Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

edmontdante

Maçon özeti basiy Antep ortasahayı toplasak 10 kez geçmedi.Cezasahasında 2 pozisyondan biri gol oldu o da kornerden yapılan ortadan.Biz ne yaptık bu arada.Hiç bir şey.Oyun ve top bizim hakimiyetmizdeydi ama hiçbirşey yoktu.Maçı alacak pozisyonlara da girdik.Ama hiç bir şey yapmadık desem yanlış olmaz.

Murat YILDIRIM diyorum başka bir şeye gerek yok.

Ha bir de TURGUT olayı var tabiki yine.Stadtaki taraftar neyin ne olduğunu biliyor.Oyundan yıhlanarak çıkması bunu ortaya koyuyor.%100 lük bir golü yine dışarı attı.Defans oynasan bu topu kafayla dışarı at deseler ancak bunu yapabilirsin belki de beceremeyip kendi kalene atarsın.

Kısaca sahada futbol benzeri hiçbir şey yoktu iki takım adına da

AntZ

Abicim Oktay sakatlanmadı dimi, Oktay ın yerine Gökhan ı neden aldı bir fikrin var mı?

berusa55

Murat Yıldırım, Kenan ve Can hariç diğerleri beş para etmez bir takım olmuşuz çıkmışız. Allah sonumuzu hayır eylesin. Milletin alacağı sonuçlara göre ligde kaldık kaldık. Umarız seneye ligde kalırız ve adam gibi bir yönetim gelip bu takımı birkaç kişi hariç tasfiye edip doğru düzgün kafaya oynayacak bir takım kurar; yoksa bu adamlarla olcak iş değil, bu sene olmadı seneye Lig B'yi görürüz :-[

Tufan

Murat yırtıyor uğrasıyor Turgut efendi pas istemekten aciz. bitirici bi forvetimiz olsa şu beceriksizlerin yerine rahat 3 gol atabilirdik ama yok işte.

Kais

sen kalenin dibinde 3 net kafa topunu kaçır.adamlar 2 pozisyondan 1 ini gol yapsın.

Ollivanders

yazıklar olsun daha ne denebılır kı :S

ts sivas macini seyrederken  'kırmızı beyaz Sampiyon Sivas' tezahuratını duyarken hep SAMSUN demek geldı ıcımden :S Ama bunu bizim kırılgan oyuncularımız anlamaz anlayamaz .Hele Samsun'un basında olupta bu durumu gormemezlıkten gelen kısıler hıc mı hıc anlayamaz.Yzy olur olur dıyıp gecıstırsın sadece.Bundan baska hıc bı ıse yaramazsın.SAMSUNSPOR a gonul vermıs bu kadar kısıyı uzmeye hakkınız yok !!!!

edmontdante

Oktay sakatlanmadı,Gökhan'ı  doldur boşaltta  kafa topu alması için oyuna soktu.

kaptan 55

YAZIKLAR OLSUN.murat,kenan haricinde bitek futbolcu istekli değildi bugün nasıl bir camia olduk ki inşallah küme düşersiniz diyen bir futbolcuyu maçı çevirsin diye oyuna sokuyoruz.söylenecek,yazacak o kadar şey var ki.....
devre arasında takım mağlup yedek oyunculardaki gırgırı,makarayı görseniz,ısınmıyolar bile adete umurlarında değil hiçbişey hepsi gülüyo
bi ara sivas 3 ts 0 diye bi anons yapıldı millet artık ona sevinmeye başladı gerçek şu ki HER GEÇEN GÜN PASİFLEŞİYORUZ,KÜÇÜLÜYORUZ,SIRADANLAŞIYORUZ

babaalişo

BEYLER BU İŞ BU KADAR İŞTE ADANA NE PLAY OFUNA GİDECEK DAKİKA 25 KARABÜK 2 ADANA -0

kaptan 55

bir lafımda SAMSUNSPOR'da top oynayan SAMSUN'lu özçocuklarımıza;SERKAN AYKUT'un d.....ğını yiyin hepiniz

serkancengiz

Ruhsuzlar topluluğu 0-1 Öylesine bel.takımı .. sizlere ne desek az utanın be kırılmışlar .Üzerinizdeki forma Samsunsporun köy hizmetlerinin değil Bu formanın değerini bilemediniz kimse taraftara ve formaya kırılamaz ama ruh ve haysiyet olmayınca size yakışanı yapıyorsunuz.

