SAMSUNSPOR'umuzu kim kurtarır ( ANKET )

Başlatan ramcQ_55, 22 March 2009, 03:02:34

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

22 March 2009, 03:02:34 Son düzenlenme: 22 March 2009, 03:04:18 ramcQ_55
ARTIK ORTALAMA HER HAFTA BİR OLAĞANÜSTÜ KONGRE YAPAR DURUMA GELDİK SİZCE BU DURUMDAN BİZİ KİM KURTARABİLİR YOKSA BÖLE SÜRÜP GİDERMİ

yaman55

guvener55

bir kahraman yöneticinin çıkıp bizi kurtarmasını beklersek işimiz kötü bence.bu bir ekip işidir.şehrin bütün lokomatiflerinin dinamiklerini devreye sokup bu takımı ayağa kaldıran bir oluşum gerekli bize

beşnumara

ben hiçbirini tıkladım ilk önce görünüyodu şimdi niye görünmüyo???

harbisamsunsporlu5517

ismail uyanık ve galip özturk dıyorum ama bu sartlar altında geleceklerını sanmıyorum

Tufan

galip öztürkün öz samsunlularla kuracağı ekip ve tek yumruk olmuş taraftar ile takım eski güzel günlerine dönebilir. o zaman şehirde ayağa kalkacaktır.
ben mehmet abiyi yönetimde görmek isterim ama bilmiyorum devlet memuru olduğu için bu mümkün mü.
ismail başkan takımı kurtarabileceğine yeniden eski günlere getirebileceğine inansa 1 dk beklemez bence destek görmeden yapamayacağını defalarca söyledi.

selahattin55

ya galip öztürk.ve ya uyanık kurtarır gerisi yalan.başkası gelse bile ancak böyle sürünürüz.

gozgoz yýlmaz

Galip Öztürk hele de İsmail Başkan tek başlarına Samsunspor'u kurtarabilecek olsalar bir saniye bile dururlar mı sanıyorsunuz? Samsunspor'u Samsun'un kaynakları kurtarır. Bu kaynaklara giden yollar da bellidir.

europe_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 22 March 2009, 11:19:22
Galip Öztürk hele de İsmail Başkan tek başlarına Samsunspor'u kurtarabilecek olsalar bir saniye bile dururlar mı sanıyorsunuz? Samsunspor'u Samsun'un kaynakları kurtarır. Bu kaynaklara giden yollar da bellidir.

jean

galip baskandan baskasi care olmaz bu takima

veis

maviay55

Yalnızca BİZ

**KaR6**