İşte o pankart!!! ( Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı )

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2009, 19:46:02

« önceki - sonraki »

hala kızı

26 March 2009, 00:01:16 #61 Son düzenlenme: 26 March 2009, 00:13:47 hala kýzý
keşke SAMSUN halkı da SAMSUNSPOR taraftarı gibi olsa gönderse şu yzy'yı

europe_55

Alıntı yapılan: berusa55 - 24 March 2009, 23:58:54
M.Teoman Taş Samsun'lular Derneği'yle ve www.samsunspor.biz Sitemizle ne kadar gurur duysak azdır. Başka Diye Soranlara İnat; SADECE SAMSUNSPOR.

Sonuna kadar katiliyorum...
Allah hepnizden razi olsun!

SADECE SAMSUNSPOR, HER ZAMAN SAMSUNSPOR!!!!!!!!!!!!

yönetici

AlıntıSüleyman SALUR
ssalur2000@yahoo.com

Sahipsiz şehir öyle mi !  

SİZİ GAFİLLER !
Samsunspor-Malatyaspor maçında taraftarlar elbette hazırlayıp maçta açtıkları pankart ile, şehrimizi memleketi olarak başbakan Erdoğan'ı ne kadar üzdüğünü tahmin edememişlerdir. Bir başbakanın memleketine "Sahipsiz Şehir" damgası vurarak afişe etmenin, başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere, tüm yönetenlerimizin kalbinde burukluk yaratacağı düşünülmemiştir. Bu nedenle bu pankartı bırakın hazırlamayı, ellerinde tutarak protokol tribünlerinin gözlerine sokacak şekilde slogan atanların da tespit edilerek kınanması gerekir. Bundan böyle tekerrür edebilecek benzeri hareketlerin önlenebilmesi için, stat içinde gözetlemek ve failleri yakalamak amaçlı kullanılacak kameralar yerleştirilmelidir

Yerel basınımız ve bazı köşe yazarlarımız ile birlikte, Samsunsporluluğu bir yana beklide yarınlarda Samsun'luluğu bile tartışılabilecek olan, düzen bozucu,  şehirde fitne ve fesat tohumları eken, Eczane'sinde ilaç satarak akşam evine rahatça koltuğuna oturup TV izlemek yerine, Mobil Santraller, Teşvik, Cazibe Merkezi gibi ipe sapa gelmez konularla uğraşan, Her platformda söz alarak, sadece konuşma yapmak adına, Samsun'da yaşanmayan sorunları dile getiren Sadi SUBAŞI hakkında da acilen soruşturma başlatılmalı, halkın huzur ve saadetini bozarak isyana teşvik suçundan mahkum edilmelidir.Bunun yanı sıra SAM-SEV adı altında faaliyet gösteren illegal yapıdaki dernek çatısı altında bugüne kadar tüm görev yapan yöneticilerinde, Liderleri Sadi Subaşı başkanlığında Samsun için yapmış oldukları tüm eylemler ortaya çıkarılmalıdır. Cezaevine girdiklerinde Sadi Subaşı ve arkadaşları kesinlikle  kalabalık koğuşlarda yatmalarına  müsaade edilmemelidir ki, mahkumları da örgütleyemesinler. Bu nedenle mümkünse tek kişilik koşularda tecrit edilmelidirler.

Saathane, Hastanebaşı, İlyasköy, Fevzi Çakmak, Baruthane, Cedit, Cezaevi, İlyasköy mahallelerinde oturan vatandaşlarımız da, ülke aleyhine cürüm işlemektedirler. Toplu olarak gittikleri mahalle kahvehanelerinde, işsizlik ve geçim sıkıntısı gibi safsatalar ile vatandaşı isyana teşvik etmekte olup, sayıları her geçen gün artış kaydetmektedir. Bu nedenle, dolup taşan kahvehaneler kontrol altına alınmalı, Ergenekon'un ardından, Kuvayı Milliye, Kurtuluş Savaşı gibi yeni operasyonların açılmasına zemin hazırlanmamalıdır.

