Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

berusa55

24 April 2009, 20:07:06 #330 Son düzenlenme: 24 April 2009, 20:08:48 berusa55
Oh be moralimiz yerine geldi. İnsallah yarın da Samsunspor'umuzla güleriz beyler...

edmontdante

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 April 2009, 20:07:06
Oh be moralimiz yerine geldi. İnsaşşalh yarın da Samsunspor'umuzla güleriz beyler...

"Seni Sevmek Hayat Demek"miş herşeye rağmen

mehmet yılmaz

İtiraf edeyim, maçın bufün olduğunu bilmiyordum. Eve gelip siteyi açıp da SBK sayfasının alıp başını gittiğini görünce, hayırdır inşallah, tartışma mı çıktı dedim. Baktım ki maç var. Son sayfaya hiç bakmadan, teker teker okudum ve maçı adeta sıfırdan yaşadım. Uzatmaya gidince "eyvah" dedim ama helal kızlar, helal Julie.

Bekle bizi İstanbul; haramilerin saltanatını yıkacağız!

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 24 April 2009, 20:22:06
Bekle bizi İstanbul; haramilerin saltanatını yıkacağız!

Kırmızı kanımızla göklere "Şampiyon Samsunspor" yazacağız...  ;)

berusa55

Salı günü Samsun'da kazansaydık şimdi bu maçı da aldığımız için seriyi 3-0'la bitirmiş olacaktık ama her işte bir hayır vardır diyelim ve Pazar günü de kazanarak seriyi 3-1 e getirip Samsun'daki maça gerek kalmadan ilk kez mücadele ettiğimiz Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde final oynayıp Samsun'umuzun adını tüm ülkeye gururla duyuralım. Bu şehrin sportif anlamda ölmediğini, dimdik ayakta durduğunu cümlealeme gösterelim.

sadece55

Fenerbahçe Galatasaray serisi biraz uzayabilse iyi olcak ve hatta Gs seriyi kazansa karşımıza çıkarsa finalde bizde oluyor saha avantajı bu arada finalde seride 4ü bulan kazanacak.Fenerbahçeden ilk maçı orda alıp saha avantajlarını bitirmemiz lazım bence zaten samsunda kolay maç vermeyiz çünkü fenerbahçe seyirci baskısında pek oynuyabilen bir takım değil.tabii bunların hepsi mersin serisi bittikten sonra olacak şeyler ama bence bu saaatten sonra mersini rahat geçeriz diyorum.Ama bu seriyi erken bitirip biraz dinlenmemiz lazım.Kuzeyin perileri bu şehire şampiyonluk getirdiği takdirde büyük sponsorların kapıda olacağını düşünüyorum bu dikkat çekme seneye samsunsporun da işine yarayacaktır güzel günler bizi bekliyor görelim daha neler olacak bu arada bu turdan sonra bir prim verilebilirse takıma çok güzel olacak

yaman55

Alıntı yapılan: erdo55 - 24 April 2009, 20:35:21
Fenerbahçe Galatasaray serisi biraz uzayabilse iyi olcak ve hatta Gs seriyi kazansa karşımıza çıkarsa finalde bizde oluyor saha avantajı bu arada finalde seride 4ü bulan kazanacak.Fenerbahçeden ilk maçı orda alıp saha avantajlarını bitirmemiz lazım bence zaten samsunda kolay maç vermeyiz çünkü fenerbahçe seyirci baskısında pek oynuyabilen bir takım değil.tabii bunların hepsi mersin serisi bittikten sonra olacak şeyler ama bence bu saaatten sonra mersini rahat geçeriz diyorum.Ama bu seriyi erken bitirip biraz dinlenmemiz lazım.Kuzeyin perileri bu şehire şampiyonluk getirdiği takdirde büyük sponsorların kapıda olacağını düşünüyorum bu dikkat çekme seneye samsunsporun da işine yarayacaktır güzel günler bizi bekliyor görelim daha neler olacak bu arada bu turdan sonra bir prim verilebilirse takıma çok güzel olacak

önce bi mersini geçelim  ;)

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 April 2009, 22:02:29
Son zamanlarda pota altını , boyalı alanı ve uzunlarımızı iyi kullanamıyoruz .. Son zamanlarda , hucum tercihlerini eli sıcak oyuncuya yöneltiyoruz , zaman zaman zorlama paslara , zorlama şut tercihlerine yöneliyoruz ..

