Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

Ollivanders

Soyle olur acıklama : Mac boyunca tek kale oynadık . Bir korner atısındakı bireysel hatadan adam paylasımından dolayı gol yedık . Oyuncularımın performansından memnunum. Artık dusme stresını ustumuzden atmak ıstıyoruz . Sakarya macından en az 1 puanla donecegız ( hafta ici yapılacak acıklama) Futbolcuların yuhalanması hakkında ne dıyeceksınız...
Bunlar bızım futbolcularımız 31 maca bu arkadaslarla beraber cıktık.Falan filan hep aynı seyı okumaktan ezberledık ya Dersleri ezberleyemedık seni ezberledik ercument hoca

supernatural_55

;D Dersleri ezberleyemedık seni ezberledik ercument hoca''süpersn kardeşm:))

YaşarDoğu

Biz bunları öğrendik artık beynimize kazıdık , Teknik Traktör Ercü Turgut un kazma, Sefa nın maşraba ,  Sercan ın  akrobat ooldupunu bir türlü öğrenemedi

Ollivanders

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 25 April 2009, 23:53:47
Biz bunları öğrendik artık beynimize kazıdık , Teknik Traktör Ercü Turgut un kazma, Sefa nın maşraba ,  Sercan ın  akrobat ooldupunu bir türlü öğrenemedi

nokta.

guvener55

son 10 senede izlediğim belkide en kötü samsunspordu.böle ruhsuzluk böle bitkinlik isteksizlik görmedim ben yaa.takımda sadece kaleci saha ve murat yıldırım iyiydi.o turguta 88 dk sabır etti ya bu hoca.çok severim hocamızı ama bu kadarda olmamalı yani.

radikal-fma

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 25 April 2009, 22:07:48
Arkadaşım dediklerine katılmıyorum ama katıldığımı farz edelim.

Diyelim ki Serkan GS'ye gidene kadar verdi, sonrasında yok. Serkan GS'ye 2000 yılında gitti. O zamana kadar Süper Ligde 140 civarında gol attı ve gol kralı oldu. Şimdi bunlar genç diyorlar ya hani Turgut gibi Sercan gibi Sefa gibi kocakafalılar için Serkan bu takımda banko oynamaya başladığında 1994-95 sezonuyudu ve Serkan 19, Celil 20 yaşında idi. Yani kimse bunlar genç demiyor aksine mağlubiyetlerde hesap soruluyordu.

Turgut, Serkan'ın GS'ye gitmiş halini bırak GS'den dönmüş halinin bile çeyreği etmez. Hatta böyle bir kıyaslama nedeniyle Serkan Aykut'tan ve Samsunspor taraftarından özür dilerim.

Turgut'u Serkan'la kıyaslayıp onore etmeye gerek yok, Turgut'u ben Alex Agbo ile belki kıyaslarım!!!
sevgili arkadaşım anlaşılamıyorum herhalde elmayla armut gibi Serkanla turgutu kıyasladığımı farzı mihal aldığımı söylemişsin. öyle bir şey yok Samsun gibi süperligde 6. ve 15 sıralarda oynamış bi takımda 200 yakın gol attıysan zaten sen özelsin. kimse bunu inkar etmiyor. ben gs den sonrasından bahsettim herhalde yok buna itirazım ama şunuda kabul et serkan da turgutun 10 da biri koşmuyor. bu takımda timoftede yok celilde vuralda napsın turgut koş babam koş ya dostlar aslında geçmişi kurcalamak boşuna durum vaziyet ortada ne kadar ekmek o kadar köfte her şey maddiyat

YaşarDoğu

Hocam ruh yok ruh , forma sevgisi yok ne maddiyatı Allah aşkına bi yere kadar daa maddiyat,

Serkan bu takımda oynamaya başladığında ruh ve forma sevgisi vardı, bunlarda forma yerine araba, karı-kız sevgisi var, ruhu arada bul nerde.....

radikal-fma

ha bu arada alex abgo turgutun binde biri etmez değerlerimize sahip çıkalım

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: radikal-fma - 26 April 2009, 00:40:26

Turgut'u kaç kere canlı olarak seyrettin?

Eşşek kadar boyu var ama topa kafa vurmayı, kafa ile gol atmayı bile beceremiyor.
Turgut, Sercan, Sefa.... Bu üçü de kafadan sorunlu çocuklar. Yani Samsunspor'a özel birşey değil. Bak mesela Oktay, Murat... Bu çocukları hangi takıma koyarsan koy aynı şekilde gönülden oynarlar. Sorun çıkarmzlar, idman aksatmazlar. öğrenmeye açıklar. Düzenli hayatları var. Ama Komedi Dans Üçlüsü ( Bön Turgut, Çiko Sefa ve Artiz Sercan ) Samsunspor'u geçtim, hangi takımda olursa olsunlar hep sorun tam sorun.

Değerlerimize sahip çıkalım, evet... İşte ben de onu diyorum. Sercan ve Sefa bizim değerlerimize hakaret etmiş çocuklar. Turgut ise takım arkadaşlarının emeğini hiçe sayan birisi.

Ayrıca modern futbolda 21 yaş genç değil artık. Olgunluk dönemidir. Bunlar gençtir, affedlim mantığıyla bir yere varamayız.

Piyasaları varken, iyi para verene satalım. 

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 26 April 2009, 00:55:43
Turgut'u kaç kere canlı olarak seyrettin?

Piyasaları varken, iyi para verene satalım. 

supernatural_55

abi sahaya beni koy ben de koşarm futbolculuk koşmak mıdır?

jean

dua edlimki sakarya yarin yenilsin yoksa isimiz harbiden sakat

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 26 April 2009, 01:14:04
abi sahaya beni koy ben de koşarm futbolculuk koşmak mıdır?

Asla...

Futbolcunun asli görevleri :

1-Karı-kız peşinde dolaşmak
2-Yollarda kazalar yapmak
3-Forma nın değerini umursamamak
4-Paracı olmak
5-Hasta bahanesiyel maça gitmemek onun yerine sağda solda gözükmek >:(

gerisi fasa fiso...

cem 55

Alıntı yapılan: radikal-fma - 26 April 2009, 00:40:26
hala böyle turgutu savunanlar cıkmıyo mu bu futboldan ben mi anlamıyorum diye kendi kendime soruyorum her yoruma saygı duyarım heleki samsunsporluysa ama bu nasıl bi futbol bilgisidir yada maçı neye göre degerlendiriyosunuz anlam veremiyorum bu adam hızlı dersiniz tamam kabul atletizim sporuyla ilgilenebilir ama hızı harici hiçbi olumlu hareketi yok o hızı da faydalı kullanmaktan aciz son vuruşu zayıf forvet degil kanat adamı olarak degerlendirelim diyecem orta yapamıyo orta sahada verimli verkaç yapıyo topa basıyo diyecem bunlarda sıfır defansif özellikleri iyi defansa yardıma geliyo mücadele ediyo diyecem ilk yarı sonunda dili dışarda geziyo o da yok o zaman bu nasıl deger ne olur arkadaslar biraz objektif yorumlar yapalım turgut vasat hatta kötü bi oyuncu ve bence en önemlisi kendini geliştirmeye de kapalı olması yerinde hatta geriye dogru gitmesi bu yüzden kesinlikle sezon sonunda takıma para kazandırır insallah diyecem ama inanasım gelmiyo takımdan gönderilmelidir.