Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

AntZ

%100 Samsunspor ve Samsuni abinin yazılarını elim ayağım titreyerek okudum artık birşey de düşünemiyorum, kim kimi yener lig nasıl biter vs. vs... Maçı izlemeden biz burda haberexen.com dan okuyarak yorum yapabiliyoruz Turgut tan başka korner atacak adam yok mu, bu boyla bu adam hiç mi kafa topuna çıkmaz diye... Varsa eksiği çalışsın arkadaş, çalışmıyor mu bu adamlar, çalıştırılmıyor mu? Maç sonunda onu atsaydı, şimşek çaksaydı yıldırım düşseydi, ah vah... Bu şansmı biri açıklasın bana Allah aşkına ya, sahada kafa topuna çıkmaktan aciz "forvet" varken Oktay ı çıkarıp gol umudu olarak Gökhan ı alıyo çıldırmamak elde değil artık

Derya

bu sefer kendi sahasında bu hafta kesin bizi sevindirecek diye sevinirken yine yine kursağımızda kaldı.Bukadarda olmaz ya olmamalıydıda,siz futbolcularımız bu sonucu kendinize yakıştırıyo olabilirsiniz ama ne samsunspora nede bu taraftara bu sonuç hiç ama hiç yakışmıyo

**KaR6**

bişe yazmamaya yeminliydim ama bi kaç cumle kurayım..

bu cocuklar aylardır paralarını alamıyor, kulubun borcundan haberiniz var mı sizin?
ey samsuni, anca ahkam kesiyorsun, o begenmediğin belediye kaç para veriyor haberin var mı senin?

ant55, turgut dediğin adam geleceğin yıldızı, hele o sprintleri yok mu, vay anam vay..

bir de hep eleştiriyosunuz, birlik beraberlik zamanı, destek destek destek..

harbisamsunsporlu5517

üzerımde ugursuzluk vardır dıye iki haftadır maclarımızı takıp etmıyorum yıne kaybedıyoruz yıne kaybedıyoruz gözgöre göre kendımızı atese attık lanet olsun ya yeter artık bu ızdırap >:(

Tufan

2. yarıda dk 70 civarı bi pozisyon murat topu taşıyor pas verecek adam arıyor Turgut rakibine yapışmış sanki defans oyuncusu gibi Kenan bindirme yapıp ortayı kesiyor. Rabbim kazık kadar boy vermiş sana en az 20 tane orta kesildi ceza sahasına birinide adam gibi kullanmak çok mu zor. 1 saat sonra yola gidecem adamda moral falan bırakmadılar beceriksizler.

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 April 2009, 19:28:51

bu cocuklar aylardır paralarını alamıyor, kulubun borcundan haberiniz var mı sizin?
ey samsuni, anca ahkam kesiyorsun, o begenmediğin belediye kaç para veriyor haberin var mı senin?

ant55, turgut dediğin adam geleceğin yıldızı, hele o sprintleri yok mu, vay anam vay..

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 April 2009, 19:28:51

Kargalar neye gülüyo filmini izledinmi bu arada? DVD Film tavsiyesi bölümüne eklemek lazım  ;)

celebi

biz birlik ve beraberliği bu maçta yapamadık. hep destek ve tam destek veremedik ya tüh ya

supernatural_55

abi her hafta turgut turgut yani ben onun yerinde olsam hırs yapar inat yapar çalışırdm böyle bişe olamaz ya canlı olarak bi facia daha izledm bu hafta ve MURAT YILDIRIM işte futbolcu işte SAMSUNSPORLU ben onun kadar koşsam hastanede baygın şekilde yatıyo olurdum gerçekten şu anda helal olsun...oyun için söylenecek hiçbşey yok zaten sanki play off şansımz kalmamş kümede kalmayı da garantilemişiz formalite yapıyorz sahada.murat murat murat işte maçın özeti...

AntZ

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 25 April 2009, 19:33:27
biz birlik ve beraberliği bu maçta yapamadık. hep destek ve tam destek veremedik ya tüh ya

çok hatalıyız çook... hatta bizim gibi densizler sevgili yıldızımı sercan oyuna girerken kendisini yuhalama gafletinde de bulundu. büyük yetenek turgut kardeşimiz çıkarken de aynı gaflet ve dalaleti hatta hıyaneti sergiledik. yazıklar olsun bize.

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 19:38:04
çok hatalıyız çook... hatta bizim gibi densizler sevgili yıldızımı sercan oyuna girerken kendisini yuhalama gafletinde de bulundu. büyük yetenek turgut kardeşimiz çıkarken de aynı gaflet ve dalaleti hatta hıyaneti sergiledik. yazıklar olsun bize.

3 hafta kendilerine gelemezler artık, zaten 2 hafta sonra lig bitiyo

supernatural_55

bide sercanı kurtarıcıymş gbi oyuna soktu ya hoca içim acıdı yani bide alkışlandı:(

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 19:38:04

ya tabi ki insanların ilgi ve alakadarsızlıgı da ortada. Adamlar bilmiyor ki sercan' ın neden takımdan uzaklaştırıldıgını? oyuna girerken alkışlıyorlar :S

YaşarDoğu

teknik traktör  :  Ercü

Kova : Eray

Kazma  : Turgut

Duba  :  Sefa

Artist : Sercan

Antre (Koridor)  : Veysel

Al bunları çarp, böl, topla, çıkar   çıkan sonuç fos.