Mecidiye, Gazi Caddesinin tamamı, Subaşı, Cumhuriyet Meydanı, İstasyon Caddesi, Çiftlik Caddesi, Saathane, Unkapanı Mahallesi, Bulvar Caddesi gibi yerleşim alanlarını işyerleri kisvesi altında işgal ederek, otoparklar, papatyalar ile işgal edilen kaldırımlar, sel sularının yarattığı mağduriyetler gibi , konuları gündeme getirerek, yine hükümet aleyhine propogandalar yapan, ayrıca işsizlik ve geçim sıkıntısı konularını kahvehanelerde işleyerek vatandaşı tahrik edenler ile işbirliği yaparak, aynı konular üzerinde yorumlar yapan esnaflar hakkında da, bölücü faaliyetlerden ötürü tek tek tespit edilerek soruşturma yapmak üzere, 56.Piyade Alayı ve Sıhhiye Taburu gibi geniş mekanlı toplama alanlarında göz hapsine alınmalıdır.

Şehrin markasını oluşturmak adına yapılan iyi niyetli çalışmalara karşı çıkarak, "Şehrin markası yokmuş gibi yeni arayışlara girenleri kınıyoruz" veya "Ne gerek var bu tür arayışlara, şehir markası ile bırakın Türkiye'yi tüm dünya tarihlerinde bile yer almakta" diyerek aksine görüşler savunan kişiler hakkında da, yine devletin manevi değerlerini baltalamak, cürüm işlemek amacı ile münferit veya toplu halde teşekküller oluşturmaktan tutuklanmalıdırlar.

Sivil Toplum Örgütlerini bir araya getirme organizasyonu yapmak,Bu amaçla etki ve yetkilerini kullanarak OMÜ bünyesinde toplantılar tertiplemek, "19 Mayıs ve Milli Mücadele Sempozyumu" gibi  Milli Mücadele tarihi hakkında bilgileri tarihçilere sunarak ülke sırlarını afişe etmek, Üniversite Sanayi İşbirliği gibi konuları gündeme getirerek, ilim ve irfan yuvalarının kendi iştigal sahalarının dışına çıkmasını neden olmak ve bu konularda, şehrin sanayicileri ile organizasyonlar yapmak suçlarını işlemekten ötürü OMÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin AKAN başta olmak üzere, bu suçlara yardım ve yardakçılık yapan Prof.Dr.Sait BİLGİÇ, Prof.Dr.Ahmet BULUT ve Prof.Dr.Reşat KOLBAKIR ile Genel Sekreter  Doç.Dr.Selahattin ÖZYURT'un çalışma ofisleri ve evleri incelemeye alınmalı, bilgisayarlarına ve disketlerine el konulmalı, ve haklarında gerekli hukuki işlemler yapılmalıdır. Ancak bu konuda üzerinde durulması gereken en önemli konu, bu kişilerin akademik kariyerleri nüfuzunu kullanarak sağa sola haber vermemeleri amacı ile, güvenlik güçleri operasyonları gece yarısı 02 ile 05 arasında yapmalıdırlar.

Devleti yönetmek üzere TBMM'de gecesini gündüzüne katarak bir lokma ve bir hırka ile görev yapan, hatırı ve oyu sayılır kişilerin yakınlarının düğünlerinde damada veya geline takı takmak üzere, Ankara'daki yoğun mesaisinden fedakarlık yaparak bilfiil iştirak eden, Samsun'un modern ve müreffeh bir yapıya kavuşabilmesi için, başbakan'ın sürekli kapısını aşındıran, hatta teşvikli il, cazibe merkezi ve son olarak da, kendi muhalefetlerine rağmen belediye başkanı adayı olan Yusuf Ziya Yalmaz'ın adaylığını protesto etmek amacı ile başbakana sundukları istifa dilekçeleri kabul edilmeyen milletvekillerimizi eleştiren, İzmir'li bir hanımefendinin Samsun'dan milletvekili adayı olmaması gerektiğini herkesin duyacağı şekilde gerek medya'da ve gerekse topluluklarda dile getirerek ülke insanları arasında bölücülük faaliyetleri gösteren kişiler hakkında da acilen soruşturma açılmalıdır. Suçları tespit edilen kişiler ise cezalarını çekmek üzere , tüm dünya ile ve kurmuş olduğu örgütü ile irtibatı kesilen, tüm güvenlik önlemleri alınarak kendisine tahsis edilen adacıkta sefalet içinde günlerini geçiren, kafası estiğinde ise "benimle anlaşın, akan kanlar dursun" gibi vecizeler yumurtlayan, bölücübaşı , Abdullah isimli vatandaşlarımızın dahi bu ismi kendilerine konulmasından rahatsızlık duyduğu Apo denilen vatan haini ile aynı mekanlara hapsedilmelidirler.

