Volkan Çekiç: Forma Kutsaldır

Başlatan berusa55, 22 April 2009, 14:21:41

« önceki - sonraki »

Kais

helal olsun.öz çocuklarımız bunları söylemiyor

şimşek_55

Volkan  mı soylemıs bu sozlerı  ınandırıcı  buldum  ;)

Aslanım ınsallah seneyede  Samsunspor forması  gıyersın. Ama kasımpasa macıdakı gıbı sahaya kıvırtarak degıl adam gıbı gırıp topunu oynarsın. Cok takımda  oynadın  cok takımdada  oynarsın .

Syg

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 22 April 2009, 14:32:32
demekki seneye de bu takımda olacak volkan.inş dediği gibi daha iyi bir volkan izleriz önümüzdeki sezon.

ben açıkçası volkan ı beğeniyorum. Konuşmasından da anlaşılacağı üzere iyi bir insan. Ayrıca kariyeri de parlak. Samsunspor' umuzda inş. uzun süre oynar. ;)

özkan

Alıntı yapılan: Kais - 23 April 2009, 09:29:31
helal olsun.öz çocuklarımız bunları söylemiyor
bizim oğlanlara facebook,msn,barlar atakum sahil,kızlar manıtalar kutsal  >:(

cem and naz55

Alıntı yapılan: özkan17 - 23 April 2009, 12:29:22
bizim oğlanlara facebook,msn,barlar atakum sahil,kızlar manıtalar kutsal  >:(
aynen öyle sefa ve hakan koçarslana duyrulur bırakın şu facebook olaylarını yada facebookta kız peşine düşme olaylarını...

tanju55

bencede tam bir kontra atak futbolcusu.. taraftar biraz sahip ciksa samsunsporda yanliz olmadigini hisetse o zaman gercek volkani görürüz sahada

samsunspor5555

evet bende ayni düsüncedeyim volkan sahada oldugu sürüce cok hirsli ve görev verildigi zaman en iyisini yapmaya calisiyor,umarim kalir volkan ama duyumlara göre isteyenler varmis volkan insallah gitmez hadi hayirlisi ;)

guvener55

lafla peynir gemisi yürümez.antep maçındaki oyuna bak.volkanın açıklamalarına bak.biraz tutarlı olun futbolcu arkadaşlarımız....

saffet

bugün bütün maçı dikkatle izledim birçok futbolcudan çok koştu top çaldı pres yaptı orta kesti içeri girdi canla başla mücadele eti gerçekten bu adam bu zamana kadar niye oynatılmadı onuda anlamış değilim ama bugün samsunluyum diye geçinenlerden kat kat daha iyi oynadı

kaan

CAN KENAN harici kimseye birşey demek istemiyorum bu günden sonra.

saffet

tabiki orası öyle ama volkan bugun diğer samsunluyum diye geçinen herkesten çok daha fazla mücadele etti

beşnumara

Alıntı yapılan: saffet - 02 May 2009, 20:34:47
bugün bütün maçı dikkatle izledim birçok futbolcudan çok koştu top çaldı pres yaptı orta kesti içeri girdi canla başla mücadele eti gerçekten bu adam bu zamana kadar niye oynatılmadı onuda anlamış değilim ama bugün samsunluyum diye geçinenlerden kat kat daha iyi oynadı
sonucu değiştirdi mi arkadaşım? yenildik ama fark yemedik edebiyatı yapmaya benziyo söylediklerin.

saffet

sadece mücadelesi güzeldi takım adına bunu söylemek istedim

germencisse

futbolculuğuna sözüm yok ama bu forma kutsal diyor,takımımız düşmez diyor hayallerle değirmen dönseydi..önemli olan icraat..takımızın o eski ruhu kalmadı yürekten oynanyan sayılı topçumuz var..inşallah bu sorunlar aşılır ve eski samsunspor yine detanını yazar..

Sony

takımda en beğendiğim topcuların başında geliyor...İnş söyledikleri içten ve doğrudur...