Hep söylüyorum basketboldan anlamam ama seninle tamamen aynı fikirdeyim.Sıkışıp zorla kullandığımız çok şut oldu gs kupa maçı ve mersin maçlarında.Ayrıca sanki pota altında savunma yokmuş gibi sayılar buldu rakipler

Fecr_55

24 April 2009, 23:53:03 #338 Son düzenlenme: 24 April 2009, 23:54:42 Nuray_55
Alıntı yapılan: 35ama55 - 24 April 2009, 22:02:29
Son zamanlarda pota altını , boyalı alanı ve uzunlarımızı iyi kullanamıyoruz .. Son zamanlarda , hucum tercihlerini eli sıcak oyuncuya yöneltiyoruz , zaman zaman zorlama paslara , zorlama şut tercihlerine yöneliyoruz ..

benim yorumumda aynen bu sekilde..onlarca sayi farkla öne gecsek bile seriyi elimizde tutamiyoruz..ve zorlama atislari genellikle McBride 3'lük bölgesinden yapiyor, evimizde yenildigimiz macta gördük bunu..bugün elinin ayari iyiydi..insallah Samsun'a birakmadan Mersin'de bitiririz isi..
bugün bir daha takimimizda oyuncu alternatifimizin olmadigini gördüm..ara sira oyuna dahil olan Özlem'in oyununu ise hic begenmedim, tecrübesizliginden olsa gerek dicem ama oraya cikiyorsan acemi degilsin demektir..bu yüzden o klasik 5'li sahada eksikse eger, rakipten, sayi yemekten cekiniyorum..

anlztrk

25 April 2009, 00:13:25 #339 Son düzenlenme: 25 April 2009, 01:30:09 amateur55
Vay vay vay, maç bugün müydü, yendik ha, yaşasın ;D ;D!!!! Samsun'daki maça gitmiştim ve biz bunları orada yeneriz demiştim, haklı çıktım demek :D. Pazar akşamı bir aksilik çıkmazsa SBK finalde, görebiliyorum!

berusa55

25 April 2009, 00:50:26 #340 Son düzenlenme: 25 April 2009, 00:54:44 berusa55
Alıntı

Samsun seride öne geçti!

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final 2. maçında Samsun Basketbol Kulübü, normal süresi 64-64 biten mücadelede, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 78-70 yendi!

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 70 - SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ: 78

Salon: Edip Buran

Hakemler: Ahmet Ersan Ergüler xx, Uğur Özen xx

Mersin Büyükşehir Belediyesi: Williams xxx 8, Sariye xx 4, Aylin xxx 10, Harding xxx 20, Scott xxx 12, Tuğba x, Makbule Amachree xxx 11, Quikley xx, Aynur xx 5

Samsun Basketbol Kulübü: Nihan xxx 9, İlkay xxx 14, Bride xxx 22, Olanrew xxx 10, Larkins xxx 15, Özlem xx, Nesibe xx, Bales xxx 8

1. Periyot: 19-18
Devre: 39-29 (Samsun Basketbol Kulübü lehine)
3. Periyot: 43-49

Samsun Basketbol Kulübü, bu sonuçla seride 2-1 öne geçti.

İki takım, play-off mücadelesinin 3. maçında 26 Nisan Pazar günü Mersin Edip Buran Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/basketbol/tbbl/h/20090424/samsun_seride_one_gecti.html

AlıntıSamsun finale yakın: 70-78

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final 2. maçında Samsun Basketbol Kulübü, normal süresi 64-64 biten mücadelede, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 78-70 yendi. Samsun Basketbol Kulübü, bu sonuçla seride 2-1 öne geçti. İki takım, play-off mücadelesinin 3. maçında 26 Nisan Pazar günü Mersin Edip Buran Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Salon: Edip Buran
Hakemler: Ahmet Ersan Ergüler, Uğur Özen
Mersin Büyükşehir Belediyesi: Williams 8, Sariye 4, Aylin 10, Harding 20, Scott 12, Tuğba, Makbule Amachree 11, Quikley, Aynur 5
Samsun Basketbol Kulübü: Nihan 9, İlkay 14, Bride 22, Olanrew 10, Larkins 15, Özlem, Nesibe, Bales 8
1. Periyot: 19-18
Devre: 39-29 (Samsun Basketbol Kulübü lehine)
3. Periyot: 43-49

Kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=16&kategori=44&go=151571

HoliganSamSunLu

Fecr_55

bu arada bizim seyirci kadar sahici, bagli bir seyirci yok gercekten..
Mersin'in tribünü süs gibi oturdu, hic havali degildi..madem maca geldin, ona göre de o mac havasini yakalamaya calis..yok sessiz kalmak bize göre degil..ben bile tv basinda bagirdim cagirdim..

Revenge

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 April 2009, 23:42:36
Hep söylüyorum basketboldan anlamam ama seninle tamamen aynı fikirdeyim.Sıkışıp zorla kullandığımız çok şut oldu gs kupa maçı ve mersin maçlarında.Ayrıca sanki pota altında savunma yokmuş gibi sayılar buldu rakipler

Ya kardeş sende hep anlamam diyorsun ama valla benden daha iyi anlıyorsun sen bu basket den. Acayip yorumların var.(Hani ben çok anlarım anlamında söylemiyorum bunu. Ben hep basketle ilgili yazıyorum ya o anlamda). Keşke senin basketten anladığının yarısı kadar bende futboldan anlasaydım.

Revenge

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 25 April 2009, 01:31:12
bu arada bizim seyirci kadar sahici, bagli bir seyirci yok gercekten..
Mersin'in tribünü süs gibi oturdu, hic havali degildi..madem maca geldin, ona göre de o mac havasini yakalamaya calis..yok sessiz kalmak bize göre degil..ben bile tv basinda bagirdim cagirdim..

Onlarla bizim aramızda büyük bir fark var. Biz taraftarız onlar ise seyirci.