Sahipsiz Şehir öyle mi ! Sizi bizi bilmezler, Sizi gafiller, sizi bölücüler ve işbirlikçiler !

İşte size Nasreddin Hoca ve İncili Çavuş'un nüktelerine dahi taş çıkartacak uygulamaların yaşandığı, "Sahipsiz Şehir" SAMSUN ! (Aman yanlış anlaşılmasın bu söz bana ait değildir, bu konuda  şahitlerim de vardır, ben o saatlerde bu şekilde slogan atanların yanında değildim, İstanbulda'ydım. Mekan şahidi de gösterebilirim.) ve işte bizim SAMSUN GERÇEĞİMİZ

Samsunspor'un eski yöneticilerinden Süleyman Salur imzalı bir hiciv!

cembaba

Alıntı yapılan: yönetici - 27 March 2009, 21:51:45
Samsunspor'un eski yöneticilerinden Süleyman Salur imzalı bir hiciv!

Ben sövmekten bıktım... yeter daa ... Bu adam kim abi bilgi verirmisin. bi?

berusa55

Cem Baba, red_white kardesim; aslında Süleyman Salur da bizden yana. Hiciv kullanarak bir yazı yazmış o kadar.

***Hiciv, edebiyatta bir yazı türü. Bir kişi, olay, durum, iğneleyici sözlerle, alaylı ifadelerle manzum yolla eleştirilmesine hiciv ya da, yergi adı verilir

yönetici

Ya siz üşüttünüz mü?

Sn. Salur tamamen bizim düşüncelerimizi yazmış ve sözde Samsunlularla dalga geçmiş. Bizim gibi o da Samsun ve Samsunspor için sahipsiz diyor ama bazılarının bunu anlamadığını fiade ediyor. Bence siz yazıyı ya okumadınız ya da anlamadınız.

mehmet yılmaz

Cem Baba ve Red_White

Süleyman abi çok iyi bir Samsunsporludur. Bize ve Sn. Sadi Subaşı'ya destek veren bir yazı yazmış ve hicvetmiştir. Sanırım siz yanlış anladınız.

red_white

pardon ben sadece başını okuduğum gibi çıldırdım tamamını okuyunca farkettim artık öyle bir hala geldikki biri bir dese yanlış anlıoz  ???

Kais

Alıntı yapılan: red_white - 27 March 2009, 22:23:17
pardon ben sadece başını okuduğum gibi çıldırdım tamamını okuyunca farkettim artık öyle bir hala geldikki biri bir dese yanlış anlıoz  ???

:P

Akyol

sakin arkadaşlar Allah yzy yi elinize düşürmesin yahu  :P parçalarsınız adamceğizi  :P

kaptan 55

altay maçındada temliklerle ilgili pankart hazırlıkları yapılıyomuş umarım bu tepkiler artık bi sonuç verir.yeter yzy yeter duy bu sesleri artık duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Sadece Samsunspor

o pankarttan seçimde süleyman kaldırımı ve adem bektaşı attık

Akyol

devamı var SAMSUNSPOR'a kim sırtını döndüyse sıra onlara da gelecek.Örnek olarak SBK maçında taraftarın yoğun tezahüratları sonrası ilk yarı biter bitmez salonu terk eden vekilimiz mesela yerelde çelme takıldı şimdi genelde sıra

King Of The North

O gün stadda olsaydım ben de o pankartın bir ucundan tutacaktım,bunu aklımdan geçirmem dahi bir suç teşkil etmektedir,kendi kendimi ihbar ediyorum ve o meşhur pankartı hazırlayanlar kadar suçlu olduğumu,bu uğurda tüm Samsunsporlularla birlikte ceza çekmeye hazırım.
Teşekkürler Süleyman SALUR...