eray-cengiz??

Başlatan METE_55, 06 April 2009, 08:14:17

« önceki - sonraki »

METE_55

06 April 2009, 08:14:17 Son düzenlenme: 06 April 2009, 12:15:31 samsuni
EVET soruyorum büyük samsunspor taraftarına konyasporda 3. kaleci olan ve  kiralık gelipte oynadığı tüm maçlarda yaptığı inanılmaz hatalarla samsunsporumuzu mahveden ve en son oynadığı Giresunspor maçında da kaleye geçip 4  GOL yiyen ve aylar sonra tekrar kaleye geçen ve bu seferde hiç değişmemiş ve kaleciliğinin üstüne zerre birşey katmayan  ve altaydan 4  GOL yiyen yani kısacası kaldığı yerden devam 4*4 olan, kalecilikle alakası olmayan ERAYMI,yoksa GELDİĞİ ÜLKEDE milli kaleci olan ve SAMSUNSPORLA 5 yıllık anlaşan CENGİZMİ  soruyorum hangi zihniyet bu adamı kaleye sokarki çok merak ediyorum tamam anladık para yok,sıkıntılar diz boyu sonuna kadar haklısınız ama artık kusura bakmayın bu kaleciyle asla ama asla olmaz o yüzden lütfen kendi değerimize sahip çıkalım sayın hocalarımız lütfen..

celebi

ben öncesnde eray demiştim fakat kararm değişti. CENGİİİİİİİİZZZZZZZZZZZZ

55.hakan

maçtan önce ben de cengiz geçsin eray'ın ne olduğunu biliyoruz demiştim,adam bir maç oynamadan geçip gidecek samsundan

edmontdante

Kendisini idmanlarda çift kalede bile kaleye geçirmediklerinden bahsetmişti böyle somut bir durum içir yerel medyaya yalan beyanda bulunamaz diye düşünüyorum.Bence kendisine yapılan kesinlikle ayıp.Bu adamı idmanda bile denemeyecekseniz neden takımda tutuyorsunuz.

Kais

kaptan 55

pitbul055

allah belasını versin eray ve seni kaleye sokan zihniyetin

Akyol

ne erayı arkadaş artık önümüzde ki yılın takımını yapıyorsak bu eray ı aynen geri göndersinler yok mu bizim pafın kalecisi 3.kaleci olur cengiz de 2 olur şutlasınlar eray ı

Kais

keşke kaleci cengiz olsaydıda 4 göşü o yeseydi bu kadar zoruma gitmezdi

Ollivanders

Bir kaleci ancak bu kadar kotu olabilir.Bunun otesi bos kaledir. Cengize sans verilmeli artık.

kuzey55

önce kaleci antrenörlerini elden gecirmek gerek.senelerdir kalecilerden çektiğimiz ortada.ercümenti beğenmeyenlerin aldığı kaleciye bakın? ercümentin ... yesin...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 April 2009, 11:29:12
önce kaleci antrenörlerini elden gecirmek gerek.senelerdir kalecilerden çektiğimiz ortada.ercümenti beğenmeyenlerin aldığı kaleciye bakın? ercümentin daaşğını yesin...
altyapı hocalarını bastan asagı yenılenmesı gerek yıllardır adam gıbı oyuncu yetıstıremıyoruz rezıl oldugumuz yeter artık

veis

yıllardır süre gelen altyapıdaki torpilden dolayı futbolcu yetiştiremiyoruz yetişenlerde sercan emre kalitesinde oluyorlar.erayda suç yok sonuçda kiralık bir oyuncu ve kalitesi zaten yok denecek kadar az.durumun vahimiyeti konyaspor gibi ligin düşmemeye oynayan takımının yetişsin diye bize verdigi erayı alan yönetim  suçludur.eray ve cengizi biz boşuna aldık cengizde sanki stella gibi diye düşünmeyin.adamın milli takımı dünyanın golünü yiyiyor ve bizimkisini kadroya bile almıyorlar.sonuçda bu adamlarda yetenek yoksa mustafa diye yedek kalecimiz var bırakalımda o oynasın yersede o yesin 5 tane ama bizim evladımız diyelim.

kayacan

Çarşambasporun baskılar sonucu görevi bırakan teknikdirektörü Güven Gümüşdağ  alt yapının başına getirilmeli bence.Öz Samsunlu. Bence alt yapıyı uçurur.

55Melek55

önce kaleci antrenörüne yol vermeli...bizim fatih uraz ola fena olmaz ondan daha iyi kaleci antrenörümü olabilir

milli takimsa milli takim..deneyimse deneyim.....

bos adamlar kaleci antrenörü bu ülkede....