Coşkundere içini HABERE döktü

Başlatan ali ihsan, 17 March 2009, 16:01:41

« önceki - sonraki »

ali ihsan

AlıntıSayın Coşkundere,Samsunspor son 3 haftada oynadığı karşılaşmalarda sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Samsunspor'daki bu düşüşün nedenleri nelerdir? Bakın oynadığımız 3 karşılaşmadan da mağlup ayrıldık.Bu karşılaşmalarda dikkat edilecek olursa takımın iyi futbol oynayabilmesi adına özellikle orta saha ve forvette önemli sayılacak futbolcularımız sakatlık ya da kart cezası nedeni ile forma şansı bulamadı.Bu eksiklik özellikle topa sahip olma olsun, ayağa pas yapma ve topu ileride tutabilme bakımından sıkıntılar yarattı. Bunları sahada ve de deplasmanda yapamıyorsanız işiniz o maç için zorlaşır. Biz de zaten 3 maçın 2'sini deplasmanda oynadık. Bunlardan Orduspor maçında hatırlarsanız ilk golü biz bulduk. Ardından net iki gol kaçırdık. Deplasmanda oynuyorsanız maçın kırılma noktalarını iyi değerlendirmeniz lazım. Bunu başaramayınca kazanacağımız maçtan mağlup ayrıldık.
Peşine Boluspor maçı. Biliyorsunuz şanssızlık maçın başında yaşandı. Kenan sakatlandı, yerine ısınma fırsatı bile bulamadan Gökhan girdi. Şok goller yedik. Skor 1-2 iken kazandığımız penaltıyı kullanamadık. Belki de maçın yine kırılma anını iyi değerlendiremedik ve ardından sahada 10 kişi kalarak maçı kazanma adına tüm şansımızı yitirdik.

Son Rizespor maçında çok önemli 5 futbolcumuzdan eksik sahada mücadele ettik. Karşılaşmanın ikinci yarısını resmen tek kale oynamamıza karşın golü bulamadık. Hatta bir topumuz direkten döndü. Maçın 90 artısında yediğimiz golle karşılaşma 2-0´a geldi.Sonuç olarak bu üç karşılaşmayı değerlendirmeniz olaya hangi pencereden bakmanıza bağlıdır. Kabul ediyorum, futbol sonuç oyunudur. Samsunspor'un fikstürdeki yeri de alınan bu mağlubiyetler sonrası kritik bir konuma gelmiştir.

- Sayın Coşkundere özellikle deplasmanda maç kazanamıyoruz.Bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

- Bu konuda söyleyeceğimiz tek şey dirençli bir takım henüz olamadık. Maalesef kırılgan bir takımız. Genç ve yeni takım olmamız dolayısıyla çok çabuk demoralize olabiliyoruz. Bu durumu deplasmanda daha çok yaşıyoruz. Dediğim gibi maçın kırılma anlarında şansın bizim yanımızda olması ya da olmaması maçın ilerleyen dakikalarını da etkiliyor. Bu konuda bir sürece ihtiyacımız var. Sanırım zamanla bunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum.

- Sayın Coşkundere, takımın fizik gücü dolayısıyla kondisyon durumu ile ilgili gerekli kontroller yapılıyor mu?   

- Benim aldığım mesleki eğitimlerimden biride kondisyonerliktir. Bu konuda her hafta yaptığımız kuvvet çalışmalarında mutlaka nabız sayımı yapılarak futbolcuların durumları gözlemlenir. Ancak mevsim değişiklikleri sırasında bazı futbolcularımız geçirdikleri gribal rahatsızlıklar nedeni ile zaman zaman fiziki dirençlerinde düşüşler yaşanabilir. Bu da son derece doğaldır.   

- Sayın Coşkundere Samsunspor'daki  futbolcu ödemelerindeki sorunlar ve yönetim sorunları ve krizi takımın son haftalardaki performansını da etkilemiş olabilir mi?

