Sahipsizlik + Ne Yaptın Sercan?

Başlatan METE_55, 09 March 2009, 11:55:13

« önceki - sonraki »

METE_55

09 March 2009, 11:55:13 Son düzenlenme: 10 March 2009, 01:18:45 samsuni
Evet kimse ne ercüment hocaya ne diğerlerine kızmasınlar çünkü belliydi bu işin  bir gün böyle olacağı çünkü kimse bu çocuklara ve personele sahip çıkmıyor yani adamlar açlar aç beyler  dün şeref trübününde en önde protokolde saydım tam 11adet beyaz  koltuklar  bomboştu artık anlayana beyler ama SERCANA gelince sercan kardeşim sen butakımın alt yapısından yetiştin buralara geldin daha yaşında genç ama sen bu işten ekmek yiyeceksen öncelikle üzerindeki formanın ağırlığını  hissetmen lazım 2 maç oynayıp 10 maç yatmaman lazım,ayrıcada   sen maçtan önce idmanda kavga edip tesisleri terk edersen ve arkadaşlarına ihanet edersen birde üstüne tuz biber bu şekilde gayri ciddi ve insanlarla alay edecek bir penaltı atarsan fazla değil 2 sene içinde MUM gibi erir ve bitersin bu camiada, sana bir abi nasihatı..

Kais

09 March 2009, 12:03:26 #1 Son düzenlenme: 09 March 2009, 12:04:57 Kais
mete kardeş maçı kaybetmemizin nedeni sercan zaten başka neden aramasın kimse.eğer o penaltı gol olsaydı zaten aşırı derecede bastırıyorduk belki maçı alabilirdik.ayrıca kenan çıktıktan sonra gökhan da dolduramadı yerini bence.birde ömürü ekleyelim olmuyor böyle biraz daha iyi olması gerek.birde bu hakemleri Allah'a havale ediyorum.

ozgur_altunay

sercanın kadro dişi bırakılması lazım çok havalara girdi kimse samsunspordan büyük değildir

Ertuğrul Sağlam

09 March 2009, 12:06:45 #3 Son düzenlenme: 09 March 2009, 12:19:07 %100 samsunspor
07,03,2009 Gözler bu gençlerde isimli konuya yorumum!.......
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=5656.0

ben yorumumda Murat YILDIRIM'I ayrı tutarak birkaç şeye değinmek istiyorum

bu gençlerimizi hepimiz az çok tanıyoruz ben özellikle altyapıdan yetişenleri süpergenç'ten beri takip ediyorum   gerçekten hepsi zamanla süper ligde oynayabilecek kapasitete futbolcular ama öncelikle bu arkadaşların şunu öğrenmesi gerek Samsunspor forması kutsaldır ve değerlidir biz daha birşey olmadık daha çok çalışmamız gerek Trübünlerin sesine kulak vermemiz gerek maçta galip geldiğin zaman Kenan takımla birlikte trübüne gelip sen Kenan'dan önce soyunma odasına gidiyorsan Giresunda Orduda sizi yanlız bırakmayan yüzlerce taraftarınızı doğru dürüst mücadele dahi etmeden o stadlardan boynu bükük gönderiyorsan yönetimle pazarlığa menejerini gönderiyorsan, Samsunspor ile daha kendini kanıtlamadan hiçbirşey olmadan pazarlığa oturup ben bu paraya oynamam diyebiliyorsan idmanda futbolcu arkadaşınla tartışıp idmanı terk edebiliyorsan kusura bakmayın sizden futbolcu değil malzemeci bile olmaz kendinizi fazla yüksekte görmeyin bir hiç olup eriyip gidersiniz ve on sene sonra yerel gazetelerde şu şekilde röpörtaj'ınız çıkar Samsunspor'dan erken ayrılmakla enbüyük hatayı yaptım içinizde şu an Güngören bld.de oynamaya çalışan Samet'ten daha kariyerli bir futbolcu yok çünkü hepinizden fazla milli formayı giymiş bir futbolcu ee ne oldu şuan Güngören bld.de dahi kadroya giremiyor

kendinize bir kişiyi örnek almak istiyorsanız alın size örnek ( NURİ ASAN )alın Samsunspor kitabı Kırmızı Beyaz Siyah'ı okuyun yani Samet Kılıç'ta olabilirsiniz NURİ ASAN'  da

