Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

atakan

bizden bişe olmaz.kalsak neolacak.seneyede aynı senaryo.biraz önce feshanede bş.başkanı  yusufziyayı gördüm.başkanım samsunsporumuzu kalkındıralım dedim.elimden bukadar geliyo.neyapayım.olur olur deyip geciştirdi.

veis

ERCÜ DE SÜPERMİŞ YA gökhan kolomoç olayı da meyva veren agaç misali :P

babaalişo

ya ne kadar birbirinizi hiç yere kırıyorsunuz beyler beyler bu takım diyarbakır maçında ligte kalmayı garentiledi biraz rahat olun ya en sonunda baktık son haftaya kalırsa iş bize 1 puan zaten her koşulda yetiyo onuda adanadan her türlü alırız futbolcular bilmiyomu bunu sanki takım küme düştüğü zaman onların fiyatıda b ligine düşmüyomu biraz sabır şurda tatile giridk girecez bu takım bu kadar başka bişey bekleyemeyiz değil mi beyler ne dedik SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ TAKIMI ..............

YaşarDoğu

Sempatik Bengülü

hiç beklemediğim bişekilde bitti maç kesin biz alırız gözüyle bakıyordum samsunsporum kendi evinde bu maçı vermez antep'e dedim ama yanıldım

veis

YaşarDoğu

Şu maçtan sonra yüzsüzce dolaşan topçuyu Allah a havale ediyorum.

veis

atakan

hafataya on kişi defans yapar golu yer geliriz.yani savunma futbolunuda becersek gam yemicem

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: veis - 25 April 2009, 17:55:08
olurmu onlar bize kırılmışlar üstat

onlar öyle zaten bir maç alsınlar sanki şampiyon olmuşcasına  sevinirler, kaybedip yuhlanıncada kırılma yarısına girerler. Bu tarfatar ne yapsın söyleyin hadi >:(

veis

red_white

atakan sen feshanedemisin şu anda ne zaman gördün yzy yi

atakan

YaşarDoğu

5BrK5

evimizde üstündük o da gitti inşallah karambole düşmeyiz sakaryada pek umudum yok adana playof  çok zor iş. . . .neyse  zannetmiyorum düşceğimizi. . . ;D