Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: beşnumara - 08 April 2009, 00:16:40
ne desem bilmiyorum ki bize her şey müstehak. nasıl bir yönetim var nasıl bir teknik kadro var anlamadım yaaa. yazıklar olsun sana ercüment coşkundere yazıklar olsun bu kararı onaylayana. hiç bu kadar aşağılandığımız bir sezon olmamıştır.bundan sonra ne olacak yani sercanı affedecekler de sefayı takıma monte edecekler de... ne düşeriz ne çıkarız bundan sonra. niye saçma sapan kararlar veriyolar. artık ben söyleyecek bir şeyler bulamıyorum ama sizin gibi karaktersizlerin yüzünden de bu armadan soğuyacak da değilim.

yönetim varmı onu bir karara bağlayalım yöetim hani nerde yarınımızın ne olacağı belli değil bu takımda bu olay bu kadar tepki göstermemiz anlamsız...

edmontdante

Affedin bakalım Diyarbakır maçında da bir penaltı olur o penaltıyı da Sercan'a attırım o yine siz kimsiniz ki ayağı yapsın sonra da bu takım küme düşsün.Huylu huyundan vazgeçmez arkadaşlar bir adam 7 sinde ne ise 70 inde de odur.Benim fikrim bu ben sercan'ın ne yeteneğine ne de karakterine inanıyorum.

Dün Sergen güzel şeyler söyledi NTVSPOR'da."Yetenekliysen yeteneğini sergile,sonuca götür takımı bakalım bir kaç maçta ondan sonra yeteneğinden bahsedelim" dedi.Sonuna kadar doğruydu.Yeteneklisin topla birşeyler yapıyorsun ayaklarına hakimsin ama ya sonuç.Sen topla beraber takla atsan ne olur?

beşnumara

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 08 April 2009, 00:25:33

yönetim varmı onu bir karara bağlayalım yöetim hani nerde yarınımızın ne olacağı belli değil bu takımda bu olay bu kadar tepki göstermemiz anlamsız...
geçici yönetim karaktersiz o zaman. niye böyle bir şeye müsaade ediyorlar?

edmontdante

Sercan,Turgut ve Sefa'dan bu takıma fayda geleceğine inanmıyorum.Sahada kimin ne yaptığını kimin sahte davrandığını görüyoruz.Yalandan bizleri uyuttuklarını sanmasınlar.Safe duba gibi olmuş yemin ederim attığı şutlar zorla kaleye gidiyor sanki tıp 10 kilo.Turgut sorumluluk almaya korkuyor kaçak güreşiyor.Sercan zaten belli.Göreceğiz hep beraber.Bunlar sezon sonu bu takımdan zaten ayrılırlar.Bu kadar reklamları varken ayrılmaları da bizim lehimizedir.Zaten birkaç sezon içinde ne mal olduklarını tüm futbol kamuoyu anlar

beşnumara

Alıntı yapılan: edmontdante - 08 April 2009, 00:34:03
Sercan,Turgut ve Sefa'dan bu takıma fayda geleceğine inanmıyorum.Sahada kimin ne yaptığını kimin sahte davrandığını görüyoruz.Yalandan bizleri uyuttuklarını sanmasınlar.Safe duba gibi olmuş yemin ederim attığı şutlar zorla kaleye gidiyor sanki tıp 10 kilo.Turgut sorumluluk almaya korkuyor kaçak güreşiyor.Sercan zaten belli.Göreceğiz hep beraber.Bunlar sezon sonu bu takımdan zaten ayrılırlar.Bu kadar reklamları varken ayrılmaları da bizim lehimizedir.Zaten birkaç sezon içinde ne mal olduklarını tüm futbol kamuoyu anlar
alanyada ve araklıda abileri var. onların yanlarına giderler. fazla sürmez.sonra da bafraya gaziye gelmeye çalışırlar.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: edmontdante - 08 April 2009, 00:34:03

bana göre bu isimlerden turgutu biraz daha düşünelim sezon başından bu yana olumlu ilerlemeler kaydetti ama diperleri için eyvallah

Ollivanders

Turgut bence ilerleme kaydetmedi aksine geriledi kisisel gorusum budur.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 08 April 2009, 00:42:01
Turgut bence ilerleme kaydetmedi aksine geriledi kisisel gorusum budur.

sen turgutun sezon başında takıma sağladığı katkı ile son 2 haftayı çıkardığımız sezon başından bu yana bir ilerleme göremiyorsan kesinlikle bu senin görüşündür.

Ollivanders

08 April 2009, 00:48:52 #23 Son düzenlenme: 08 April 2009, 01:42:30 Serpico55
Bana gore ilerlemek ; onceden 5 pozisyonda 2 gol atiyorsan  simdi 4 gol atmaktir veya onceden ara pasi veremiyorsan simdi verebilmendir. Bunlari gorebiliyor musun? Turgut kanat oynuyor diyelim bir tane orta veya asist veya olumcul vurus gordun mu? Hangi gelismeden bahsediyoruz ustad. Ben bu senenin turgutunu değil gecen senenin karambol pozisyonlarda ayağini sokan gol atan turgutunu tercih ederdim.

edmontdante

08 April 2009, 00:53:37 #24 Son düzenlenme: 08 April 2009, 01:02:27 edmontdante
Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 08 April 2009, 00:39:46

bana göre bu isimlerden turgutu biraz daha düşünelim sezon başından bu yana olumlu ilerlemeler kaydetti ama diperleri için eyvallah

Olabilir kardeşim herkesin bakış açısı farklı tabiki.Ama şunu söylemek istiyorum.Birkaç örnekle açıklayım.