Murat Yıldırıma gelince Milli takımda Aurellio nun yerinde oynamaya aday tek futbolcu tabiki bu performansı ile devam ederse oda, çünkü sağlam karakterli bir samsunlu futbolcudan daha çok çalışan mücadele eden samsunun onurunu hepinizden fazla düşünen bir futbolcu onun kadar koşmadan hiçbir yere gelemezsiniz unutmayın  Şuan süper ligde olsaydık ve takımın başında İsmail Uyanık gibi bir başkan olsaydı şuan hiç biriniz A takımda değildiniz paf'ta oynuyor olurdunuz ve kimseninde sizden haberi dahi olmazdı......Aklınızı başınıza alın çıkın adam gibi giydiğin formanın onurunu düşünerek oynayın antremandan yarım saat sonra    A.......... kuaförün önünde değil tesislerde ekstra çalışıyor olmanız lazım

ve sonuç olarak gördük gelecek vaad eden genç arkadaşları Bolu maçında Sercan'ın yaptığını Turgutun gamsızlığını ve biz bunlara bel bağladık Allah sonumuzu hayır etsin.....bunlarla ne lig biter ne ömür geçer

edmontdante

09 March 2009, 12:48:57 #4 Son düzenlenme: 09 March 2009, 13:27:59 edmontdante
%100 SAMSUNSPOR'lu yazdımlarının Altına imzamı atıyorum

ali ihsan

Bu adamlar taraftar baskısı nedir bilmiyorlar ki.Takım kötü durumda diye taraftar koşulsuz destek  veriyor,bunların da bir tarafları kalkıyor.
Taraftarın tesisleri bastığı,topçuların tesislerden gizlice kaçtığı zamanları da biliyoruz biz.
Sercan ve avanesinin de artık taraftar baskısını ve gücünü hissetmeleri gerekiyor bence.
Rahat bunlara batıyor herhalde...

kaptan 55

ya kardeşim her takımın  madddi sorunları var sahipsizliğimize gelince bunu biz dahil tüm TÜRKİYE zaten biliyo ama sebep ne olursa olsun sen taraftara,saha içinde ter döken takım arkadaşlarına küfür eder gibi bi penaltı atarsan üstelik takım mağlupken o zaman işin rengi değişir kardeşim ben böyle bişeyi 30 yıldır ne gördüm ne duydum bu resmen camiaya hakarettir ben böyle algılarım  götü başı oynayanların derhal takımdan uzaklaştırılması lazım bunlarla bi yol alamayız

kuzey55

09 March 2009, 13:17:52 #7 Son düzenlenme: 09 March 2009, 13:19:33 kuzey55
hepsi birbirine bağımlı olmasına rağmen herşey sahadaki futbolcuda bitiyor bence.bizi alternatifsiz,süper lig için yetersiz bir kadroya muhtac eden bir belediyeye işadamına kızarsın,onu sorumlu tutarsın haklı olarak,sahip çıkılmıyor dersin çok haklısın malesef çıkılmıyor,protokol boş...ama sonucta sahada altyapıdan yetiştirdiğin yeteneklerine güvendiğin ve gelecek adına çok şey beklediğin futbolcunun o penaltıyı atıp,ardından güzel bir asistle 3. golü diğer arkadasına attırıp maçı 3-2 kazandırması,ardından o muhteşem tribünlere bayram havası yaşatması;sahipsiz yönetici,siyasi ve işadamlarına işte SAMSUN un gücü,markası,değeri ortada diye en güzel mesajı vermesi gerekirdi...herkesi suçlayabiliriz ama sonuç kısmında bir veya birkaç futbolcunun bu şekilde takıma resmen ihanet etmesi hepsinin önüne geçebiliyor...

Ertuğrul Sağlam

09 March 2009, 14:28:59 #8 Son düzenlenme: 09 March 2009, 14:30:34 %100 samsunspor
para herşey değil şu takımda 2 yıldan beri oynayan bir futbolcunun hiç yoksa külüpten aldığı para 100 bil tl dir 20 yaşında o parayı bulmuş şükretsin haline bunların böyle vurdum duymaz olmasının tek sebebi otarite boşluğu olsun ismail uyanık başkan'da gıklarını çıkarabiliyorlarmı acaba yaa kardeşim SAMSUNSPOR DA OYNUYORSUN BUNUN DEĞERİNİ BİL BU FORMANIN ONURUNU AYAKLAR ALTINA ALMA ÇIK ADAM GİBİ TOPUNU OYNA KENDİNİ GÖSTER ONDAN SONRA DEFOL GİT KAYSERİYE'Mİ GİDİYORSUN BURSA'YAMI NEREYE GİDERSEN GİT AMA SAMSUNSPOR'un onurunu ayaklara düşürme  bunları dün kaybettik diye söylemiyorum bu sezon başından beri süre gelen bi sorun bu adamların inanın karakterleri oturmamış ne oldum delisi oldu bunlar taraftarın gereken dersi vermesi yaklaşıyor ayağınızı denk alın

METE_55

arkadaşlar evet sonuna kadar haklısınız 3. gol turgutun çalım sevdasından oldu solda ileride can ve oktayı görse bomboşlardı ama turgut neyaptı , sercan sanki patan yapıyordu penaltıda dediniz her şeye katılıyorum sadece KAPTAN CAN VE kırmızı kartı yiyene kadar MURAT  harikaydı gerisi yalan...

