Bank Asya 1.Lig / 31.Hafta | Kasımpaşa - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan 55(tuncay)55, 08 April 2009, 08:32:16

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

sezon başından beri aynı boş boş koşuyorlar futbol zekası yok karar verme yeteneği yok kabiliyet yok kendilerine göre sözüm ona yetenekleri var çalım başka bildikleri hiç bir halt yok futbol adına... Bu gün bizi çıldırtan teknik heyet oldu o kulubede hangi akla hizmet duruyorlar anlamadım..

kýrmýzýbeyaz55

bir puan almalıydık yazık oldu..antepbelediye maçını alıp şu lanet sezonu da geçirelim artık

sportis55

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 19 April 2009, 18:50:10
beyler şimdi maçtan eve geldim. bu takım eğer samsundada böyle oynayıp maç kazanıyorsa buyuk başarıdır.ben böyle rezil maç görmedim adamlar  kişi samsunspor sapık supuk pas alışverişi pas kaybı. ve neticede kalecide ekleninnce sonuc kaçınılmaz.son golde kaleci hatası hat safhada idi.adamlar firiki atıyo yakın direğin dibinden plaseyi ağlarımıza bırakıyor. kaleci hasanı sorarsanız nerdemi uzak kale direği dibinde top oraya gelcek diye bekliyor.ve sonuc maç samsunsporun kötü futbolunun sayesinde   mağlup oluyoruz.kenan dışında herkes umursamıyor bile golü. adam kendini paralıyor  neden adam paylaşmıyorsun diye nve kaleci hasana azarlıyor sen orda neyi bekliyon diye.maç tek iyi futbolcusu heryerde topa basan birtek  kenan idi.BU ARADA HABER EXEN YİNE TARAFTAR SAYISI HAKKINDA YİNE BİR SALLAMASYONA İMZA ATMIŞ.GÜYA MAÇA GELEN TARAFTAR SAYISI 800 MÜŞ YA  BU HABER EXENE ALLARIZA SI İÇİN GÖNÜLLÜ YOKMMU SAYI SAYMASINI ÖĞRETECEK ENAZ 1200 YADA 1300 KİŞİ VARDIK ;DAKIL VAR İZAN VAR SAMSUN İSTANBULDA 800 OYNARMI BASİT HESAP
senin kenanla bi akrabalıgın hasanada bı dusmanlıgın var galıba bu kadar sevıyesız elestırı gormedım bugun bende mactaydım teknık heyet ve takım cok kotuydu

ramcQ_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 19 April 2009, 22:18:20

Yuh...
Ben de böyle pervasızca, saçma salak bir cümke kuranın yakalarsam ağzını burnunu kırarım!!!
Sana mı kaldı lan bizi sorgulamak sanço panço!

bu sitede tanımasamda yorumları ile en cok hoşuma giden kişilerdendiniz
ama ben buna sadece  ;D ;D

ben isim kullanmadım şu böle dedi bu böle dedi diye

bi ata sözü vardır herkezde bilinen bi ata sözü

yarası olan gocunur  üstüne alınanda alınır

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 19 April 2009, 23:47:09
bu sitede tanımasamda yorumları ile en cok hoşuma giden kişilerdendiniz
ama ben buna sadece  ;D ;D

ben isim kullanmadım şu böle dedi bu böle dedi diye

bi ata sözü vardır herkezde bilinen bi ata sözü

yarası olan gocunur  üstüne alınanda alınır

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 19 April 2009, 16:15:20
İçeride taraftarın gazıyla maç alıyoruz; Ercüment'in hocalığını dışarıda görmemiz lazımdı. Başlangıçtaki tesadüfi Altay maçından sonra bir numarasını göremedik. İflas etmiştir, o ve ekibiyle büyük takım olunmaz!!!

10 kişi kalan rakipten 1 puan alacağım diye göbek atacaklardı, bu tepkim bir maça değildir Ercüment ve ekibinin deplasman toplamınadır!!!

Demişim ben, sen de
Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 19 April 2009, 21:46:41
tmm eleştiri olur ama bu iş ercument hoca ile olmaz demek bence cok ağır olur
bu lafları söyleyenlerin hem samsunlu hemde samsunsporlu olduklarından şüphe duyarım

demişsin.

