Telelig de Samsunspor'a övgü, unutanlara hatırlatma...

Başlatan AntZ, 13 April 2009, 00:05:49

« önceki - sonraki »

AntZ

TRT de Tele Lig programımızda biraz önce izlediğim Kerem Öncel in yorumu bir kez daha göğsümüzü kabarttı.

"Ligimize şöyle bir baktığımızda 27. haftaya kadar 4 büyükler dışında lider giren tek takım Samsunspor vardı. Sivasspor, Samsunspor'un bu başarısına ortak oluyor, bu vesileyle Samsunspor u bir kez daha kutluyoruz." ifadelerinden dolayı biz de kendisine teşekkür ediyoruz.

Özellikle "asgari ücret" tartışmaları yaptığımız bugünlerde, biran önce o güzel günlere dönmeyi arzuluyoruz

mehmet yılmaz

Ben de izledim az evvel, gurur duydum bir kez daha...

Fatih Uraz - Giorgj Yovanovski - Zafer Çabalar - Muzaffer Badaloğlu - Yaşar Yiğit - Emin Kar - Rıfat Benli - Savaş Demiral - Orhan Kapucu - Tanju Çolak - Erol Dinler'den oluşan unutulmaz 11.

Özledik!

maviay55

ben programı izleyemedim yurtta oldugum için ama aynı konuyu bugün arkadaşlarıma anlatmıştım  ;) şaşırıp kaldılar..dedim alın okuyun kitabımızı öğrenin ne büyük takım oldugumuzu  :P

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 13 April 2009, 00:11:56
Özledik!

Hem de nasıl ;)

Çocukluğumda henüz tribünlerle tanışmasamda Samsunspor için yüreğimizin çarpmaya başladığı zamanlardı. O zamanları, şehirdeki heyecanı gördüğüm, yaşadığım için, kendimi çok şanslı hissediyorum, Allah bizden küçük kardeşlerimize de nasip eder inşallah  ;)

edmontdante

Bende izledim Tilki gibi kulakları diktik tabi hemen SAMSUNSPOR u duyunca

berusa55

Spiker "Samsunspor" dediği an inanın irkildim. Özlemişiz  :-X Özledik beee  :-\

AntZ

4 arkadaş oturuyoruz arkadaşlar burda harıl harıl GS-FB maçını konuşurken susturup dinlemeye, dinletmeye çalışırken tuhaf tuhaf bakmaya başladılar :D Tabi onlara göre biraz manyak  grubuna giriyorum Türkiye bir maça odaklanmışken... :) Ohooo bizim sitede ne manyaklar var :D

samsunmania

Yarınki maçı alalım, seneye inşallah görünürde aklı başına gelen şehrimizin yöneticileri destek olurlarsa özlemlerimizi gidereceğimizi umuyorum, istiyorum.

samsunmania

vanlioglu

gerçekten özledik anlayın, duyun, işitin artık ÖZLEDİK ULAN ÖZLEDİK yeter bu çektiğimiz yeter.

maviay55

Alıntı yapılan: vanlioglu - 13 April 2009, 00:31:49
gerçekten özledik anlayın, duyun, işitin artık ÖZLEDİK Dostum ÖZLEDİK yeter bu çektiğimiz yeter.

jean

beşnumara

kardeşim bizim başkana nasıl bi suçlamayla muamele yaptılar ve anında kulübü bitirdiler.düşünsene öyle bir başkan var ki artık attığı gol başına prim veriyo.hangi istanbul takımının başkanı böyle bir şey yapmış. devlet istese sivassporu anında bitirir.anlık bir şey  çünkü ama bize yapılanlar yapılmıyo.ben sivassporun başına bir şeyler  gelsin demiyorum. örneğin istanbul takımı yöneticilerinden birileri kaçakçılıkla suçlanırken bir tane devlet görevlisi gidip ceza veremiyo. bize maliyeden kesilen ceza türkiyede her kulübe kesilmesi gerekirken sadece bize kesiliyo. üzgünüm ama bizim üzerimize çok oyunlar oynandı.biz buralara yavaş yavaş getirildik.

Kaya

adını duymak bile yetti be SAMSUNSPOR um,hadi üzme bizi kalk artık ayağa

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 13 April 2009, 00:11:56
Ben de izledim az evvel, gurur duydum bir kez daha...

Fatih Uraz - Giorgj Yovanovski - Zafer Çabalar - Muzaffer Badaloğlu - Yaşar Yiğit - Emin Kar - Rıfat Benli - Savaş Demiral - Orhan Kapucu - Tanju Çolak - Erol Dinler'den oluşan unutulmaz 11.

Özledik!