55.hakan

Herkes kaçırabilir
Takım olarak istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, "Penaltı atışında topun başına neden Sercan´ın geçtiğini soracak olursanız, sahada olduğu müddetçe ilk penaltıcımız odur" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Boluspor karşısında takım olarak istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Kaptan Kenan´ın mücadelenin hemen başında sakatlanarak oyundan çıkmasıyla birlikte savunmada aksaklıklar meydana geldiğini belirten Coşkundere, "Turgay ve Gökhan ellerinden gelen çabayı sergilediler. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Penaltı atışında topun başına neden Sercan´ın geçtiğini soracak olursanız, sahada olduğu müddetçe ilk penaltıcımız odur. Dünyanın her yerinde bu stilde penaltı atılır. Bu atış şeklinin kaçma riski fazladır. Sercan´da atışı başarısız kullanmıştır. Ancak penaltı kaçırdı diye çok üstüne yüklenmemeliyiz" diye konuştu.

kaynak:http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=23529
yorumsuz bırakacaktım ama ercüment hoca dışarıya onu koruyor gözüküp gerekli kalayı basacağını düşünüyorum kendisine..

orhan

Bir takımda disiplin olmadığı müddetce hiç bir şey olmaz.Kampı terkedip giden ve daha sonra geri gelen bir futbolcu o gün kadroda olmamalıydı.Diğer futbolculara haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Ben işciyim patrona kızıp bir yere gidebiliyormuyum kardeşim.Sende çalışansın nereye gidiyorsun da takımın ahenkini bozuyorsun.Bizde bu seyirci topluluğu oldukca Şakşakcılık devam ettikce,Topcu olmadan bunları televizyon proğramların da yıldız yaparsak bunlar bize az bile yapıyorlar.dün sefa idi bügün sercan yarın bir başkası.üstelik yukarda parasızlık dan bahsediliyor bunlar paralarının %70 şini almışlar daha ne istiyorlar.karşıya tek. sorumlusu benim topcularım parayı konu etmez peynir ekmek yer yine aslanlar gibi oynarlar.Bizde böyle bir grup oluşturmadığımız müddetce bu iş olmaz.Yazıklar olsun bu şehri kaderine terkedenlere,yazıklar olsun bu sahipsizliğe baş kaldırmayanlara,tepkisiz kalanlara.Bende yapıyorsam banada.

kaptan 55

tam bir gün geçti aradan ne boğazımın şişliği indi nede sercana olan kızgınlığım bu olay kolay kolay kapanmayacaktır kapanamazda ercü hoca sercanı kollamaya kalkarsan hata edersin kendi düşen ağlamaz o hareketin hesabını mutlaka verecek kimse bizi aşşağılayamaz sen kimsin lan götüboklu sen ne sandın bu camiayı giydiğin formayı elbet bir gün bunun hesabını vereceksin ****** olsun gitsin inanın ister man.untd. gitsin ister intere gitsin umrumda değil ****** olsun gitsin nereye giderse gitsin

samsunspor.co.nr

Hepinize selamlar,saygılar.

Iceri de maç kaçırmıyorum.Deplasmana da musait olunca giderim.

Yaşım 32.yıllardır takımı takip ediyorum.
Gecen hafta Ordo dünüşü kafileye Terme'de Ulusoy'da rastladım.Moralim çok bozuktu,ailem yanımdaydı ve afiyet olsun dedim geçtim yemegimi yedim.
Çocuklar da fazlasıyla üzgündü,bunu gözlemleyebildim.

Sizler gibi ben de gerçekten çok üzülüyorum.
Ve inanın,hazırlıklı da olun,ciddi düşme tehlikesi ile karşı karşıyayız.
Ve bu maçtan maglup ayrıldıgımızda da bu tehlikenin oluşacagını biz taraftarlar gibi yonetim,teknik kadro ve futbolcular da takip ediyordur herhalde.

Tüm yorumlarınıza da sonuna kadar katılıyorum.

Ozellikle Sercan konusunda.

