Sahipsizlik + Ne Yaptın Sercan?

Başlatan METE_55, 09 March 2009, 11:55:13

« önceki - sonraki »

delikurt 55

Ben ikinci şıktan yanayım inşallah yanılmam.

CriminaL

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 17 March 2009, 12:14:48
Ben ikinci şıktan yanayım inşallah yanılmam.

bende öyle yoksa tamamen biter

delikurt 55

Aksini yaparsa bu sefer Samsunda dolaşamaz sercam dostum inşallah bu olanların etkisinde kalmaz yoksa çok yazık olur kendisine.

celebi

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 17 March 2009, 12:27:46
Aksini yaparsa bu sefer Samsunda dolaşamaz sercam dostum inşallah bu olanların etkisinde kalmaz yoksa çok yazık olur kendisine.

eski55

herkes  malatya maçın da iyi oynasın ,gol atın affedelim tarzında yorumlarda bulunuyor.nereye  oynuyor arkadaşlar bu forma bu kadar ucuzmu .oynamıyacak oturacak tribünde veya yedek kulübesinde .cezasını çekecek.sen bir gün önce hastayım diye rize ye gitmeyeceksin ,ertesi gün 2 bin samsunsporlunun gözü önünde etiket olacaksın .yok öyle iş.ercüment hoca gerekeni yap lütfen .az olan otoriteni top yekün bitirme .44  senelik bu camia kimleri silmedi .çiftlik değil burası SAMSUNSPOR klübü...

kaptan 55

sercanı alana sefa bedava:)) ama gittiği yer neresi olursa olsun sezon ortasında beni alın diye ağlamaya başlarlar bakın şimdiden yazıyorum bunu

Tiryakiler55

yau bu futbol menajer oyununu yapanlarin bile bi bildikleri var demekki :D oyunu oynarken zaten bi sene sonra kontratini uzatmak istemiyo bu sercan sonra mecbur fener'e satiyom 1 mio'na :D

edmontdante

Facebook'ta Sercan grupları var.Sercan Şöyle Sercan Böyle.
"Takımın atardamarı","Sercan'sız SAMSUNSPOR düşünemiyorum","Sana ayıp ettiler" vs vs vs
Bunları yazanların tamamı fb,gs,bjk li hemen hemen yani çift takımlılar.

Sizden ricam hakarete kaçmadan  saygı sınırları içinde bu takımın Sercan'dan ibaret olmadığını,Sercan gibi kimlerin gelip geçtiğini,"başka diye soranlara inat sadece samsunspor" diyemeyenlerin takım hakkında yorum yapmaması hususlarında  birşeyler yazmanız.

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=53483792749&ref=mf

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=79553039504&ref=mf

Başlık daha sonra "Ne Yaptın Sercan" başlığıyla birleştirilecektir

edmontdante

Alıntı yapılan: delikurt 55 - 17 March 2009, 11:34:50
Arkadaşlar bu kadar yeter yaw belki aklı başına gelmiştir. Malatyaya 3 gol atsında bari taraftarın gönlünü alsın sercan bey bizde belki affederiz onu. hee ne dersiniz.

3 te atsa 5 te atsa farketmez benim için.Herkes hata yapabilir.Herkesin gençliğinde cahillikleri olmuştur.Bunu gözardı etmiyorum ama Sercan'ın bize adam olduğunu ve SAMSUN'un çocuğu olarak SAMSUNSPOR'lu olduğunu ispatlamaktan başka çaresi yok benim açımdan.Bu da 3 le 5 le olmaz.Tekmeye kafa sokmakla,kaçak güreşmemekle,takımın galibiyeti için elinden ne geliyorsa sahaya koymakla olur.

gs'li Arda'ya imreniyorum.İlk başta laubaliliği ve ne oldum delisi tavırları yüzünden çok tepki çekmişti ama doğruyu gördü ve döndü yanlışından.Adam oldu.Kazanan kendisi oldu yıldız olma yolunda yürüyor.bizim işimiz olmaz ama tuttuğu takım için var gücüyle oynuyor.Her maçta Arda var.İşte Sercan'a bir örnek

berusa55

17 March 2009, 23:16:36 #84 Son düzenlenme: 18 March 2009, 16:23:33 berusa55

Bu grubu açan arkadaşın mail adresine bakın:
uabatuhan_1905@hotmail.com

Bu kardeş her kimse ultraslan'nın ua'sı ve 1905 ile mail adresi almış olan gs taraftarı. Sen kimsin de bir de Sercan'ın avukatlığına soyunuyorsun.

edmontdante

17 March 2009, 23:23:29 #85 Son düzenlenme: 17 March 2009, 23:28:50 edmontdante
Alıntı yapılan: berusa55 - 17 March 2009, 23:16:36

Bu grubu açan arkadaşın mail adresine bakın:
uabatuhan_1905@hotmail.com

Bu dallama her kimse ultraslan'nın ua'sı ve 1905 ile mail adresi almış olan gs taraftarı. Sen kimsin de bir de Sercan'ın avukatlığına soyunuyorsun. Adamlarda utanma da yok bu kadarına pes...

