23.Hafta : SAMSUNSPOR 0-1 Ankara Bş.Bld.

Başlatan piyanist, 20 February 2006, 10:27:50

« önceki - sonraki »

baha55

maçı izleyen arkadaslar  kerem hakkında bilgi verebilirlermi..sanırım elinden seken bi topda gol yemişizz...ya biri bana mantıklı bi şekilde acıklasın nolur  bu maksiç i oynatmmayacaktık nedenno kadar para verdik odamı neden oturtuyoruz..kerem ne kadar iyi kalecide olsa bu aralar  form dada olsa  bazen inanılmaz hatalar yapıyor  ve  maçı veriyoruz..istikrar yok keremde neden maksiç gibi bi kalecciyi  oturtuyoruz ya ne kadar  büyük bi takımmız  biz  maksiç yedekkk....mustafa çiçek denen adam kimdir  nedri ne iş yapar...tolga  denen adam  takım takım gezmekden baska ne işe yarar..serkan aykut gibi son vuruş tekniğine sahip bi adam son vuruşlara ihtiyacımız olan b maçda  neden arıcanın yanında oturuyorrrr....

ender

Daha oncede dedim.Bu adi arica daha oncede demecleriyle kritik maclardaki kadro secimiyle hep zarar verdi.Bidaha donmemek uzere defolup gitsin

King Of The North

Diyecek birşey bulamıyorum aslında penaltı kaçırıyoruz,S.Aykut gibi bir adam kenarda bekliyor,yaptığımız transferlerin performansı da ortada,Arıca yerinde değişiklik yapamıyor maçı çevirdiğimiz bir maç hatırlamıyorum koca sezon.Bundan sonra G.Saray,Beşiktaş ve Trabzon maçları var Denizli,Malatya ve Ankaraspora evimizde yenilmişiz onlardan puan dahi çıkarmak zor olacak.
Ancak;Samsunsporumuzun ilerleyen haftalarda toparlanıp ligde kalacağını umut ediyorum ve buna inanıyorum,biz taraftar olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız zaten,gerisi teknik kadro,futbolcular ve yönetimin işi sonumuz hayırlı olur inşallah.
  Saygılarımla...

jean

allahim bu bir ruya olsun lutfen samsunsporum kume dusuyor benim pek umudum kalmadi gs bjk ts ile oynicaz yukardakilerle puan farkida artacak cok zor ligde kalmamiz samsunsporu 2. ligde gormek te varmis
allahim bu ruya bitsin lutfen

oğuzhan55

Lanet olsun böyle düzene.Erdoğan Arıca önceden gittiği takımlarda günü kurtarır görevi bırakırdı.Bizde günü de kurtaramayacağa benziyor.Bu kadar sorumsuzluk olmaz.Takımımız göz göre göre küme düşüyor.Ne olur biri buna dur desin.Düşmek çok kolay ama çıkmak çok zor.Önceden gol atardık artık golde atamıyoruz.Bu gidişin sonu nereye?Bence Erdoğan Arıca ile bu iş daha fazla yürümez.Biz ona gereğinden fazla güvendik diye düşüyorum.Düşme hattında kendi sahamızda 6 puanlık maçları kaybediyorsak burada bence taktik hatası vardır.Demekki rakibinizin hocası sizi iyi çözmüş ama siz ona karşılık verememişsiniz.

yönetici

Bş.Bld.Ankara mağlubiyetinden sonra puan durumu

Amsterdamli

Takim hic fena oynamamis aslinda, ozetlerden gorebildigim bunlar. Bukadar net gol pozisyonuna girebiliyorsa takim bos degil demektir. Son vuruslarda sanssizlik yasamisiz.

Penaltiyi atamamak talihsizlik. Gol olsa kesin mac bizim lehimize biterdi. Macin tamamini goremedigim icin teknik detaylara fazla giremiyecegim ama bukadar umutsuz olmamamiz gerektigini soyleyebilirim. Tabiki kendi sahasinda kritik maclari kaybeden bir takim olarak endise etmemiz gerekir ama kendi sahamizda su seytanin bacagini bir kiramadik. Unutmayalimki kupadada iddialiyiz o yuzden fazla catlak ses cikarmakta takima fayda getirmez. Olayin bu tarafinida dusunmek lagzim.

Yedigimiz gole gelince defansi ve orta sahayi defansa yakin cok kalabalik tuttugumuzu gordum ama yinede golu yedik. Burada kim hatayi yapti bilmiyorum ama adam paylasiminda sorun vardi gibi gozuktu. Neticede bugun yazik olmus bize.

Olumsuz sonuclar yuzunden takima su asamada yuklenmek dogru olmaz, biz yine elimizden gelen destegi verelim. Pes pese 2 mac kazanirken herseyi gulluk gulistanlik gormekte dogru degildi, simdi asiri karamsar olmakta dogru degil. Takimimizin bize en cok ihtiyaci oldugu su gunlerde destegimizi cekmeyelim.

yirmiuc

beşnumara

yazık olmuş ne diyelim şimdiden 2. lige hazırlık yapalım bunu söylemesi çok zor ama gerçekler acıdır kendi sahamızdaki 6 puanlık maçları verdik bir de 3 hafta peşpeşe zorlu maçlar oynayacağız  :oops:

jean

3 macimiz cok zor eger diger usteki takimlarla puan farki acilmazsa o zaman sansimiz var demektie ligde kalmak icin

tuzlalı

Önemli bir maçtan daha puansız ayrıldık ve ben buna inanamıyorum.Nasıl olurda bu kadar hovardaca puan dağıtılır. Bu kadar aciz bir takımmıyız yoksa rakiplerimiz kadar işi ciddiye almıyormuyuz. Ankaradan daha iyi oynamışız ama ortada gol yok birde kaçan penaltı var. Bu nasıl iş. Aradaki puan farkları gitgide belirginleşiyor. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Karşımıza kim çıkarsa çıksın sahaya kesin kazanmak için çıkmalıyız. Bunuda yapacak olan,yapması gereken Erdoğan Arıcadır. Yapamıyorsa çeksin gitsin.

Biz yinede Umutsuz olmayalım. Önümüzdeki haftalarda daha çok şey alt üst olmaya gebe. Şimdiden küme düştük demek için erken.

Ladikli

bence diyecek tek bir söz var;her yokuşun bir inişi vardır....
her gecenin sonunda sabah olduğu gibi elbet bu sıkıntılı günlerde geride kalacak önemli olan samsunsporumuza zor günlerinde de destek olmak...

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "tuzlalı"
Biz yinede Umutsuz olmayalım. Önümüzdeki haftalarda daha çok şey alt üst olmaya gebe. Şimdiden küme düştük demek için erken.

Evet belki bu noktada haklısın.Tam olarak düşmedik ama düşme hattına tam olarak yerleştik.Yani artık bir zamanlar hayal ettiğimiz ilk 10'un içersinde ligi bitirmemiz imkansız hala geldi.Samsunsporumuz Erdoğan Arıca'nın çalıştırdığı en son sezon ligi 7. bitirmişti ondan sonra ertuğrul sağlamla geçen sezon 12. acaba bu sezon nerede olacağız?Bu düşüşün sonu nereye varır?15. olarak bitirelim ama ligde kalalım.Ondan sonra da artık kimler hatalıysa hatasını kabul edip çekip gitsinler.Ama önce Samsunsporumuz ligde kalsın...

TEK YÜREK TEK BİLEK HER ŞEY SAMSUNSPOR İÇİN

yönetici

samet

böyle futbolculuk olmaz böyle taraftarlıkta olmaz dernekler hariç tepki bile veremiyolar...yazık