KIRILDIK :(

Başlatan FUTBOLCULAR, 07 April 2009, 18:00:18

« önceki - sonraki »

ahk34

Murat, Can, Oktay, Gökhan, Turgay, Hasan, Turgut, gerisini at gitsin

ramcQ_55

siz bi mactan sonra üzülmüşünüz biz ise her yenildiğimiz mactan sonra bırak üzülmeyi kahroluyoruz bunu düşünen yok doğru tabi giresun gibi mahalle takımından 4 ye altaydan 4 ye diyerlerindende fark ye ohh bee negüzel  :-[ :-[

biz herşeye rahmen mahalle takımlarından farkde yemiş olsak bizimle dalgada geciyor olsalar bırak dalga kanusunu alay konusu olmuşda olsak

size rahmen & herşeye rahmen SAMSUNSPOR'luyuz
          cünkü
                  bizim sevdamız SAMSUNSPOR

ali ihsan

Samsunspor taraftarı üzerine düşeni her zaman yapmasını bilmiştir.Yüreğini sahaya koyan futbolcu kardeşlerimize bu sitede ve her yerde destek olduk bence.
Fakat evimizde Giresun,Bolu ve Altay'dan 4 yemek bu taraftara koydu.Futbolda yenmek ve yenilmek elbette vardır.Lakin mücadele etmeden alınan mağlubiyetler de insanın canını sıkıyor.
Bu takım her deplasmanda az veya çok yanında taraftar buluyorsa oyuncular bunun kıymetini bilmeli ve taşıdığı formanın ağırlığını bilmelidir.
Geçen senelere kadar dışarıdan milyarlar verilip topçular alınırken,bu taraftar gençlerimize şans verin,Samsun'un çocukları çıkıp aslanlar gibi oynasın dedi.Hep çıkacak genç oyuncularımızla övünmek istedik,lakin durum ortada ,yıldız adayı gözüyle gördüğümüz gençlerimizin durumu ortada.

Bence herkes kendi kapısının önünü süpürmelidir(Taraftar,futbolcu ve yönetim)

Can,Kenan,Oktay,Murat,Gökhan,Turgay,Ömür gibi herkes elinden geleni yapsa bir çok sorun ortadan kalkar bence.

kayacan

Altay maçında futbolcuların(kaleci hariç) fazla kabahati olduğuna inanmıyorum. Kalecinin inanılmaz hatalarıyla nasıl başedeceklerdi? 5 atsalardı kaleci 10 yiyecekti. Bu moral bozukluğuyla bende olsam oynayamazdım. Kaleciye söyleyecek laf bulamıyorum...

jean

abiler sizler biizm temsilcimizssiniz 2.lige dustukten sonra insalnar bana soruyor kimler oynuyor samsunsporda diye bende sizi teker teker anlatmaya calisiyorum sunlar yildiz olacak falan diye umarim kalan zorlu maclarda bir aksilik cikmazda bu seneyide sag saglim atlatiriz sneye allah kerim

Yalnızca BİZ

BİZ SAMSUNSPORLUYUZ

beşnumara

bugün  tvden altay maçının özetini izledim.tamam erya eray eray diyoruz da arkadaşlar o defans ne öyle yaaa. nasıl adam kaçırıyorlar öyle.erayın hatası var diyoruz maç 1-0 iken bir penaltı verilmemiş.2. yarı o golü kaçıran hangi salaktı? sanki turguta benziyodu.onu da atamıyorsan ne işin var abi samsunsporda senin yaaa. allahım yaaa kimleri izlemek zorunda kalmışız biz. ne kadar hızlı olursa olsun gitsin yaa bu takımdan. hadi kaleciyle karşı karşıya kalıyosun ordaki beceriksizliğini anladık bi yere kadar. kalenin içindesin sen yaaa.nasıl bi kafa var sende anlamıyorum ki >:(

atakan

elbetteki her söze verilecek bir cevabım vardır.yahut lafa bakarım lafmı diye,sonra adama bakarım adammı diye.eğer bu haykırışta karakterden yoksun topçuların payı varsa umrum olmaz.lakin hepimizin bildiği ;yürekli ahlaklı topçularımız yakarışlarına sonsuz saygı duyar ve utançla eğilirim.iyi niyetle çabalamak bizler için çoğu eksikliğin göz ardında kalmasını sağlar.eskiden Vural,Yaşar,şimdinin Ömür,örneğinde olduğu gibi...

europe_55

Futbolcu kardeslerim!

bu büyük taraftar emin olun ki kimin fedakarlik yaptigini, kimin ise sorumluluk almaktan kacip takimi yüz üstü biraktigini biliyor...

Bizim sitemimiz bazi futbolcularadir, bizim sitemimiz daha dün bizle hazirlik maci yapamayan takimlardan bugün bize kendi evimizde 4 yedirenleredir, bizim sitemimiz bizi bu hallere düsürenleredir...