Sevgili Berusa grubu kuran daha çocuk tahmin ediyorum 12-13 yaşlarında ona  facebook'tan mesaj attım.Sercan grubuna yorum yapan ve eleştiri getiren Yiğit AKINCI'ya yazdığı bir mesaja karşı birkaç cümle yazmıştı bu kadar üstüne gitmeyelim diye.

Batuhan kardeşim,Yiğit çok sağlam bir SAMSUNSPOR'ludur.Ve emin ol Sercan o penaltıyı o şekilde laubali atınca bunu kendine yedirememiştir o gün tribünlerde olan 10 bin SAMSUNSPOR'lu gibi.Sercan yetenekli çocuk gerçekten ama 3 sezondur bu takımda ve aldığı maç sayısı 3 taneyi geçmez.Ortasaha oynayan bir oyuncu için gol ve asist sayıları çok ama çok düşük.Orta saha oynayan bir adamın ilk görevi arkadaşlarını atacağı ara paslarıyla pozisyona sokmaktır.Ama Sercan'ın bu sezon yaptığı tek ara pasıyla asist ilk maç olan Erciyes maçında.Sercan'ın şansı şu anda SAMSUNSPOR'un bu kötü durumda olması.İsmail Uyanık'lı dönem olsa sahada Ertuğrul'lar Timofte'ler Ercan'lar gibi insan üstü adamlar olsa Sercan ve Sefa gibileri şu anda ya Ünyespor'da yada Amasyaspor'da oynuyor olurdu.Bunu abartı olarak görme çünkü o dönemlerde en az Sercan kadar yetenekli bir çok topçu 3.liglerde kaybolup gitti SAMSUNSPOR kadrosunda yer bulamadıklarından.Bu adamları şişirmeyelim.Evet yeteneklidir gerçekten ama bu yeteneğini takım için kullanmalı ve sonuca gidecek işler yapmalıdır.Yoksa sahte göstermelik çalımlarla değil.Örnek Celil.O da çok çalım atar topu esir alır ama sol kanatta adam geçer milleti peşine takar ortasını da yapar.Sercan onun topçuluğunu örnek almalı bence.Sercan ne yapıyor bir iki estetik hareket sadece o kadar.SAMSUNSPOR formasının ne demek olduğunu anlamını şdrak etmeli ve bunun nasıl büyük bir şans olduğunu anlaması ve SAMSUNSPOR'la yatıp kalkan hayatı SAMSUNSPOR olan çok sayıda insan olduğunu da unutmaması lazım.

Mail adresini gördüm 1905 var içinde yani sen gs'lisin aynı zamanda.Feza lisesinde okuduğuna göre SAMSUN'da yaşıyorsun.Daha çok gençsin.Sana tavsiyem bu takım ne durumda olursa olsun SAMSUNSPOR'lu olmak.Bu gerçekten herkesin başarabileceği bir şey değildir ve bunun nasıl bir ayrıcalık olduğunu zamanla farkedeceksin.Sadece tv den gördüğün bir takımın peşinden koşma.Herkes fb'li gs'li bjk'lı iken sen SAMSUNSPOR'lu ol.KIRMIZI-BEYAZ forman kimliğin olsun.Bu benim naçizane tavsiyemdir sana.

İşte Sercan da bizim gibi bu duyguları yüreğinde hissetmiş olsa o penaltıyı öyle atamazdı.SAMSUNSPOR'lu olmak maçtan sonra taraftara yumruk şov yapmak değil gerektiğinde gereken sorumluluğu almak,adam gibi topçu olmak ve şartlar ne ollursa olsun bu takım için oynamaktır.Sonuç olarak bu takımın mazisinde hatırlanan ve saygıyla anılan çok sayıda eski futbolcu var.İşte Sercan için de amaç bu olmalı.Günün birinde efsane oyuncular dendiğinde Sercan'ın adı da geçmeli.Ama bunu Sercan şu anda farkedebilir mi bilmem.İş işten geçtikten sonra da artık olay bitmiştir.www.samsunspor.biz isimli internet sitesinin nostalji bölümüne gir bak kaç tane futbolcunun adı var ve kaç tanesine ilgi yoğunlaşmış.Orada olmayan yüzlerce isim var oraya alınmaya bile layık görülmemiş oyuncular bunlar.Bir futbolcu için amaç saygıyla anılmak olmalı bence futbolu bıraktıktan sonra da.Ama tabiki bu insanların kendi seçimidir.