kaptan 55

maçdan sonra 17-18 yaşında gençlerimiz boyunlarında SAMSUNSPOR atkılar hepsi boynu bükük,sanki hepsinin karnelerinde üç,beş tane zayıf getirmişler gibi.hadi bizler timofteli,radacalı,serkanlı,celilli nice zaferler gördük peki bu gençler inanın onlar bizden çok daha büyük SAMSUNSPOR'lu.serkandan sonra onların da d......nı yiyin RUHSUZLAR

Ertuğrul Sağlam

iki futbolcumuzdan bahsedeceğim!..
Turgut Şahin :
Adamın biri hafta sonu izinli hanımı diyorki kocasına bugün hava güzel hadi çıkalım biraz hava alırız bir haftadır evde bunaldım ve ardından çocuklar evet Baba yaa parka gideriz oynarız biraz gezeriz diyor Babanın cevabı yaa gidin işinize bugün Samsunsporun maçı var takım küme düşmemeye oynuyor takımımızı desteklememiz gerek deyip çocukları ve eşini öylece bırakıp koşarak maça geliyor
Adamın biride Cumartesi çalışıyor sabahtan beri kafasında bugün patrondan nasıl izin alırımda maça giderim diye düşünüyor öyle veya böyle binbirtürlü yalan tasarlayıp kafasında maça geliyor maça geldiğini patronu bilse belki işten çıkaracak adamcazı
Maça geliyorda ne oluyor sahada dokuz numaralı bir futbolcu boyuna posuna bakarsan adam sanırsın onun umrundamı takımı kümede kalmak için çırpınıyo adamlar bunca işi eşi çocuğu bırakmış maça gelmiş onlara bağırıyor gayretlendirmek için ne çıkarı varsa Samsunspor'un galip gelmesinden veya Turgut efendinin iyi oynamasından yahu adam sıfatına bürünmüş yaratık top oynamıyor koşmuyor mücadele etmiyor arkadaşlarını gayretlendirmeye çalışmıyor onun umrunda bile değil Samsunspor camiasının onuru şerefi haysiyeti gerçi onursuz bir insan anlamazki onurdan şereften haysiyetten Turgut yazdıkça ve seni gördükçe sinirlerim geriliyor sana çok bişey yazıp günahada girmek istemiyorum sinirlenmekte istemiyorum sana şöyle demek istiyorum Cemal Safi'nin dizeleri ile
Git iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden katilim olmadan git
ts fb gs bjk farketmez bizim için ama yeterki git o formayı senin sırtında görmeye tahammül edemiyoruz

Murat Yıldırım :
Ajax'ta yetişmiş 22 yaşında ama hak ettiği değeri bulamamış Samsunspor formasının onurunu herşeyin üstünde tutan Trübünde 90 dakika nefes almadan bağıran taraftar kadar istekli arzulu arkadaşlarını ateşlemeye çalışan aldığı  paranın hakkını kuruşuna kadar helal ettiren Türk futbolunun geleceğisni koçum sen allah yolunu açık etsın sen çok daha iyi takımlara layıksın.
aslında layık olduğun takım Samsunspor ama senin takım arkadaşların sana uymadığı için sen daha iyi takımlara layıksın diyorum  Murat sana çok şeyler söylemek istiyorum ama Turgut'a kızgın oldum için şimdilik kısa keseceğim tekrar söylüyorum inşallah çok iyi yerlere gelirsin bu şekilde oynamaya devam et allah yolunu açık etsin süpersiiiiiiin.

mehmet yılmaz

Bu maçı böylesi alakasız bir güne ve saate koyan zihniyete ne denir bilemiyorum. Herhalde seyirci gitmesin istemişlerdi ama bunu kısmen başardılar. Çünkü mevcut şartlar düşünüldüğünde iyi bir seyirci olduğu söylenebilir ama aynı seyirci belki de bu eziyete statta şahit oldukları için bin pişmandır; öyledir çünkü ben öyleyim!

Gaziantep'in belediye takımına ikinci defa mağlup olduk bu sezon. Bu biler başlı başına azap verici bir şey. Hele bir de oynanan oyunu gördükçe daha da efkârlanıyor insan.

