Teknosa Türkiye Kupası Maç Takvimi [12-14 Nisan 2009]

Başlatan berusa55, 07 April 2009, 15:28:41

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Alkışlar Kızlarımıza. SAMSUN2umuz en güzel şekilde temsil ettiler. Bu takıma biraz destek olunursa bu yıl şampiyonluk çok yakın.

berusa55

13 April 2009, 18:41:55 #196 Son düzenlenme: 13 April 2009, 18:45:14 berusa55
85-82 kaybettik. Olsun. Müthiş mücadele. Eurocup şampiyonu gs ile sonuna kadar savaşan bir takımımız var. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Bu sene olmadı seneye alırız kardeşim!

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 April 2009, 18:41:55
85-82 kaybettik. Olsun. Müthiş mücadele. Eurocup şampiyonu gs ile sonuna kadar savaşan bir takımımız var. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Bu sene olmadı seneye alırız kardeşim!

Fecr_55

85-82 yaziyor nette..neyse her durumda yenildik ama sayilarla, yoksa takimimiz cok büyük bir ünvan kazandi..hepsini tek tek kutluyorum, buruk bir gurur yasiyoruz ama bizlere yakisir sekilde savastik..

Recep

futbol takımımızdaki bazı sözde erkeklerde keşke sizler kadar delikanlı olabilse

tanju55

Amsterdamli

Lanet olsun! Ikinci yari butun hucumlardan bos donduk. Ilk yari zaten 3lukleri attigimiz icin maca tutunabildik. Larkins ve Adeola neredeyse butun turnikeleri kacirdi. Sifirdan kac kere basket atmaya calistilar butun toplar zorlamaydi. Juliede ne sayida ne asistde etkili olamayinca maci vermek zorunda kaldik. Halbuki buna hicbir neden yoktu. Rakinin 55 numarali oyuncusu burnundan sakatlik gecirip cikmasaydi biz fark bile yerdik. Kizin attigi her 3luk giriyordu neredeyse.

Neyse gecmis olsun mac baya gerdi beni umarim Play Offlarda final oynariz en azindan.

özkan

Alıntı yapılan: recep55 - 13 April 2009, 18:45:58
futbol takımımızdaki bazı sözde erkeklerde keşke sizler kadar delikanlı olabilse

harbisamsunsporlu5517

faul atıslarımızı hiç kacırmasaydık zaten yenıyorduk canları saolsun bıze bu sevınclerı tekrar yasatdılarya önemli olan buydu bence

Akyol

eurocup ı eğer bu gs aldıysa ben bu maçı alamadığımıza çok üzülürüm yani 2.yarı bu kadar ribaund alıp bomboş pozisyonları sayıya çeviremedik ama hiç önemli değil onlara verdiğimiz korku yeter de artar mersin maçını bekliyoruz artık sağlık olsun.

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 13 April 2009, 18:59:46
faul atıslarımızı hiç kacırmasaydık zaten yenıyorduk canları saolsun bıze bu sevınclerı tekrar yasatdılarya önemli olan buydu bence

Bu konuda acemilik yaşadık, son yarım dk da bile taktik faul ü atış yüzdesi çok iyi olan Agustus a yapıyoruz. faullerde %100 le oynadılar. Taktik fauller, taktikten uzaktı. Alison, İlkay ve Adeola faulleri kaçıranlar oldu bizde. İyi takım olmanın yanında tecrübe devreye giriyor bu durumda. İlk senesinde bu başarıyı yakalayan takımımızı kutluyor, seneye daha tecrübeli, daha çok can yakan bir takım olacağımıza inanıyorum. Kupadan elendik ama ligde iddiamız devam ediyor. Sonuna kada devam kızlar.

Bu arada Panküp maçında takımlarını desteklemeye gelen ne kadar Kayserili vardı bilmiyorum ama bu maça gelen GS destekçisi Kayserililerden fazla olduğunu sanmıyorum.

Adamlarda şehrine sahip çıkan idareci var, takımlarına sahip çıkan taraftar yok, bizde sahip çıkan idareci yok, aslanlar gibi taraftar var.

Pırıl pırıl Kadir Has Kompleksini gelirse GS li FB li 3-5 taraftar şenlendiriyor. Bizim Yaşar Doğu barakası bile cehenneme dönüyor..!

jean

bravo kizlar herseye ragmen kafa tutuyorsunuz olsun elenmemiz onemli degil ligde final oynicaz nasilsa

ramcQ_55

kayseri macında ordaydık sesimiz kısılana kadar bağırdık ve macı almık

gs macındada taraftarımız olsa idi bu böle olmazdı belkide taraftar gercekten bi takımı gaza getirebiliyor taraftar cok önemli cok yanlız kaldılar orda ama olmadı artık bu macı unutup ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU İLERLEMEMİZ LAZIM CÜNKÜ BU MERSİN MACI DAHADA ÖNEMLİ

GençKozluklu

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 14 April 2009, 00:58:19
kayseri macında ordaydık sesimiz kısılana kadar bağırdık ve macı almık

gs macındada taraftarımız olsa idi bu böle olmazdı belkide taraftar gercekten bi takımı gaza getirebiliyor taraftar cok önemli cok yanlız kaldılar orda ama olmadı artık bu macı unutup ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU İLERLEMEMİZ LAZIM CÜNKÜ BU MERSİN MACI DAHADA ÖNEMLİ
Taraftar çok öenmli güç. Mersin'i taraftarımızla ve oyuncularımızın güzel oyunuyla geçip finalde belkide GS ile hesaplaşacağız. FB de olsa farketmez. Hem içerde hem dışarda takım yalnız kalmayacaktır. Ben bu takımın şampiyonluğuna inanıyorum. Biraz daha dikkatli olmaları gerek. Hep böyle kıl payı yenildik. bu takımlara.

Bu takımın şampiyon olmaması için hiç bir neden yok.

cem and naz55

pota altından çok kaçırdık iyi bir üçlük yüzdesiyle oynamamıza rağmen kazanamadık ama bence en büyük zaaf savunmadaydı hiç iyi savunma yapamadık az iyi bir savunma yapsak maçı kesin alacaktık
neyse asıl hedef finale kalmak için bu arada kesin olmamakla beraber playof ilk maçı pazar günü mersinle burda büyük ihtimal seriye 1-0 önde başlıyacaz yenersek 2-0 olacak hepimiz yaşardoğuya