Sahipsizlik + Ne Yaptın Sercan?

Başlatan METE_55, 09 March 2009, 11:55:13

« önceki - sonraki »

METE_55

arkadaşlar ben diyorimki sercan konusunda haklısınız  hemde sonuna kadar ama neden biz samsunsporumuza destek çıkmayan, banane diyen şu karaktersiz YZY neden hazır stadımızda 14.000 kişi varken pretesto etmedikki şaşıyorum valla sadece içi samsunspor aşkıyla yanan taraftar guruplarımı bağırsın YZY bu insanlar zaten yaptılar yapacaklarını beyler şimdi sıra sizde artık uyanın ve önümüzdeki ilk maçta yapalım toplu halde pretestomuzu  yoksa samsunsporumuz elden gidecek....

CriminaL

idmana gidecek olan varmı? izlenimlerini aktarabilirmi buraya

Baskent_Samsunspor

gençlerin bu kadar üstüne düşersek en iyisi sizsiniz en büyük sizsiniz dersek genç beyinleri bu kadar ağır yükü kaldıramadı sonucunda havalandılar....

açıkçası bu futbolcu profilimizle bırakın 2 seneyi 20 sene şampiyonluk hayal

selahattin55

10 March 2009, 12:54:24 #33 Son düzenlenme: 10 March 2009, 15:21:10 Amsterdamli
her yıl biri çıkıyor kendini birşey zannediyor.artis ve takımı yakıyor.ondan sonra biz taraftarlar diyoruzki samsunlu gençlerimize öz evlatlarımıza güveniyoruz diyoruz.celil caner samet sefa ve sercan sizin gibi samsunlu olacağına kenan gibi giresunlu marsiel gibi yabancı olsun inşallah futbol hayatınız boyunca bir yere varamassınız inşallah.sizin...

ali ihsan

AlıntıSabaha kadar uyuyamadım
Sercan penaltıyı kaçırınca, herkesten çok kendisinin üzüldüğünü söyledi.
10 Mart 2009 / 12:45
Boluspor önünde penaltı kaçıran Sercan, herkesten çok kendisinin üzüldüğünü belirtti. Başarılı futbolcu, "Ben topa sert vuracaktım. Ancak kalecinin yattığını görünce, üzerinden aşırtmak istedim. Saniyelik bir olay. Kaçırdığımdan dolayı çok üzgünüm" dedi.

TOPA SERT VURACAKTIM
Samsunspor'un gözde futbolcularından Sercan Temizyürek, Boluspor maçındaki penaltı atışı ile ilgili düşüncelerini anlattı. Bu panaltıyı kaçırdığından dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Sercan, "Maç 2-1 devam ederken penaltı kazandık. Topun başına da ben geçtim. Topa gelirsek amacım sert vurarak gol yapmaktı. Ancak daha sonra kalecinin yere yattığını görünce, onun üzerinden topu aşırtmak istedim. Fakat topa çok kötü vurunca, topu kaleyice nişanladım" diye konuştu.

İSTEDİĞİMİ YAPAMADIM
İlk penaltı kaçıranın kendisi olmadığını söyleyen Sercan, "Futbolun içinde bunlar var. Oyuncular Dünya kupası finallerinde penaltı kaçırabiliyor. Bu bir anlık konsantrasyon ve anlık düşünce ile alakalı. İstediğimi yapabilseydim güzel bir gol olacaktı. Ancak başaramadım" derken taraftarın kendisini yuhalaması için de şuları söyledi: "Çok normal. Penaltı kaçırmış bir oyuncu olarak sahadan çıktığım anda beni yuhaladılar. Ancak penaltıyı kaçırınca onlardan çok ben üzüldüm".

İÇİN İÇİMİ YEDİ
Sercan, "Kulübede için içimi yedi. O penaltıyı atsam maçı kazanabilirdik. Ancak olmadı. Eve gittiğimde penaltı atışım sabaha kadar gözümün önünden geçmedi. Sabaha kadar uyuyamadım desem yeri vardır. Taraftarımızdan ve camiamızdan çok özür diliyorum. Bu penaltıyı vurup dıyarı atsam belki de bu kadar konuşulmayacaktı. Ancak vuruşum tartışılıyor. Bunu sakın kimse bir tepki olarak algılamasın. Sadece o anda öyle vurmam gerekiyordu. Önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız" dedi.

Sabaha kadar uyuyamamış.Pehhh  bizde yedik ..

Yalnızca BİZ

Ne güzel kaleci yatmış, ters köşeye atsana topu...

ali ihsan

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 10 March 2009, 14:32:25
Ne güzel kaleci yatmış, ters köşeye atsana topu...

Beyin lazım onun için hocam ,beyin...

ali ihsan

AlıntıKırılma noktası..

SAMSUNSPOR'un eski futbolcusu Musa Aydın ile ilgili yazımı Cumartesi-Pazar yerim olmadığı için Pazartesiye bırakmıştım..

