Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

King Of The North

Hakancığım Serkan Aykut müzmin sakat hatırladığım kadarıyla 1974 doğumlu ve 35 yaşında birinin yaptığı hata ile 20 yaşında birinin yaptığı hata aynı şey değildir,bu takım kümede kalmak zorunda ve Sefa da Sercan da şu an için değerli bizim için,her ne kadar kızsak da biz affedemesek de durum böyle.

55.hakan

müzmin sakat biriyle neden sözleşme imzalandı o zaman.anlatmak istediğim şu serkan aykut sercan gibi birkaç hafta içerisinde neden takıma kazandırılmadı oynamasa bile takım içinde ağırlığı olan biri.belki de oyuncular bu kadar başıbıoş olmayacaktı.turgut bu kadar rahat gol kaçıramayacaktı...

**KaR6**

serkanla sercanı aynı kefeye koymak bu konuda cok sacma, biri kendini yedi diğerini yediler çünkü, dikkat lutfen..

Akyol

bir kere sercan ne yapmış ne kazandırmış bu kulübe Serkan Aykut gibi bir simgeyle karşılaştırılıyor?Bunu anlamak çok güç.Sefa ve Sercan deseniz neyse ama Serkan veya Celil'le adı yan yana gelemez sercanın

55.hakan

aynı kefeye koymadım yazdıklarımı dikkatli okursan bu takımda genç futbolcuları yönlendirecek gerektiğinde kızıp fırçalayacak birine ihtiyaç vardı böyle yönetimsiz bir dönemde böyle birinin olmayışı da bu olanlara etkendir

Kaya

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 April 2009, 10:29:13
senin altay maçına gidemediğin günkü sıkıntının birebir tanığıydım nasıl yetişiriz ne yapsak ne etsek telaşını beraber yaşadık bu yazının altına imzamı atıyorum SAMSUNSPOR birkaç karaktersizin elinde oyuncak olacak kulüp değildir hiçbir zaman da olmayacaktır..

evet kardeşim kesinlikle öyle inşallah zamanı gelince anlayacaklar neyin ne olduğunu

**KaR6**

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 April 2009, 14:23:58
aynı kefeye koymadım yazdıklarımı dikkatli okursan bu takımda genç futbolcuları yönlendirecek gerektiğinde kızıp fırçalayacak birine ihtiyaç vardı böyle yönetimsiz bir dönemde böyle birinin olmayışı da bu olanlara etkendir

ben de senin gibi düşünüyorum zaten, aynı dogrultuda yazdıklarımız..

CriminaL

serkanla sercan kıyaslanamaz zaten o bir kraldı..sercan ise yolun başında fakat kral kendı futbol yaşamını kendisi bitirdi..kendisine bakmadı alkole verdi kendisini ne yazık ki

Alemci İsmail

olay sercanla serkanın kıyaslanması değil zaten,biri genç yolun başında diğeri kral.inşallah küme düşersinizi kime demiş sercan varmı bilen?

pitbul055

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 April 2009, 14:15:37
serkanla sercanı aynı kefeye koymak bu konuda cok sacma, biri kendini yedi diğerini yediler çünkü, dikkat lutfen..

Alemci İsmail

hangisi kendini yedi hangisini yediler?

CriminaL

kral'ı kimse yemedi o kendini bitirdi takımla idmana çıktığında bile koşmaya hali yoktu kondisyon 0'dı.35 yaşına gelmiş artık bazı şeyler ağır gelebilir bunu saygıyla karşılamak gerekir ama kimse yemedi serkanı o kendi kendine bitirdi futbol hayatını

Alemci İsmail

bazı yorumlardan kralı birileri yemiş gibi anladım da ben

Recep

Alıntı yapılan: CriminaL - 09 April 2009, 16:39:29
kral'ı kimse yemedi o kendini bitirdi takımla idmana çıktığında bile koşmaya hali yoktu kondisyon 0'dı.35 yaşına gelmiş artık bazı şeyler ağır gelebilir bunu saygıyla karşılamak gerekir ama kimse yemedi serkanı o kendi kendine bitirdi futbol hayatını
Serkanın koşmaya hali yoktu diyorsun buna kesinlikle katılmıyorum ligin ilk maçında kayseri erciyesle oynadığımızda sahada Serkandan fazla koşan birisini görmedim ona bakarsanız turgut daha kaç yaşında saha içinde koştuktan sonra dili dışarda geziyor

CriminaL

ben tek maç için sölemiyorum genel olarak söledim.kondisyon eksiği çok fazlaydı kral'ın.yapma turgut'un attığı sprintleri kimse atmıyor bu takımda.ha diyeceksinki sonucu ne oluyor ? orası ayrı bir mesele..ama 1-2 maç ile yazmadım ben yorumlarımı.tabi bu da senin düşüncelerin saygı duyarım herkezin futbola bakış açısı farklılık gösterebilir bu da gayet normal