne diyeyim ben?  >:(

NOT:Yazdıklarım bu haberin oraya yazılmasına vesile olanlara ilişkindir.

edmontdante

Bu arada "FORMASINA KAVUŞMUŞ"
Kavuşmak sevilen değer verilen şeylere olur.O kadar çok seviyor ki o formayı.Biz ne kadar sevdiğini biliyoruz

mehmet yılmaz

26 April 2009, 11:54:02 #2 Son düzenlenme: 26 April 2009, 13:02:25 samsuni
Maalesef yerel medyada "kanki, dostum, kardeş" gibi hitapların ağırlığı çok fazla. İyi niyetli arkadaşlar bazen duygusal davranabiliyorlar. Nihayetinde birebir muhabbetleri olan kişiler futbolcular ve aleyhte yazı yazabilmek lehte yazmaktan zordur.

Bimeyenler için söyleyeyim, dünkü maçta Sercan oyuna girerken bizim grup yuhaladık onu. Alt sıralarda oturan iki kişi de dönüp Maraton başkana "niye yuhalıyorsunuz? diye tepki göstermiş. Maraton da onlara saydırdı falan...

Şimdi düşününce, o iki kişi kuvvetle muhtemele tatlısu Samsunlularındandır. Yani, Samsunspor'u da tutuyoruz diyenlerden. Hadi öyle olmasa bile yerel medyada bu gibi haberleri okudukça ve işin gerçek yüzünü bilmedikçe bizim gibileri yanlış yapıyor sanıyorlar.

Aslında bakarsanız samsunspor.biz olmasaydı belki biz de "helal olsun Sercan'a, nasıl da çalışıp çabalamış" diyecektik. 

since1965

Ben bu haberde art niyet ararım.Samsunspor küme düşsün diyen futbolcuya yapılan habere bak.Kimse bizim çocugumuz onu kazanalım falan filan demesin.En az taraftar kadar basında suçlu.Ondan hiç bir yerlere gelemiyoruz her gün daha kötüye gidiyoruz.

YaşarDoğu

Senin tuttuuğun kalemede, yazdığın kağıdada , kör gözünede ne desem az.

Allah bunu yazdıran a akıl fikir bizede sabır versin

Ollivanders

Dondugune cok sevindik sercan sol ayagın raket , sendeki cabukluk kimsede yok , birde o yaptıgın hareketler varya of bitiriyor bizi . Messi tırnagın olamaz senin helal olsun sana . sen olmasan ne yapardık ya dusunmek istemiyoruz.Boyle birsey yok sanırım biz yanlıs pencereden bakıyoruz olaylara . Yazıklar olsun ...

yaman55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 26 April 2009, 12:31:01
Senin tuttuuğun kalemede, yazdığın kağıdada , kör gözünede ne desem az.

Allah bunu yazdıran a akıl fikir bizede sabır versin

gozgoz yýlmaz

Özellikle Samsunspor konusunda diğerlerine oranla daha hassas olduğunu bildiğimiz Halk Gazetesindeki muhabir arkadaşalrın daha dikkatli olmaları lazım.

1- Sercan iyi oynamadı
2- Aynı Sercan, arkadaşları Rize deplasmanına giderken hastayım diye maça gitmeyip, SBK'nın maçına kız seyretmeye gitmiştir
3- Aynı Sercan, idmanda kavga edip, basıp gitmiş, ertesi günkü kritik maçta terbiyesizce bir penaltı atmıştır
4- Yine aynı Sercan, Eskişehir'e manita peşine gidip, Ankara'da kaza yapmış ve mazeretsiz olarak idmanlara çıkmamıştır.

Eminim bunları muhabir arkadaşlar da biliyorlardır.

Bir de şunu bilsinler, bu adi çocuk, kadro dışı kaldığı zaman takım arkadaşlarına "inşalah küme düşersiniz" demiştir.

Böyle bir adamla bizim işimiz olmaz, sizin de olmamalı!
Değil iki çalım 2 gol 4 asistle de oynasa Sercan'a özel kutu açılmamalı!

Yoksa, gazetede şunu takdir ettim. Oktay'a sallarken étrabzonspor'a gideceği söylentisi" vurgusu yapılmış, ona aferin ama şu Sercan haberi hiç yakışmamış Halk'a.

hala kızı

26 April 2009, 14:52:38 #8 Son düzenlenme: 26 April 2009, 14:54:39 hala kýzý
Alıntı yapılan: edmontdante - 26 April 2009, 11:47:19
Bu arada "FORMASINA KAVUŞMUŞ"
Kavuşmak sevilen değer verilen şeylere olur.O kadar çok seviyor ki o formayı.Biz ne kadar sevdiğini biliyoruz

sercan ve forması tıpkı 2 tren rayları gibi birbirinden hep ayrıdır raylar ama gittikleri yön de aynı,vardıkları istasyon da...
hiç kavuşmaz raylar birbirine

Baskent_Samsunspor

helyum gazını vermeye başladılar yakında bunların sesi incelmeye dansöz gibide kırıtmaya başlarlar ......

samsunspor canım feda olsun sana hiçbirşeye değişemem senin sevgin bu dünyada

kuzey55

adana'da emre aktaş altayda burak çalık,bursada sercan ve volkan ı izlesinler de önce topçu görsünler...

Kaya

Hiç şaşırmadım bu habere bu adam kayırmacılık şakşakçılık ne ilk nede son olur bizim yerel basında... ayrıca edmondante abinin yazısına da noktasına virgülüne varıncaya kadar katılıyorum...

Maçın yıldızı kesinlikle murat YILDIRIM dır.gördünüz mü herhangi bir yerel basında murat ile ilgili bir haber,sahada oyuncu değişiklikleri de dahil 25 futbolcudan da üstün oynayan murat ın adı geçmiyor tabi ,terbiyesiz herifler.

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 26 April 2009, 22:50:18
Hiç şaşırmadım bu habere bu adam kayırmacılık şakşakçılık ne ilk nede son olur bizim yerel basında... ayrıca edmondante abinin yazısına da noktasına virgülüne varıncaya kadar katılıyorum...

Maçın yıldızı kesinlikle murat YILDIRIM dır.gördünüz mü herhangi bir yerel basında murat ile ilgili bir haber,sahada oyuncu değişiklikleri de dahil 25 futbolcudan da üstün oynayan murat ın adı geçmiyor tabi ,terbiyesiz herifler.

ali ihsan

Eğer bir izleme komitemiz filan varsa onlardan Oktay,Murat,Turgay gibi oyuncular bulmalarını istiyorum.

Bizim alt yapıdan bir halt olacağı yok.

Ayrıca kulüp bünyesinde bir adet Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurulmalı  !!! Ve acil olarak Sefa,Sercan gibi sorunlu kişilik tipleriyle meşgul olmalı ...

sBc-55

27 April 2009, 00:03:30 #14 Son düzenlenme: 27 April 2009, 00:05:34 samsuni
Sercan para veriyodur benden iyi haber yazın diye onlarda kafalarına göre takılıyodur işte...ama bu millet o kadar salak değil sayın halk gazetesi  ;)  ;D