Son yıllarda Samsunspor yüzünden ruh sağlığım pek yerinde değil; itiraf edeyim. Özellikle kaybedilen maçlardan sonra birkaç gün kendime gelemiyorum. Dün de tribünde elimin ayağımın titrediği anlar oldu. Yenilen gol tam bir facia. Saçma sapan bir köşe vuruşu ve adam paylaşmada yaşanan klasik sıkıntı sonrasında yine bir hava topu golü. Aynısını daha geçen hafta yemiştik!

Sonrasında hiç hücum yapamayan bir Gaziantep Belediye ile hücum yapar gibi görünen bizimkiler. Sahada iki takım adına da ayakta alkışlanacak tek isim var; her zaman olduğu gibi yine Murat. Bu genç çocuğun varlığı diğerlerini rahatsız ediyor olmalı. Çünkü birileri kaçak güreşirken, birileri zaman öldürürken o adeta o birilerine hakaret edercesine koşuyor, parçalıyor kendisini.

Maçtan sonra futbolcuları özel olarak değerlendirmek pek alışkanlığım değil; yazarsam da iyi oynayanları yazmaya çalışır ve emeklerinin ödüllendirilmesini çabalarım. Bir futbolcunun kötü oynamak gibi bir hakkı elbette var; neticede bu insani bir oyun. Gününde olmazsın, psikolojin elvermeyebilir, rakibin çok iyi olabilir vs. Ancak lütfen birileri Turgut'a yapmaya çalıştığı şeyin futbol oynamak olmadığını, adını koyamadığımı ama gerçekten futbol oynamak olmadığını anlatsın. Turgut'un yetenekli olduğu söyleniyor, hatta Sercan'ın da, Sefa'nın da... Fakat ne hikmetse biz koskoca sezon boyunca o yetenekleri pek göremedik. Turgut'un görebildiğimiz en büyük yeteneği sorumluluk almaması, top istememesi, umursamaz gözlerle etrafına bakması... Takımın en uzun adamlarından birisi olmasına rağmen kornerleri atmaya gidiyor; kafayı da mı Murat vuracak? İlk yarının sonlarındaki bir pozisyonu hatırlayın, bomboş pozisyonda kafayı vurdu ama nereye? Öyle kafa vurulmayacağını biz biliyoruz, eminim o da biliyordur! Turgut özeline de takılıp kalmamak lazım, çünkü pek çok oyuncu da ondan aşağı değil belli başlı konularda!

Mazide kalmak çok da sağlıklı bir şey değil ama biz o sahada öyle büyük yetenekleri izledik ki, golün de pasın da nasıl atılacağını, maçın nasıl kazanılacağını taraftar olarak iyi biliriz. Bu nedenle bir takım mazeretler belki başka şehirlerde geçerli olabilir fakat bizim için makbul değildir. Kendi kariyerini düşünen, kendine oynayan bazı benci futbolcular bilmeliler ki futbol bir takım oyunudur. Takımınızı yükselteceksiniz ki siz de yükselesiniz!

Maçtan sonra dakikalar boyunca o onu yenerse, bu buna takılırsa, şunun puanı kaçtı, öbürü son hafta kiminle oynayacaktı hesapları yaptık. Halbuki bu hesapları şampiyonluk yolunda yapmamız lazımdı. 38 puan ve kalan 2 hafta var önümüzde. Ben sezon boyunca ortaya konan deplasman karnesi ışığında maalesef Sakarya'dan da puansız döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah son hafta karşımızda iddiasız bir Adanaspor buluruz ve hatta inşallah son haftaya kümede kalmayı garantilemiş olarak gireriz. Tabii ki kendi yaptığımız bir şeyle değil, rakipler sayesinde.

Yok, yok... Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu... Bir sürü mazeret ürettiniz ama bu kadarına da hakkınız yoktu! Belediye ya, Antep Belediye; çıldıracağım!!!

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar sivas-ts maçının özetini izledim mehmet yıldız kadar iyi bir oyuncu görmedim hem bitirci vuruşları hem fiziği hemde pasları harika, ah be serkan sende kendine iyi baksan şuan en az 10 puan yukardaydık