-Rakip takım atakta bizim sahadalar.Kalecimize top geliyor.Kaleci eliyle oyun kuracak.Pozisyona göte Turgut'un yapacağı şey belli.İleriye doğru iyi bir koşu yapsa kaleci eliyle önüne atacak 2 saniyede rakip sahadayız o durumda.Ama Turgut'a bakıyorsun bunu bildiği halde sırtını dönüyor yavaş adımlarla geberik geberik orta sahaya doğru gidiyor.Arkaya bakmıyor bile.Kaleci sana atmamış olabilir bu davranışın sebebiyle ama ıyunu kurmuştur arkanda oynayan adamla bir bak bakalım.

-Maç 0-0 ken  en solda adamı gördüğü halde o topu oraya atma cesareti gösteremeyen Turgut maç 0-3 ken  en çaprazdan kaleye vurabiliyor.Kimi kandırıyor.

-Rakip sahada top stoplamaktan aciz olduğu için topu rakibe veriyor ve atılan top bizim kaleye 3.gol oluyor.

-Bolu maçında takım ataktayken en sağdan içeri doğru girip topu en solda ki bomboş Can'a atmaya cesaret edemeyen ve sıkışınca bir şekilde tıpa vurayımda gitsin derken topu rakibe veren ve defansımızı adamlara yem eden kimdi.Bunları halısahada yapınca fırça yiyor insanlar.Amatörde millet dayak yiyor bu hatalarda.Ama biz hala yok bilekleri yumuşakmış ondan bahsediyoruz

-Aradan geçen bunca zamana  ve oynadığı bunca maça rağmen hala arkadaşı orta sahadan topla çıkarken defansın arkasına koşu yapmayı aklına getiremeyen ,bu koşuyla hem arkadaşına alan açacağını hem rakip defansı alıp götüreceğini yada duruma göre atılacak ara pasıyla daha elverişli pozisyonda buluşabileceğini düşünemeyen ve hala her topu rakip önündeyken alan  bir futbolcunun gelişme kaydettiğine katılmıyorum.

Bu adam artık 20-21 yaşında.Buna hala çok genç diyemeyiz futbol için.Zaten 4 sene sonra olacak 25 ve o zamanda diyeceğiz ki artık gerilemeye geçer yavaş yavaş.Bu işler böyle adamlar 18-19 oldumu Avrupalı tamam diyor.

Hep diyoruz ki genç süratli ve güçlü.Peki ne yapıyor bu süratiyle.Bana sorarsan hiçbir şey.Malatya deplasmanının  özetlerini izle ve ne yaptığını daha doğrusu ne yapabildiğini gör derim.Koskoca bir sezon geçti ben bunu bir daha görmedim Turgut'tan.Peki yapabileceklerini sadece 1 maç mı ortaya koyacak biz bunu mu bekleyeceğiz.

cem 55

turguttan da sercan danda sefa danda bu takıma fayda gelmez bu topcular 1 maç iyi oynadımı hemen havalanan kendini takımın üzerinde gören artist adamlar kendi fikrim ben iyi futbolcu olduklarına da hiç inanmıyorum vasat düz 2.lig topcusular eger seneye bir takım oluşturacaksak oktay murat yıldırım turgay can ve birazda volkan bu adamların üstüne bi takım kurmalıyız turgut sefa ve sercan harici dışında kalan ömür gibi veysel gibi hakan koçaslan gibi burhan gibi hasan gibi oyuncularımız ise iyi niyetli ama kapasiteleri belli oyuncular onlara kızmıyorum çünkü bu adamlar iyi niyetle kapasiteleri ölçüsünde savasıyolar ama sefanın sercanın ve turgutun niyetleri kötü hayatları hava üstüne kurulmuş nereye gitseler tutunamayacak hastalıklı oyuncular bunlardan tez zamanda kurtulmalıyız tek kurtuluş yolumuz çünkü bu bunlar yaptıklarıyla takımında havasını bozuyolar sercanın affetilmesi tamamıyle hata ama ortada kızacak bi yönetim olmadıgı için bişey söyleyemiyorum sercan efendi senide kasımpasa macında istanbulda görücez grup istanbul olarak bekliyoruz seni dostum

beşnumara

abi yapın bi kıyak da yakalayın şunları yaaa >:(

beşnumara

bu arada sercan ve sefanın bi fuhuş operasyonunda adı çıkmadı. öyle bi şey olsa ona da mazeretleri hazır. bekarız bakarız. bu sezon bir an önce bitse de bu karaktersizler de bu karaktersizleri tekrar takıma alan karaktersizler de gitse bir an önce şu kulüpten. karşıyaka ile aramızdaki tek fark bu olsa gerek KARAKTER...

Baskent_Samsunspor

sene sonuna kadar dursunlar bakarsın ii piyasa yaparlar 50 tl veren olsa bile düşünmeden satsınlar >:(

CriminaL

piyasa değeri düşmesin iyi bir paraya satariz diye affedilmiştir