Gelelim "BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR "diyebilmeye.Sana SAMSUNSPOR'lu olmanın tarifini Samsun'lu yazar Mehmet YILMAZ'dan yaptığım bir alıntı ile tarif edeyim

"Bir insan eğer radyoda beklediği bir Samsunspor maçında merkez stüdyodaki adamın "mikrofonlarımız Samsun'da" sözünden heyecan duymadıysa; Milinkoviç'in uzaktan salladığı bir frikikte gol diye ayağa kalkmadıysa, bundan 20 sene önce elimizden cebren ve hile ile alınmış olan bir şampiyonluğa sanki dün kaçmışçasına yanmıyorsa, Çiftlikteki dükkanlardan birinde Kırmızı-Beyaz bir forma gördüğünde içinden sevinç çığlıkları gelmiyorsa (Ya da Samsun şehrinde Samsunspor forması bulmanın zorluğundan bihaberse), Timofte'nin yürekli oyunundan, Tanju'nun rövaşatalarından, Ertuğrul'un Norveç'e goller atarken hangi takımda oynadığından söz edildiğinde konu mankeni gibi kalıyorsa bu kulübün kaderinde söz sahibi olmasın! 19 Mayıs stadını uzaktan görüp, içerideki tezahürat sesleriyle adımlarını sıklaştırmamış olanlar, bilet sırasında beklerken o günkü takım tertibinin nasıl olması gerektiğini konuşmamış olanlar, içeri girip de o yeşil zemine hayranlıkla bakamayanlar bilemezler bu hissi"

İşte sen bir gs'li olarak gs için bunları hissedebilip bunları yaşayabilir misin bunu kendine bir sor.

Yiğit'in nasıl bir SAMSUNSPOR'lu olduğuna gelirsek vereceğim link ts nin sitesine Yiğit'in yazdığı bir yazı.Onu oku ve Yiğit'in nasıl bir SAMSUNSPOR'lu olduğunu gör ve Sercan'a tepkisine hak ver.İşte link http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=4396&page=10

Onun bana yazdığı cevap

engın abı okuudklarımdan sonra yiğit abını nasıl samsunlu olduğuu anladım zten bn ona samsunun goneulden tutumuyorusun demedım sercan abını ustune gidilip ıyıce yıpranmamasını ıstedım bunu sercan abı ıcın deil samsunspor ıcın ıstedim. bu mns ışıne gelınce bıze kucukken kımse samsunsporun kım oludğunu solemedı herkezın ağzında gs fb bjk ts bız bunları duyduk ama buyudkce onların bızım ıcın samsun ıcıın mucadele ettığıını anladık bıze bun kımse anlatmmamıstı ama bn belkı sızın gıbı sadece samsunpor dıyemıyorum bakın bunu yığıtlıkle soliyebılrım hala içimdeki galatasaray askı var tabıkı ama samsunspor ıcınde her zaman destğimi veriyorum gerek maçlarda gerek samsunspor ıcın konusulan ortamlarda içiniz rahat olsun...

berusa55

Sevgili edmontdante bilgilendirdiğin için sağol dostum ama bize bu tür adamlar lazım değil malum biliyorsun. Hala ne diyor içimdeki galatasaray aşkı maşkı. Sen o sahte aşkla ömür boyu devam et kardeşim. Sen ve senin gibilerin "Başka diye soranlara inat Sadece Samsunspor" felsefemize uymasının mümkünatı da yok bu açık.

edmontdante

Bahsettiğim gruba Ersin Güven tarafından yazılan mesaj

Sercan kardesim sana gösterilen tepki gayet normal ve ölçülüydü. Tek küfür etmedi bu büyük taraftar hereye ragmen sana!...Bilip bilmeden atıp tutmayın Samsunsporlu olmayanlar, hayatında Samsunspor tribünlerinde yer almayanlar konusmasın! Bu sehirde tek büyük vardır o da Samsunspor Forması ve Büyük Samsunspor Taraftarı... Gerisi yalan. Aklını basına alıp topunu oyna Sercan kardeşim.. O forma kutsaldır nasip olmaz herkese! O forma uğruna ölen futbol sehitlerimizi aklınızdan cıkarmayın.

edmontdante

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 March 2009, 23:29:26
Sevgili edmontdante bilgilendirdiğin için sağol dostum ama bize bu tür adamlar lazım değil malum biliyorsun. Hala ne diyor içimdeki galatasaray aşkı maşkı. Sen o sahte aşkla ömür boyu devam et kardeşim. Sen ve senin gibilerin "Başka diye soranlara inat Sadece Samsunspor" felsefemize uymasının mümkünatı da yok bu açık.

Haklısın kardeşim ama biz üzerimize düşeni yaptık belki zamanla o da doğru yolu bulur belli olmaz

since1965

Bugun sercan ın babası Şirinler in dernegine gelmiş.Sercan ın daha futbolcu olmadan g.tunu basşını oynattıgını kabul ettigini ama kişisel olarak problemleri oldugunu.Samsun un çocugu oldugunu ve ona taraftarların sahip çıkması gerektigini istemiş.Dernekde bulunan arkadaşlar Samsunspor dan kimsenin büyük olmadıgını o formanın hakkını vermesi gerektigini ayaklarının yere basmasını penlatı kaçırmasına kızmadıklarını ama laubali oluşunu hangi takımın formasını giydiginin farkında olmadıgını ve formasının hakkını vermedigini belirtmişler.Eger futbolcular formalarının hakkını vermezse bu tür davranışların artarak devam edeceklerini bizzat babasına söylemişler.