Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 22:46:07
İçkim yok, sigaram yok ama ya verem edecek beni ya kanser...
Ya da yaş ilerleyince kalpten götürecek...
Sağlığa zarar...

İçkin, sigaran olsa yine kurtarma, bırakma şansında var, bu nasıl hastalıksa istesende bırakılmıyor...

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 April 2009, 22:50:04
Nasıl bir takımız anlayamıyorum .. Takımın en uzun adamı korner atıyor , stoperimiz gol umuduyla oyuna sokuluyor , 2.forvetimiz son 3 dakikada oyuna alınıyor , kadro dısı bıraktıgımız ruhsuzlukla sucladıgımız adama kurtarıcı diye sarılıyoruz .. Utanıyorum artık , gerçekten utanıyorum , bunları görünce ...

Destek destek... Yok kardeşim destem mestek, neye destek olacağız, sorumsuzluğamı destek, sezon başından beri 1 gram futbolunun üstüne koymamaya mı destek, oyun içinde sorumluluk almamaya mı destek, saygısızlığa mı destek? Olalımda neye destek olalım?

amisos55

Yorumlara bakınca herkesin tek bir noktada birleştiği doğru .Muratın yürekten oynaması
Bu takımdaki herkes bu çocuk kadar yürekten oynasa bu hallerde olamazdık.
Bu çocukta oyuncu kumaşı var diğerlerinde ise kendini yıldız zannetme havaları .
Gelecekte de göreceğiz bu takıma birşey katmadıkları müddetçe hiç bir yerde başarılı olamayacaklar. ama murat her gitti yerde başarılı olacaktır. Çünkü çocuk futbolun mantığını felsefesini biliyor.
Samsunspor alt yapısı bu tarz oyuncular yetiştirmedikçe bu taraftar daha çok geçmişin hatıraları ile yaşar.
Bunlar hiç maçta izlemiyorlar turgut aylardır aynı defansta ne çapraz koşu ne defansı başka yereçekmek, Allah yardım etsinde şu takım birinci lige çıksın. Yıllardır bizim engellemelerle gelemediğimiz liderliği bugün sivas gerçekleştiriyor. Yazık kırmızı beyazın tekrar eski günlere dönmesi yeni bir jenerasyonun eseri olacak ancak bu jenarasyonun değil...

AntZ

Murat ta Messi değil, ama yürek var, adam gibi adam

berusa55

Bugün maça gidiyorum; yine yüzümüz gülerek bir umut Samsunspor'umuzun aşkıyla koşuyoruz 19 Mayıs mabedimize. Ama hani nasıl insan çocuğunu tanır ya; az çok ne yapacağını önceden kestirir ya ; işte ben de 31 yıllık sevdamın daha maça başladığında ne yapacağını hissettim. Anladım olmayacak bugün de. Şuursuzca oyun, sahada birkaç futbolcumuz dışında gezinen topçular...

Birkaç kez söyledim ama tekrar söylüyorum; bu sezon sonunda da sağlam bir yönetim kurulmaz ise, tecrübeli futbolculardan oluşan iddaalı bir kadro kurulmaz ise bizim her sene çekeceğimiz var arkadaşlar. Bu adamlarla olcak iş değil bu. Lanet olsun harbiden lanet olsun artık!

SIKTI LiG A, 1.LİG MUHABBETTİ!

Ollivanders

Alıntı yapılan: amisos55 - 25 April 2009, 22:57:32
Bunlar hiç maçta izlemiyorlar turgut aylardır aynı defansta ne çapraz koşu ne defansı başka yereçekmek,

Bence şampiyonlar ligi uefa turkcell superlıg  premier lig bundesliga hata hatta rusya ligi sifreli yayın yapıyor futbolcular ogrenmesın dıe.. ya bır futbolcu bu macları ızlıyıpte yapması gereken seylerı bır kanat nasıl olur bır onlıbero nasıl olur bunu ogrenez mı bunu ogrenmekıcın futbolcu olmaya gerek yok hepımız futbolla ıclı dıslıyız  aklım almıyor kafam basmıyor artık...

amisos55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 April 2009, 23:02:36
Bence şampiyonlar ligi uefa turkcell superlıg  premier lig bundesliga hata hatta rusya ligi sifreli yayın yapıyor futbolcular ogrenmesın dıe.. ya bır futbolcu bu macları ızlıyıpte yapması gereken seylerı bır kanat nasıl olur bır onlıbero nasıl olur bunu ogrenez mı bunu ogrenmekıcın futbolcu olmaya gerek yok hepımız futbolla ıclı dıslıyız  aklım almıyor kafam basmıyor artık...