Samsuni abinin de dedigi gibi:
Sana sitem ettiysem, sitem sevgiden dogar!

Biz SIZI, SAMSUNUMUZU ve SAMSUNSPORUMUZU cok seviyoruz ve HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ!!!

ferhat55

değerli futbolcu kardeşlerimiz siz altay maçından sonra bir lafa kırıldınız.ama biz son 3 sezondur param parça olduk.rezilliğin en kralını yaşadık.giresun kim ki bizi 3 maçta yensin altay 4 atsın telekom 5 atsın.kusura bakmayın ama biz hergün kırılıyoruz.üstünüzdeki samsunspor forması herkese nasip olmaz o forma.ama özellikle bu sezon benim ve bir çok taraftarımızın sevmediği ve nefret ettiği iki kişi var bu takımda.SEFA AKSOY VE SERCAN diğerleriniz elinizden geleni yapıyorsunuz buna inanıyorum ve inanıyoruz.yenin şu diyarbakırı dağıtalım üzerimizdeki kara bulutları.hepinize saygılar.

bluegreen55

Her tartışmada inşallah okumuyorlardır diye dua ediyordum ama okuyormuşsunuz. Ben aslında fikirlerimi söyledim geleceğin takımını kurduğumuzu hepinizin yetenekli ama tecrübesşz olduğunuz için psikolojik etmenlerden etkilendiğinizi söyledim. Bu noktada sorun teknik ekip ve yönetimdedir.Sizin oyununuzu sahaya yansıtmanız için üzerlerine düşeni yapmalılar.

Burdaki yorumlarada fazla aldırmayın. Çok fazla şey beklediğimiz, yeteneklerini gördüğümüz futbolcularımızdan yeterli verimi alamayınca kızgınlıktan söylenmiş sözlerdir. Eğer burada birinize kötü sözler söylenmiş ise bilsinki o şuan olduğundan daha iyidir ve burdakilerde onu öyle görmek istiyodur ama bilmiyodur onun neler yaşadığını hayatında.Herkesin bir nedeni vardır mutlaka.

2000'ler Samsunspora uğusuz geldi inşallah hep birlikte 2010 yılında süperlig sevinci yaşarız ve 2010 lu yıllar sizlerle birlikte Samsunsporun yılları olur.

Tümer Samsunsporda ilkbşlarda yedek çıkar son 20 dakika fln girerdi.Arkadaşlara söylerdim büyük yıldız olacak ilerde diye.
Şimdide aranızda büyük yıldız olacak diye düşündüğüm, hissettiğim arkadaşlar var.

Umarım kendilerine iyi bakarlar...

Fecr_55

07 April 2009, 21:48:31 #26 Son düzenlenme: 07 April 2009, 21:50:19 Nuray_55
Alıntı yapılan: FUTBOLCULAR - 07 April 2009, 18:00:18
Bu onurlu mucadelemızden alnımızın akıyla cıkacagımızdan kımsenın suphesı olmasın...

bu mücadele sizden daha cok bizim sabir mücadelemizdir..lakin küme küme düssek de, biz Samsunsporumuzu terk etmeyecegiz..o neredeyse bizlerde orada olacagiz..o bizim tirnagimiz..
sunu belirteyim kendi adima, ben takimimla her zaman her durumda gurur duydum, ama futbolcularla degil..bu arada "onur mücadelesi" kazanmak icin verilir, cünkü yenildiginde, kaybettiginde onurun da kirilir, gururun da..bu yazilarinizi icten yazmis olmanizi diliyor, Samsunspor'u haketmenizi umuyorum..

sezgin

ilk görüşten sevgilim oldun
sensiz hayat olmaz olsun
hayatımın katili oldun
SAMSUNSPOR canın sağolsun

Recep

Takım                                   O P
1.MANİSASPOR                      29 55
2.DİYARBAKIRSPOR                 29 54
3.KASIMPAŞA                        29 48
4.ALTAY                               29 47
5.KARŞIYAKA                         29 46
6.BOLUSPOR                          29 44
7.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.         29 43
8.ADANASPOR A.Ş.                 29 42
9.KARDEMİR D.Ç.KARABÜKSPOR 29 37
10.ORDUSPOR                        29 36
11.GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR   29 36
12.KARTALSPOR                     29 35
13.SAMSUNSPOR                    29 35
14.GİRESUNSPOR                    29 34
15.KAYSERİ ERCİYESSPOR        29 32
16.GÜNGÖREN BELEDİYESPOR    29 31
17.MALATYASPOR                   29 29
18.SAKARYASPOR A.Ş.             29 27

biz bu puan tablosuna rağmen uzak yakın demeden armamızın peşinde koşuyoruz ve sonuna kadar koşmaya devam edeceğiz ama ............

guvener55

amatöre de düşsek karşılıksız seveceğiz biz bu takımı.her zaman arkanızdayız.eleştirilere birde şu açıdan bakın.kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş