eray-cengiz??

Başlatan METE_55, 06 April 2009, 08:14:17

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 April 2009, 20:17:47
Arkadaslar  uluslarası dıye bahsettıgın ulke Lınchensteın  yanı   samsunda  cıftlık mahallesı  kadar bır yer. Orada futbol oynayanlar   manav,bakkal,kasaptan olusuyor.Mac cıktımı  adam ısı bırakıp krampon ,forma gıyıp top oynuyor. Yapmayın allahnın  askınıza.  Bu kadar  ınsafsız olunmaz.

tamam eray nerede kaleci.Samsunsporda yediği 3 golde bariz hatası olur mu bir adamın hadi bu ilk hatalı maçı diyelim diyeceğim ama o da değil bu sene oynadığı her maçta adam hatalı gol yer mi ya.ama inan Lınchensteın dan bir manav getirsek eraydan daha başarılı olur

şimşek_55

Haklısın  celebı. Ama  takımdakı ımkan  bu . Hasan  dısında  kalecımız  yok . KAbul etmek lazım. Cengız gecıpte kaleye  6 gol yeseydı o zaman ne konusacaktık. Bu sıtede  yazan bırı garantı  verıyormu   gol yemez  veya su kadar yerdı dıye.  Futbol sahası  farklı bırseydır. Eray dedıgımız  adam hıc degılse  Turkıyedekı  profesyonel lıglerde eldıven takmıs profesyonel mac oynamıskı  onun bıle halı bu. Ama sunu dersen  Cengız  gecse bundan kotumu olurdu orasını bılemem tartısılır.

celebi

08 April 2009, 20:31:57 #32 Son düzenlenme: 08 April 2009, 20:55:29 celebi
cengiz tabiiki de oynamadı türkiyede ama erayı daha önce görmüştük. bu maçtada kendisini tekrardan katmerledi. en azından cengizi bir görseydikte ondan sonrasına müsbet yada menfi bakardık duruma.ama eray varya eray izledin mi bilmiyorum ama

şuraya bir bak ya

http://www.youtube.com/watch?v=gazS0qoR9gY

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2009, 20:31:57
cengiz tabiiki de oynamadı türkiyede ama erayı daha önce görmüştük. bu maçtada kendisini tekrardan katmerledi. en azından cengizi bir görseydikte ondan sonrasına müsbet yada münbet bakardık duruma.ama eray varya eray izledin mi bilmiyorum ama

Hocam münbet ne ya :) :) :)

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 08 April 2009, 20:33:59
Hocam münbet ne ya :) :) :)

kötü olumsuz manasında hocam benim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2009, 20:35:27
kötü olumsuz manasında hocam benim

Valla ben ilk defa duydum, gerçi sen daha iyi bilirsin ama menfi denmez mi ona?
Yoksa Türkçemize yeni kelimeler mi kazandırıyorsun? :)  :P

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 08 April 2009, 20:36:15
Valla ben ilk defa duydum, gerçi sen daha iyi bilirsin ama menfi denmez mi ona?
Yoksa Türkçemize yeni kelimeler mi kazandırıyorsun? :)  :P

hemde öz türkçe :D

şimşek_55

Celebı ekledıgın  vıdeoyu goremedım ama Erayın nasıl bır kalecı oldugunu benım bılmedıgımı dusunmedıgını dusunuyorum.  Sene  basında menajerler  cok ıyı basmıslar  bu kalecıyı takıma.  Gecen senekı  Ercument ı cok elestırmıstık ancak  sezon sonuna  dogruda nasıl bır oyun oynadıgını  herkes bılıyor. Yalnız  bu Eray ı  lıgın ılk yarısında  gazeteler ne sısırmıstı hatırla soyle kalecı boyle  kalecı umıt mılllı  felan.  Samsunsporda  duzenlı yonetım,kurumsal  yapı olmadıgı surece  ve transferler onun bunun aklıyla yapıldıgı surece  unutmakı o kalede  ne kazmalara  bırlıkte  sahıt olacagız. Ayrıca  kaledede degıl  sahanın dıger mevkıılerındede .

mehmet yılmaz

08 April 2009, 20:38:31 #38 Son düzenlenme: 08 April 2009, 20:49:28 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 08 April 2009, 20:36:52
hemde öz türkçe :D

Uygur ve Azerbaycan Türkçe'sinde bir münbet var ama o münbit ( verimli ) anlamında.

Hey yavrum be, sitemizin yeni bir özelliği daha, sadece Samsunspor'a değil Türkçe'mize de yeni şeyler katıyoruz. Çok münbet bir site bu ya :) :)

Seviyorum seni sayın hocam!

şimşek_55

Aynen  Samsunı  katılıyorum sana. Celebı  bızın bılgı dagarcıgımıza  bırsey daha katmıs oldun .Tşk.

AntZ

Münbet aslında MU Uygarlığından gelir  ::) Aslı da MUnbet tir  ;D Bir efsaneye göre de Türkler in kayıp MU kıtasından geldiği söylenmektedir :) Atatürk'ün de bu konuda çalışmaları olduğu söylenmekle birlikte Çelebi abi kadar olaya vakıf olmadığı bilinmektedir  ::)

jean

yedigimiz gollere baktimda pek te hatasi yok abartildigi kadar

METE_55

demekki iyi bakmamışsın kardeşim yediği gollere ERAYIN adam degaj yapamıyor,topu oyuna sokamıyor,defansla konuşmuyor,çıkışlar ve yer tutuşlar tam bir facia enson oynadığı maç samsundaki 4/0 lık giresun maçıydı ,aylar sonraki maçıda altay maçıydı o da 4/0 ee. ozaman ben buna 4*4 derim ve daha bişe demem ..