Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55erhan55

bu mal-atyalıar erciyes otobüsüne taşla saldırmış küme düştüğümüz sezon bizim taraftara da aynısını yapmışlardı şimdi daha çok seviniyorum düştüklerine inşallah bi daha çıkmazlar amatöre kadar yolları var

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 24 April 2009, 15:08:23
dün oktay abiyi gördüm gitcenmi ts ye dedim birşey demedi.gidici sanırım
en azından inşallah kardeşim dememiş bu da bişey  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: Kais - 22 April 2009, 20:10:33
beyler kupa finali Samsun'a alınmış.doğrumu.az önce birinden duydum da.

Alıntı
F.Bahçe - Beşiktaş finali İzmir'de!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı yer ve stadı açıkladı...

http://www.ajansspor.com/futbol/turkiyekupasi/h/20090424/fbahce__besiktas_finali_izmirde.html

berusa55

İsabet olmuş. Ne işi var iki İstanbul takımlarının burda. Gitsinler hayranlarının bolca olduğu İzmir'de oynasınlar işte. Hayırlı olmuş. Adamların Samsun'da gezdiklerini kutlama yaptıklarını düşünemiyordum bile. Sevindim bu karara...

AntZ

24 April 2009, 17:39:32 #844 Son düzenlenme: 24 April 2009, 17:41:06 Ant55
Alıntı yapılan: berusa55 - 24 April 2009, 17:35:28
İsabet olmuş. Ne işi var iki İstanbul takımlarının burda. Gitsinler hayranlarının bolca olduğu İzmir'de oynasınlar işte. Hayırlı olmuş. Adamların Samsun'da gezdiklerini kutlama yaptıklarını düşünemiyordum bile. Sevindim bu karara...

Bu siteyi bunun için seviyorum  ;D Bunun için (sadece) Samsunsporlu olmakla gurur duyuyorum, ne o 4 takımı, ne Real Madrid i, ne de Barcelona yı...

Biz 19 Mayıs ta Samsunspor un başarılarını izlemek istiyoruz...

Akyol

Federasyon da anladı Samsun'da bunlar sağ salim gidemezler diye izmire verdiler berusa55 e katılıyorum izmir de bol bol hayranları var dürbünle izlesinler takımlarını  :D

AntZ

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 24 April 2009, 17:40:52
Federasyon da anladı Samsun'da bunlar sağ salim gidemezler diye izmire verdiler

Ben de tersini düşünüyordum, Samsun da bunları iplemezler diye düşünmüş olmasınlar  ;D

Akyol

yok ondan demedim gelecek olan taraftarları olacaktır muhakkak onlar birbirlerine vururken bizde onlara vuracaktık vura vur gidecekti yani :D birde çok sevindiğim diğer bir konu Samsunspor maçlarına gelmeyen bazı fb ve bjk liler bu maça çok hevesleniyolardı oohh oldu onlara  :P

AntZ

;D Haklısın o konuda, Samsun'a vermemeleri için çok sebep olduğunu vurgulamak istedim. "Samsunlu" bu takımları iplemez, gidenler de rahat olmaz. Her açıdan İzmir çok doğru bir seçim olmuş  ;)

**KaR6**

bi de tezahurat yapcaklar Samsunda he mi? adamı var denize dökeriz denize, hayırlı olmus..

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 April 2009, 17:59:50
bi de tezahurat yapcaklar Samsunda he mi? adamı var denize dökeriz denize, hayırlı olmus..

Ben iyi yüzerim diyen gelsin maça  ;D

Sadece Samsunspor

İyi olmuş İzmir'e alınması yoksa çok büyük olaylar çıkardı burda. İzmirde süperlig takımı yok gitsinler oynasınlar, bizim için heryer süperlig ;D

AntZ

Hacettepe 1 - 0 Büyükşehir Bld. Dk. 49

Büyükşehir de geliyo yanımıza

AntZ

Bak bu aklıma gelmemişti, Özellikle Gençler...  ;)

veis

onlara heryer trabzonmuş ya gördüler heryeri.