Benim aklımı almayan bir nokta da hoca bir kere bile demez mi bunlara bunları yapın diye sezon başından beri doğru düzgün akılcı pozisyon yaratamadık. Değişmesi gerekn çok şey var öncelikle vizyon sahibi bir başkan sadece para ile olacak bir iş değil.
Para ile 2 yıl vizyon ile 10 yıl başarılı olursun..

kýrmýzýbeyaz55

ALLAH SAMSUNSPORU BU DURUMLARA DÜŞÜRENLERİN BELASINI VERSİN!

edmontdante

Alıntı yapılan: radikal-fma - 25 April 2009, 21:08:01
              sevgili kardeşim bu son kelimen böyle bir samsunsporda bu kadar özveriyle oynayan bu kardeşlerimize haksızlık değilmi düşün bakalım Serkan Aykutmu daha faydalı idi bu sezon Turgutmu Aman kırmayalım toparlayamatız

Haydaaa,haksızlık mı?Ne haksızlığı kim ne verdi ben birşey görmedim.Sekan AYKUT'un tırnağı olamazlar bahsedilen şahıslar.

edmontdante

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 25 April 2009, 22:07:48
Arkadaşım dediklerine katılmıyorum ama katıldığımı farz edelim.

Diyelim ki Serkan GS'ye gidene kadar verdi, sonrasında yok. Serkan GS'ye 2000 yılında gitti. O zamana kadar Süper Ligde 140 civarında gol attı ve gol kralı oldu. Şimdi bunlar genç diyorlar ya hani Turgut gibi Sercan gibi Sefa gibi kocakafalılar için Serkan bu takımda banko oynamaya başladığında 1994-95 sezonuyudu ve Serkan 19, Celil 20 yaşında idi. Yani kimse bunlar genç demiyor aksine mağlubiyetlerde hesap soruluyordu.

Turgut, Serkan'ın GS'ye gitmiş halini bırak GS'den dönmüş halinin bile çeyreği etmez. Hatta böyle bir kıyaslama nedeniyle Serkan Aykut'tan ve Samsunspor taraftarından özür dilerim.

Turgut'u Serkan'la kıyaslayıp onore etmeye gerek yok, Turgut'u ben Alex Agbo ile belki kıyaslarım!!!

Noktası virgülüne aynı fikirdeyim

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 22:46:07

Ama yeminle konuşuyorum, 
Bu Samsunspor benim sebebim olacak;
İçkim yok, sigaram yok ama ya verem edecek beni ya kanser...
Ya da yaş ilerleyince kalpten götürecek...
Sağlığa zarar...
Hiç mi gülmeyecek yüzümüz?
Yeter be, lanet olsun!!!!!

Stres şu devrin en büyük hastalığı ve bu adamlar bizi stresten götürecekelr abi

Fecr_55

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 25 April 2009, 23:10:21
ALLAH SAMSUNSPORU BU DURUMLARA DÜŞÜRENLERİN BELASINI VERSİN!

bela okumak hic hos degil bana göre, dönüp dolasip yine sahibini bulur..elimize de birsey gecmiyor, gecmeyecek..
zamaninda kim okumussa belayi bakin belanin icindeyiz simdi zaten..

cem 55

bu turgutu bu takıma alanlarında turgutunda allah belasını versin ömrümü yedin öküz herif senin yerine bi danayı egitmeye kalksak senden başarılı olurdu bi insanda hiçbi ilerleme kendini geliştirme olmaz geçen hafta tribünde kendimi yırttım bu öküzden hiçbişey olmaz diye yuhlamaktan bogazım dügümlendi senin aldıgın nefes bile haram bu adamdan sercandan sefadan kurtulmadıktan sonra bize rahat yok adamın hasısın kralısın be murat yıldırım senin gibi 3 adamımız olsa inan süper ligdeyiz insallah gelecek sezonda takımda kalırsın bu taraftar seni seviyo artık kimlere deger verecegimizi bu formayı hak ettiklerini gösterelim beyler şu 3 tane futbolcu bozuntusuna her ortamda tepki gösterelim  bunlar bu takımdan gidene kadar bize rahat yok

Baskent_Samsunspor

bence biz küme düşmeyi hakediyoruz samsunsporun adı kaldı bi biz kabullenemdik

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 19 April 2009, 15:58:14
Ercüment Hoca gözümdeki kredin bitmiştir.Chealse yi çalıştırsan beş para etmezsin.Senin aşıladığın taktiğinde,defans zihniyetininde....

Mac sonrası...
Muhabir: hocam duygularınız
Hoca:(fix cevap)  Bireysel hatalarımız sonucu kaybettik.oyuncularımı kutluyorum.Hoca oyuncularınıda al git. >:(