Yaram falan yok, gocunmam da ama senin bir değil iki değil her seferinde, her mesajında birilerini polemiğe davet etmenden gına geldi artık. Hele ki "Erücment Hocayı eleştiren Samsunsporlu olamaz" genellemesine çok farklı şeyler de söylerdim de forumun düzenini bozmayalım!

Ayrıca ne gülüyorsun, ben gülmüyorum hiç!

YaşarDoğu

RAmQo_55  sen kimden şüphe duyuyosun ?

Şİmdi bende şöle diyeyim.

Bende senin aklının olduğundan şüphe duyuyorum, nasıl ?

ramcQ_55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 20 April 2009, 00:12:06
RAmQo_55  sen kimden şüphe duyuyosun ?

Şİmdi bende şöle diyeyim.

Bende senin aklının olduğundan şüphe duyuyorum, nasıl ?

bende şöle cvp vereyim

deli olmasam bugünkü samsunsporun peşinden koşmam

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 20 April 2009, 00:16:24
bende şöle cvp vereyim
deli olmasam bugünkü samsunsporun peşinden koşmam

O zaman burda senden fazla bu takımın peşinden koşan yaşpca senden büyüklerine saygısızlık yapma ;)

ramcQ_55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 20 April 2009, 00:17:43
O zaman burda senden fazla bu takımın peşinden koşan yaşpca senden büyüklerine saygısızlık yapma ;)

saygısızlık etmiyorum herkez gibi bi amacımız var dimi burda

bugün bu takımın peşinden koşuyosak bugünkü samsunsporun deil gecmişdeki samsunsporu hayal ederek bugünkü samsunsporun peşinden koşuyoruz yoksa bugünkü samsunsporu hangi insan tutar söylermisin

berusa55

Sevgili Süleyman, ramcQ_55 ve diğer Samsunspor.biz sevdalısı arkadaşlarımız,

Görüyorsnuz di mi bu saçma sapan mağlubiyetler, daha dün ki takımlar karşısındaki aciz durumlara düşüşlerimiz nasıl sinirlerimizi harap etmeye, bizi biribirimize düşürmeye, milletin moralini altüst etmeye yetti de arttı bile.

Beyler artık maç geride kaldı. Sakinleşiyoruz ve şu ligi sağsağlim bitirmenin gayesiyle önümüzdeki maça konsantre oluyoruz. Yoksa inanın macın sonuna başıma bıcak gibi ağrılar sağlandı ama elden ne gelir bu sene bu takım böyle. Tek umudumuz sezon sonu adam gibi bir yönetim oluşması ve bu yönetimin gayretleriyle adam gibi bir takım kurulması. Eğer ki aynı tas aynı hamam gideceksek seneye bu kadar şanslı da olamayabiliriz.

Tek sevdamız sensin SAMSUNSPOR'umuz

YaşarDoğu

Biri çık oyna der ???, biri şüphe duyar, birininde bişi demesi lazım ama !! :-\

Gaziosmanpaşalı3455

20 April 2009, 01:22:00 #476 Son düzenlenme: 20 April 2009, 01:24:43 Gaziosmanpaþalý3455
Alıntı yapılan: sportis55 - 19 April 2009, 23:34:18
         senin kenanla bi akrabalıgın hasanada bı dusmanlıgın var galıba bu kadar sevıyesız elestırı gormedım bugun bende mactaydım teknık heyet ve takım cok kotuydu
seninkide laf şimdi ne alaka hiçbiriyle akrabalığım yok.kaleci hasan komşum olur iznikten yorum yaparken öz eleştiriyi yapmmak akrabalıkla bağdaştırlmasını ben anlamadım.eleştiriye sırf muhalefet olsun diye yazdıysan güzel yapmmışssın seviyesiz eleştirinin daniskasını yapmışssın

edmontdante

Deplasman maçları için senaryo hep aynı.Artık merak dahi etmiyorum ne oldu,takım nasıl oynadı,hangi oyuncu ne yaptı diye.Her şeyi sanki maçı canlı seyrediyormuş gibi gözümde canlandırabiliyorum.Turgut'un mamalaklığını,Sefa'nın etkisiz oyununu,Kenan'ın kendini hırpalamasını,Sercan'ın maç boyu tek bir etkili pas atmadığını,Hasan'ın deplasmanda iş yapmadığını hemen hemen herşeyi.

özkan

Alıntı yapılan: recep55 - 19 April 2009, 22:58:31
iki kuruşluk adamlara değerin alasını vermişiz
bundandır dibe vuruşumuz
Heyşeyin özeti budur..beylerbeyinin as adamlarını ıkı senedır kiralaya kiralaya yalama olduk resmen ayıptır yazıktır şu taraftara günahdır ya..