Bu yazının içerisinde de;" Üzerlerinden Samsunspor formasını alsam isimleri bile anılmayacak bazı zıpırların ondan ders alacaklarını umduğumu"  da yazmıştım..

Pazar günü bir maç oynanıyor Samsun'da..

Samsunspor bu maçta Bolu'ya (4-1) yeniliyor..

Bunun çeşitli nedenleri olabilir.

Samsunspor'un teknik direktörü Ercüment Çoşkundere benim eski sporcum..

Her şeyiyle Samsunsporlu olduğuna kefil olabileceğim bir spor adamı ve kardeşim.

Geçmişte nelerle, nasıl mücadele ettiğini en iyi bilenlerdenim.

Pazar günü oynanan maçta futbolcusu Sercan'ın kaçırdığı penaltı vuruşu için;" Kırılma Noktası" ifadesini kullanmış..

İşte burada yanılmış benim sevgili kardeşim..

Maçın kırılma noktası; " Sercan"..Bu doğru..

Ama penaltı kaçırdığı an değil.

Maçtan bir gün önce arkasına bakmadan çekip gittiği an..

Nusret SAĞLAM-Halk Gazetesi

Ertuğrul Sağlam

10 March 2009, 18:03:47 #38 Son düzenlenme: 10 March 2009, 23:56:10 %100 samsunspor
sercan yaptığı hatanın farkında ve gelen tepkileride anlıyordur ama stadta toplu protestoya karşıyım çünkü yaptığı hatayı affettirmeye çalışacağına inanıyorum engüzel protesto bir pankarta yazılacak üç beş cümledir                                                                                                                                                                   BU FORMA KUTSALDIR DANSÖZ GİBİ KIVIRMAYIN ADAM GİBİ OYNAYIN

berusa55

Sercan inşallah bu yaptığın ilk ve son olur ve iki de bir özür dileyen bir futbolcu olmazsın kardeşim. Ligin sonu yaklaşıyor ve diğer futbolcularımız da dahil aklınızı başınıza alın ve sorumluluk bilincinde hareket edin. Koskoca Samsunspor'umuzu ligde zor durumlara sokmayın. Çok şey istemiyoruz şu saatten sonra.

berusa55

Alıntı"Samsunsporluluğum ağır bastı"

Coşkundere, "Sercan olayında kendi kariyerimin önüne her zaman olduğu gibi Samsunsporluluğum geçti." dedi.

Samsunspor hafta sonu yaşanan Boluspor mağlubiyetinin ve Fuat Köktaş'ın istifasının ardından Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

Kırmızı - beyazlı ekip Nuri Asan Spor Tesislerinde Çaykur Rizespor deplasmanının hazırlıklarına, Boluspor mağlubiyetinin ve sabah saatlerinde Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ın istifasının ardından moralsiz başladı. Teknik direktör Ercüment Coşkundere, Sercan'ın Boluspor maçı öncesi antrenmanı terk etmesine rağmen ilk 11'de forma giymesi ve Sercan'ın da maç esnasında oldukça kötü bir performansla penaltı kaçırmasını değerlendirdi.

Coşkundere : " Bu dönemde antrenörlüğümden ziyade Samsunsporluğum ön plana geçti. Sercan'ın antrenmanda yaptığı yanlıştı fakat Boluspor maçında forma giydi. Kendi kariyerimin önüne her zaman olduğu gibi Samsunsporluluğum geçti. Boluspor karşısında çalıştığımız bir golü attık fakat iyi oynamadık. Penaltıyı kaçırmamız kader anı oldu. Murat'ta atılınca işimiz zorlaştı. Maçı kurtarmak adına risk aldık ama başaramadık. Biz bir aileyiz bu yaraları birlikte saracağız." şeklinde konuştu.

Boluspor maçında burnu kırılan kaptan Kenan ise Çaykur Rizespor maçında maske takarak oynayacak. Ayrıca antrenmanı yönetim kurulu üyeleri Tahsin Kosif ve Ömer Çoruh birlikte izlediler. Kosif antrenman esnasında Coşkundere'den bilgi aldı.

Samsunspor'u Çaykur Rizespor maçı öncesi bekleyen başka bir zorlu takvim ise 14 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre olacak

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=9876

Bütün bu olumsuzluklara rağmen arkanızdayız Ercüment Hoca. Var mı başka SAMSUNSP0R :-\

vanlioglu

10 March 2009, 23:50:36 #41 Son düzenlenme: 11 March 2009, 00:13:57 samsuni
Bi topçu çıkarttık dioruz adam gibi oynar ilerde iyi paraya satarız dioruz adam daha bi sezon doru düzgün oynamadan bir yeri kalkıyor nasıl işdir ya :S bunlarda gram samsunsporluluk ruhu yok.

Sadece Samsunspor

Olan oldu bu saatden sonra yapacak bişe yok.

edmontdante

Alıntı yapılan: 35ama55 - 10 March 2009, 23:10:10
çünkü bizim bildiğimiz SAMSUNSPOR , 19 yasında adamların elinde oyuncak edilmez ..  ..

kaptan 55

yine dayanamadım defol gİTsercan