- Bu sorunuza hayır desem ne kadar inandırıcı olabilirim ki? Aslında benim bu konularda her zamanki gibi sessizliğimi korumam gerektiğini de biliyorum. Ancak sizin sorunuza da cevap vermem gerektiğini düşünerek size ancak şu kadarını söyleyeyim; emin olun, benim yaptığım çalışmaların önemli bölümlerinden biri de bu yaşanan her konudaki krizin  takıma yansımamasının mücadelesini vermektir. Haaa bunun ne kadarını başarabiliyorum ya da ne kadar daha devam ettirebilirim; ben de bilmiyorum. Size bu konuda daha da fazla bir şey anlatamam. Sadece futbolcuların morallerinin çok iyi olduğunu söylemem mümkün değil. Yorum sizlerin.

King Of The North

Herşey para değildir çok şey parayla olabilir ama yürekler parayla oynamaz.Keşke şu takım şu 3 maçı da alsaydı da birşeyleri tetikleyebilseydi.Şehrin bazı dinamikleri bu kadar olumsuzluğa rağmen gelen sportif başarıya kayıtsız kalamazdı herkes bu pastadan pay alma adına takıma kesinlikle el atarlardı.Ayptır ya Samsunspor tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor şu anda,deplasmanda tek maç kazanılmış.

ugrass

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 17 March 2009, 16:15:14
Herşey para değildir çok şey parayla olabilir ama yürekler parayla oynamaz.Keşke şu takım şu 3 maçı da alsaydı da birşeyleri tetikleyebilseydi.Şehrin bazı dinamikleri bu kadar olumsuzluğa rağmen gelen sportif başarıya kayıtsız kalamazdı herkes bu pastadan pay alma adına takıma kesinlikle el atarlardı.Ayptır ya Samsunspor tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor şu anda,deplasmanda tek maç kazanılmış.

çok kotü yaa zeki abi deplasmanda 1 maç kazanamamk... umarız bu hafta yeneriz yaa malatyayı...

guvener55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 March 2009, 10:21:16
Kırılma noktalarımız ..

2005-2006 : Rafael'in beceriksizlikleri , hakem hataları
2006-2007  : Caner ve Serkanın sakatlıkları , Gökhan Kabanın kazmalıkları
2007-2008  : Canerin beceriksizlikleri
2008-2009  :  Turgut'un beceriksizlikleri , Sercan'ın laubaliliği

bu mu kaderimiz kardeşim ...

2005-2006 sezonunda güneş tutulmasının olduğu bir günde rize ile maç oynamıştık.1-1 bitmişti. caner maçın uzatma anlarında kaleci ile karşı karşıya kaldığı bi pozisyonda gol diye ayağa kalktığımız bir anda kaleciye vurmuştu topu.rafael aynı sezon 30.hafta a.gücü maçında oyuna girdi 0-1 geride iken onun attığı iki golle maçı kazanıp umudumuzu ilerleyen haftalara bırakmıştık.bence rafael yerine canerin beceriksizlikleri damgasını vurdu son 3 sezona

jean

o rize maci 0-0 bitmisti heyecandan uyumustum maci radyodan dinlemeden

nomak55

burada teknik direktöründe çıkıp siz samsunspor futbolcularısınız bu takım büyük takım paranız kalmaz deyip motive etmeli sezon sonunda görüşülmeli ve futbolcularınınn arkasında durmalı bence

CriminaL

Alıntı yapılan: nomak55 - 19 March 2009, 20:42:04
burada teknik direktöründe çıkıp siz samsunspor futbolcularısınız bu takım büyük takım paranız kalmaz deyip motive etmeli sezon sonunda görüşülmeli ve futbolcularınınn arkasında durmalı bence

futbolcular senden benden cin arkadaşım yemezler o numaraları..para için oynayana bu sözler gülünç gelir zaten oynayan topçularımızda yürekten oynayan gerçek samsunsporlu kardeşlerimiz onlarada bu sözleri zaten söylemek yersiz olur o bilinçle oynuyorlar zaten