Samsunspor bu kadar lanet degersiz bir takımmı..Samsun şehrinde bir yzy rüzgarıdır gider,deplasman özürlülüğümüz zaten malum sözünü bile etmeye gerek yok,bunlar yetmez gibi içimizde simsarlar cirit atmakda..yahu bir macdan sonrada be kardeşlerim biri at hırsızlıgı yapmasın yaa..hasan iyiydide memet kötydü,osmanın kramponu pembeydide ahmetin tshortü niye kısaydı zarttıda zurttuda..size ne ya..bişeyleri sorgulayacagımıza birlik olalım önce bir elden desteği bir elden konusmayı en önemlisi bir elden yönetilmeyi öğrenelim..daha stadda bir olamıyoruz gelmısız burda degerli abilermizin samsunsporluluklarını sorgulayacak simsarlarla tartısıyoruz..ne gerek var bu boş işlere?

Allah verede gökten bir yıldız düşse şu şehire..ikinci bir ismail uyanık cıksa gelse yönetim bazında yahut teknık ekıbe..ben inanıyorum teoman abimiz gibi ileri görüşlü ınsanalr var su sitede,ve bunlardan bir kaçının ben ınanıyorum samsunsporda bişeyler olacagını ilerde cıddı anlamda..cunku hırs,sinir,lanet bizdeki samsunspor aşkını bu kalplere artık öylebir kazıdı ki ölçülemeyecek safhada artık bu sevgimiz..Zaman geçiyor,dediğim gibi olan taraftara oluyor sadece..bu takımdan kımler gelıp kımler gecmedıkı..hasanmıs sefaymıs turgutmus burhanmı bunlar kım ya gelır gecer niceleri gecmedimi bu takımdan..ama gerıye kım kalır serkan aykut kalır kenan yelek kalır ismaıl uyanık vsvs..o yüzden herkez aklını basına alacak..burnunu arkadasının işine sokmayacak burada..hoca hocalıgını bılsın oyuncu oynculugunu bılsın..yok ben hastaydım antrenmana gelemedım yok bugun burnum kızardıda gelemedım yok manitamla buluşacam gelemıcem hoca antrenmana bunları yapcak karakterde adamlarla samsunsporun işi olmaz..haa bu da neden kaynaklanır;herkez yonetım boslugu dıyor ben katılıyorum ama nispeten..bence en onemlı sebep şehirde taraftar kokusu yok..bi sinse şu sehire taraftar kokusu agırlıgı o trubunun acıklı korkutucu sesi..o zaman herkesın aklı başına gelecek ama..

Olan bize oluyor yaz yaz yaz nereye kadar..yazdıkda ne oldu bu zamana kadar..pazar gunlerımızın tek planı samsunspor sen bizi güldürsende aglatsanda bız samsunsporluyuz samsunsporluyuz samsunsporluyuz..bu değişmez ama sen 18 yaşında daha dünkü top toplayan cocuk gel artislik yap burda,sanki dünyalar senınmiş gibi koşma sahada..o zaman ınsanın zoruna gıdıyor yazık bee bu mu samsunspor dıyesı gelıyor ınsanın..o zamanda futbolcu kırıldık oluyor..kırılırsın  tabı,biz hıc kırılmadık değilmi ? millet cebındekı harclıgından kesıp o maca gelen kac tane ınsan bılıyorum ben..kolaymı ıstanbulda asgari ucretle calısan bı ınsan ıcın pendıkden kasımpasaya maca gtmek..o adamın bır haftalık ekmek parası be sıze verecegı detsk parası..mıllet sızın gibi milyarlarla oynamıyo gençler..!!!

Şuraya daha neler yazmak isterdim ama..!!!

Seviyoruz lan seni Samsunspor'um..!!! Aşığız sana,tapıyoruz sana..Sen bizim lise boyunca kıtaplarımızın defterlerımızın kapaklarını dolduran satırlarımızsın..sen bizim giydiğimiz elbiselerin önceden belirlenmiş renklerisin,sen bizim pazar gününde bulustugumu karşılıksız tek aşkımız,ölümsüz sevgilimizsin..

SİZ FORMAYI TERLETİN YETERKİ..BİZ GOLLERİ ATARIZ..!!!

GençKozluklu