SAMSUN BASKET - Mersin B.Ş.B.

Başlatan berusa55, 09 March 2009, 19:41:52

« önceki - sonraki »

sadece55

desenize bu işte yalan oldu bu sene sonunda şampiyon olamazsak takım kapanacaktır eminim

guvener55

inşallah sorun çözülür.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.pazar günü inşallah salonda olacağım.haydi kızlar

Revenge

Bu başarılı takımı meydana getirenler, tüm imkansızlıklara rağmen takımı ayakta tutmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Kapı kapı dolaşıyorlar gelin bu başarılı takıma sahip çıkın diye. Kapılar yüzlerine birer birer kapanırken,üzülüyorlar,kırılıyorlar ama yılmıyorlar. Onların tüm bu iyiniyetine rağmen,tüm bu çırpınmalara rağmen,sadece iki aylık maaşlarını alamadıkları için surat yapan,idmana çıkmak istemeyen ve çıkmayan oyuncular, bir de dönün bu takımdan aldıklarınıza bakın isterseniz.
  Sen! taraftarın büyük Kaptan diye bağrına bastığı Nesibe Burcu UZUN. Unutma! 33 yaşında bu takım sayesinde All Star oldun. Sbk almasaydı seni bu saatten sonra hangi kafaya oynayan takımın kadrosunda yer bulabilirdin.
  Sen Nihan ANAZ.Dibe vurmuş bir takımda kaybolup gidiyorken SBK tuttu elinden ayağa kaldırdı seni unutma.
   Sen İlkay MAŞA. En iyi yerli Transfer diye alınıp,bütün sene bir türlü istenileni veremediğin halde belkide şampiyon olabilecek bir takımın kadrosundasın. UNUTMA.
   Anladık ve biliyoruz.Profosyenelsiniz.Ama ne olur bir taraftar olarak sizden rica ediyorum.SBK için sezonun en önemli maçı olan Mersin maçında tüm gücünüzle oynayın.Onca emek onca çaba boşa gitmesin. Korkmayın,bu yönetim ne yapar eder verir size son kuruşunuza kadar hakettiğiniz parayı. Hem hayatta paradan daha önemli şeyler de var değil mi?Aslında bunu en iyi sizin bilmeniz lazım. 

edmontdante

Yerli oyuncular idmana çıkmamış yanlış okumadıysam.Elin amerikalıları geliyor para için oralardan bunlar kadar para göz değiller.Yoksa onların paraları veriliyor mu?

ugrass

siz bare bozulmayın.. devam edin böyle..
siz güldürün yüzümüzü...

Akyol

haydi kızlar bu sene sizlere aşırı güveniyorum birazdan salondayım armanın hakkını verenlerin her zaman destekçisiyim...yanlıtmayın bizleri

cgr

yaw bu maç 2de ama neden wermior netcasting'de ? 

GençKozluklu

Alıntı yapılan: cgr - 15 March 2009, 15:11:42
yaw bu maç 2de ama neden wermior netcasting'de ? 

Belki maç saatini 3 e kaydırmışlardır. 3 te canlı verirler. B ir defasındaböyle olmuştu. Umarım gene böyle olur

Fecr_55

mac saatlerini kontrol ettim, herhangi bir degisiklik verilmemis..
peki maci nasil takip edebiliriz?  d-spor derbi macini canli verecek..
bizim bu mac daha da önemli, canli verilmesi gerekiyordu..

cgr

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 15 March 2009, 15:26:46
mac saatlerini kontrol ettim, herhangi bir degisiklik verilmemis..
peki maci nasil takip edebiliriz?  d-spor derbi macini canli verecek..
bizim bu mac daha da önemli, canli verilmesi gerekiyordu..

http://212.174.96.214/tbf/netcasting/

normalde bu siteden takip edebiliorsun ama daha maçı yayınlamaya başlamamışlar... Şimdiye ilk yarı bitmiş olmalıydı...

HoliganSamSunLu

samsunsporla çakıştı ondandır. önce futbol

GençKozluklu

SAmsun-Mersin maçı ligte haftanın maçlarından biri. Naklen verilmemesi olacak iş değil. HAla skora yansımadıysa maç başlamamıştır.

Sahada olan varsa onunla irtibata geçmek gerek. Acaba neler oluyor.  Saat 15:00 i bekliyorum. belki o zaman başlar. Bolu maçı bitince canlı yayına geçebilirler diye ümit ediyorum. Bizimkisi ümit işte

GençKozluklu

BJK Telekom maçının son saniyelerini veriyor. İnşallah ondan sonra Samsun'a bağlanırlar

GençKozluklu

Maç başlamış. 8-0 öndeyiz. BJK Telekom maçından sonra bağlanır inşallah.

cgr

basladı mac yayını ama telefondan 39-30 demişler...