İşte o pankart!!! ( Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı )

Başlatan mehmet yılmaz, 22 March 2009, 19:46:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Sempatik Bengülü

yzy sözünde durmaz
bu büyük taraftar sana oy kullanmaz

Clint_Eastwood

Pankartın yankıları gündemi çok etkiledi, kimi görsem bundan bahsediyor. Bu pankartın bazı şeyleri tetiklediğini düşünüyorum. 30 mart sabahı herşey bizim için güzel olur inşallah.

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 24 March 2009, 00:05:50
Bir mesaj geldi şimdi; Kanal S'de Süleyman Kaldırım, "durum pankarttaki gibi değil, Samsunspor sahipsiz değil, Samsunspor'un sahibi biziz. Büyükşehir de koltuk çıkacak biz de..." demiş.

İnşallah olurlar,daha neyi bekliyorlar

mehmet yılmaz

Pankart Samsun'da ciddi bir gündem oluşturdu. Denge Gazetesi konuyu işlemeye devam ediyor. Aldığımız duyumlara göre bazı kör gözler, sağır kulaklar açılmaya başlamış.

Samsunspor taraftarı seçim sürecini dik duruşuyla atlatmak üzeredir.

Alıntı
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=21054
Sıra sizde
24 Mart 2009 / 13:10
Onlar sözünü tuttu

* Samsunsporlu futbolcular, yönetimin olmadığı, paraların ödenmediği, sahipsizliğin had safhada olduğu bir dönemde Malatyaspor'u müthiş bir mücadele sonunda mağlup ederek ligde kalma yolunda büyük bir adım attı

* Kulübün bu sıkıntılı günlerinde işlerini layığıyla yapan futbolcular şimdi Samsun'un kanaat önderlerinin yaşadıkları mağduriyetleri gidermesi için çaba sarfetmesini bekliyor. Ne dersiniz? Sizce de haklı değiller mi?

FEDAKARCA OYNADILAR
Samsun'un en önemli markası Samsunspor, zor günlerden geçiyor. Sezon başında takımın başına geçen Başkan Fuat Köktaş'ın istifasının ardından büyük bir yönetim kaosu yaşayan, üzerinden kalkılması zor ekonomik sorunlarla karşı karşıya kalan Samsunspor, bütün bu olumsuzluklara karşın kendisiyle aynı kaderi paylaşan bir diğer şehir takımı Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı.

HAKLI DEĞİLLER Mİ?
Aylardır para alamamalarına, kulübün kaos içinde bulunmasına, şehrin önde gelenlerinin ilgisizliğine adeta isyan edercesine sahada müthiş bir mücadele gösteren Samsunsporlu futbolcular taraftarların saygısını kazanmasını bildi. Kulübün bu sıkıntılı günlerinde işlerini layığıyla yapan futbolcular şimdi Samsun'un kanaat önderlerinin yaşadıkları mağduriyetleri gidermesi için çaba sarfetmesini bekliyor.

Ne dersiniz? Sizce de haklı değiller mi?

Clint_Eastwood

Süleyman Kaldırım'a sormak lazım durum nedir peki? Samsunspor'un sahibi de Samsunspor taraftarıdır... Büyükşehrin koltuk çıkması için çok geç değil mi artık?

Trabzonlu Kaldırım'dan masallar... Yerse...

Recep

Bir mesaj geldi şimdi; Kanal S'de Süleyman Kaldırım, "durum pankarttaki gibi değil, Samsunspor sahipsiz değil, Samsunspor'un sahibi biziz. Büyükşehir de koltuk çıkacak biz de..." demiş.
yav içimden şöyle geçti söyliyeyimde rahatlıyayım bari
hadi lennn ordan
Allahın izniyle o koltuklardan sizler tamamen çıkacaksınız

cem and naz55

maçta o pankartı görüncü düşündüm o resimdeki şahsiyetler acaba o karede kendilerini görünce utanmayacaklarmı..
sonra aklıma geldi neden utansınlarki bu şehire bu şehrin insanlarnı o kadar mağdur ettiler ki..
onlara vız gelir

Sadece Samsunspor

yalnız yerelde'de ulusal medyada'da baya bi ilgi gördü pankart. emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkürler. bu taraftar daha ne yapsın allah aşkına ?

55.hakan

yusf ziya seçimi kazansa bile bu taraftar onun peşini bırakmayacaktır , bir zaman sonra pes edeceğini düşünüyorum ama sandık ona büyük bir uyarı olacaktır

berusa55

Yusuf Ziya Yılmaz seçilecek veya seçilemeyecek ona bakacağız; kaldı ki seçilmesi kuvvetle muhtemel... O artık sandıktan çıkacak sonuç. Ama önemli olan ne biliyor musunuz arkadaşlar. Bu zamana kadar Samsun'da görülmemiş şekilde sesimizi duyurduk bu dernek ve bu site sayesinde. Yüzlerce kişi artık Çiftlik'te Yusuf Ziya Yılmaz aleyhine bağırabiliyor, tribünlerde YZY'ye ve tüm siyasetçilere tokat gibi mesaj verebiliyor. Samsun'luluk ve Samsunspor'luluk bilinci tekrar insanlara hatırlatılıyor. İnşallah Büyükşehirde belki zor gibi ama en azından alt belediyelerde bu emeklerimizin karşılığını göreceğiz diye umuyorum.

M.Teoman Taş Samsun'lular Derneği'yle ve www.samsunspor.biz Sitemizle ne kadar gurur duysak azdır. Başka Diye Soranlara İnat; SADECE SAMSUNSPOR.

ramcQ_55

yazık gercekten yazık durum aynen pankarttaki gibi bi deişiklik yok
takımı az takip etse oda anlar halimizden ama nerdeee onlar gitsinler ts nin maclarına başka takımları takip etsinler vaybe fb cok güzel stat yaptı gs de yapıyor sanırım bjk de ts de yapacak gurur duyuyorum onlarla onlar bir numara bir bir diyorlardır kesin buna eminim

jean

d sporda macin ozetine bakarken mac baslarken gosterdiler sibikerde agizyla telaffuz etti samsunsporlulardan ilginc bir pankart sahipsiz sehrin sahipsiz takimi dedi