Böyle bir "ŞIMARIKLIK" ben hayatımda görmedim.
Bu o gün maçı takip eden başta biz Samsunspor'lulara,Teknik ekibe,Yönetime ve sporseverlere yapılmış bir saygısızlık ve terbiyesizliktir.

TAKIM 2.YARIYA HIZLI BAŞLAMIŞ.AT PENALTIYI ADAM GİBİ 2-2.
Sonrasını taraftara bırak,kaç maçta taraftar destegi ile yürüdünüz,aldınız maçları.

Bugün bu yapılan şımarıklıgın affedilecek bir yanı yok.Once idmandaki terbiyesizligi ve sonra maçtaki şımarıklıgının affedilecek yanı yoktur.
Yönetim-Teknik ekip bu takımda boyle ahlaksızlıklara müsaade ederse de,
Taraftar olarak bizler SAMSUNSPOR'un dingonun ahırı olmadıgını,o tesislere istediginde girip istediginde çıkıp gidemeyecegini,takımla dalga gecer gibi penaltı atamayacagını anlatmalıyız.
Gençtir vs. kabul etmiyorum.Serkan Aykut'da,Tanju'da,Celil'de genç oldular,Gol kaçırdılar,Penaltı da kaçırdılar ama boyle terbiyesizce,ahlaksızca degil.
Tarihinde 1.ligde oynadıgı yılların bile sayılı oldugu takımlara karşı rezil olmak istemiyorum.
SAMSUNSPOR dedin mi once durup düşüneceksin.
Nerede oynadıgına bir bakacaksın.
Yoksa yardımcı olan bu linke tıkla gor bak giydigin formanın agırlıgına.
http://bullythebest.homestead.com/multimedia.html

Sana kızıp maça gelmeyecegimi düşünme,Maça gelip seni gormek istemiyorum sadece,
Sen o şımarıklıgınla beni hayal kırıklıgına ugratamazsın.
Haddini bileceksin !
Adam gibi oynayacaksın,maç olsun 4-5 o zaman şımar çocuk gibi.o zaman bile yapmaman lazım... Ama kimseyi boyle uzmeye hakkın yok. Varsa senin kafada adam takımda senden başka,onların da yok !!!

Saygılar ve Sevgiler.

ali ihsan

AlıntıErdem EROL

Ben varım Yılmaz ve Şara yok mu ?

Dün Bolu yendi Samsun'u!
         4 tane attı.
         Samsun da bir!
         Skor 1-4 oldu!
         Bolu'nun plakası!
              *
         Geçen hafta da Ordu yenmişti.
         Giresun da...
         Tıpkı...
         Adana, Gaziantep Büyükşehir Belediye, Diyarbakır, Malatya, Manisa, Kartal'ın yendiği gibi!
                   *
         Samsun'u önüne gelen yeniyor!
         Birileri de çıkmış masal anlatıyor!
"Samsun bizim sevdamız!"
         Samsun'a şunu yaptık...
         Samsun'a bunu yaptık...
         Samsun'u ilk 10 şehir arasına sokacağız!
         Samsun marka şehir oluyor...
                  *
         Hafta sonu da Samsunspor'un genel kurulu var!
         Altın adamlar tutmadığı gibi...
"Bin lira da benden" kampanyası da tutmadı elbette!
         Tutmaması demek, Başkan Köktaş'ın hafta sonunu şehir dışında geçirmesi anlamına geliyor!
         Nasıl olmasın ki;
         Para yok!
         Destek yok!
         Samsun'un kaymağını yiyenler ortada yok!
                  *
         Geçenlerde bir spor yazarı arkadaşın "Başkan Yılmaz maçlara niye gelmiyor?" sorusuna Genel Sekreter Kenan Şara yanıt vermiş.
         "Tribünlerden küfür ederler diye çekiniyoruz!" demiş!
         Bahaneye bak!
         Küfür edenler yabancı mı?
         Samsunlu!
         Tribünde küfür eder, sandıkta oy verir!
         Takıma destek olursunuz, takımı Süper Lig'e çıkarırsınız...
          "En büyük başkan buraya" diye tezahürat yapar!
                  *
         Peki, Bolu'dan gelen tezahüratı duymuyor musunuz?
         "Evirdik, çevirdik... geçirdik" diye bağırıyorlar!
         Bu şehrin gazetecisi olarak 'geçirdikleri' arasında ben varım!
         Peki Yılmaz ve Şara yok mu?
         Boluların haklı olarak yaptığı, 'haka dansı' hareketinden ben üzerime düşeni alıyorum!
         Peki Yılmaz ve Şara da alıyor mu?